Rejsequip

Cykeltasker og rygsække

- find taskerne til cykelturen.

Tasker til cyklen fra Ortlieb og Vaude - vandtætte sidetasker, cykelrygsække, steltasker og gaiters.Fine tasker til tur


Sæt front- eller bagtasker på cyklen til lokalt brug eller langtur Stjernetasker til cykeltur Sæt cykeltaske på én eller begge sider Et sæt rummelige cykeltasker til siderne gør livet lettere på landevejene. En specialtaske
til cykelbrug kan i enkelte tilfælde bruges som rygsæk eller håndtaske, men ellers
udelukkende bruges til cykelrelaterede formål. De paktasker, styr- og sadeltasker
som Rejsequip har valgt, er vandtætte på forskellige måder. Der er stærke radio-
frekvens-svejsede og vandtætte tasketyper i molekyle sammensat materiale, og
andre syede polyester cykeltasker med regnovertræk. Begge dele kan være fint
til forskellige lejligheder, men i forhold til slid og holdbarhed har en kraftig
svejset cykeltaske til forhjulet og de store rummelige cykeltasker til bagagebærer
en fordel til intensiv turcykling og udfordrende cykelterræn.

En lille accessory-taske som sadeltaske og styrtaske giver dig et begrænset ekstra
taskerum, men de kan være hurtigere lige at tage af styr eller cykelsadel i stedet for at skulle åbne cykeltaskerne for og bag. For en mindre styrtaske / sadeltaske der ikke er udsat for større slid, tæller brugsvenlighed som regel mest sammenlignet med materialet.
En arbejdstaske eller computertaske til cyklen er vandtætte tasker særligt udviklet til jobcyklister.

Mindre sidetasker til cyklens front.

Ortlieb Frontroller sidetaske til cyklenFrontroller cykeltaskens monteringssystem

Ortlieb Frontroller fronttasker
Sæt: 749,-
Plus sæt: 799,-

Ortlieb Frontroller, 2x12,5 l. fronttasker


Disse Ortlieb Frontroller er cykeltasker med QL1 monterings system, der let klikker på bagagebæreren. Taskerne har indvendig lomme og skulderrem foruden bærehåndtag. Der er reflektive felter på siderne. Ortlieb Frontroller cykeltaskerne, som er i PD620 vinylcoated polyester har vandtætte svejsninger, kan bruges til både for- og bagbagagebærer. Farver: sort og rød.

Ortlieb Frontroller Plus, 2x12,5 l.

Samme tasker men i let og smidigt PS36C Cordura nylon. Ortlieb Frontroller plus cykeltaskerne har desuden QL2 moteringssystem, som kan justeres uden brug af værktøj.
Se video om montering af Frontroller fronttasker

Store cykeltasker til bagagebærer

Ortlieb Bikepacker cykeltaske med toplukke Ortlieb Bikepacker cykeltaskens montering
Ortlieb Bikepacker
cykeltaske-sæt:
1099,- Du har mulighed for at få netrabat på denne vare. Klik på bestillingsboxen
- i venstre spalte -
for at se nærmere

Ortlieb Bike-packer classic cykeltasker, 40 l.


Et sæt Bikepacker classic cykeltasker fra Ortlieb er populære pga. topåbning. De 2x20 l. tasker er lette at montere på cyklen med Ortlieb´s QL1 monteringssystem og en tynd bagplade indsat bagest for stabilitet. Taskernes regntætte topåbning giver hurtig adgang til indholdet. De er udført i slidstærkt coated polyestermateriale med radiofrekvens samlinger. Der er bærehåndtag og store reflekser på Ortlieb Bikepacker cykeltaskerne, så du behøver ikke at være cykelrytter for at påskønne kvalitet. Farver: sort og blå.
Se video om montering af Bikepacker tasker


Ortlieb Backroller classic cykeltasker Cykeltaskens montering
Ortlieb Backroller sæt:
999,-
- - -Du har mulighed for at få netrabat på denne vare. Klik på bestillingsboxen
- i venstre spalte -
for at se nærmere

Ortlieb Backroller Plus sæt 1099,-

Ortlieb Backroller cykeltasker, 40 l.


Med cykeltasker som Ortlieb Backroller har du tasker, der har tjent mange roser igennem årene. De har QL1- click montering og er med helt vandtætte samlinger og rullelukke. Der er en tynd bagplade indsat bagest for stabilitet, skulderstrop og refleksafsnit. Volumen på Ortlieb Backroller er 2x20 l., så det meste bagagen kan ligge beskyttet fra vejr og vind. Farver: sort, blå og rød.
Backroller Plus taske

Ortlieb Backroller Plus cykeltaske-sæt, 40 l.


Rullelukke-taskerne Backroller Plus er de samme cykeltasker som Classic modellen, men i let og mere smidigt PS36C Cordura nylon. Ortlieb Backroller plus har desuden QL2 moteringssystem, som kan justeres uden brug af værktøj.
Se video om montering af Backroller tasker. Farver: blå og rød.


Vaude Roadmaster cykeltaske

Vaude RoadMaster
999,-

Vaude RoadMaster cykeltasker, 50 l.


Polyestertasker som Vaude RoadMaster er cykeltasker er 42 l. dejlig bagageplads i klassisk udformning. Taskerne er konstrueret med en stabiliserende og sikker hardback plade bagerst, og et hurtigt QMR-monteringssystem, der let klikkes af og på bagagebærere i næsten alle tykkelser. Der er lommer på fronten, i toppen og indvendigt, og der er selvfølgelig flere refleksafsnit samt integreret regntæt cykeltaskeovertræk. Vaude Road Master taskerne er lavet i PU belagt 600D polyester som er bygetæt uden overtræk. Bagsiden er som Aqua Back Plus.
Se video om montering af Roadmaster


Vaude Aqua Back cykeltasker
Du har mulighed for at få netrabat på denne vare. Klik på bestillingsboxen
- i venstre spalte -
for at se nærmere


Vaude Aqua Back sæt - uden yderlomme. Rød, blå eller sort.
1089,-

Vaude Aqua Back cykeltasker, 48 l.


Når slidstyrke og vandtæthed skal vægtes, er Vaude Aqua Back cykeltaskerne i radiofrekvens svejset Aqualine-nylon med rullelukke det ultimative. Taskerne er konstrueret med en stabiliserende og sikker hardback plade bagerst, og et hurtigt QMR-monteringssystem, der let klikkes af og på bagagebærere i næsten alle tykkelser. En 100% vandtæt konstruktion med indvendig papirlomme. Bagside på Vaude Aqua Back taskerne er som Aqua Back Plus nedenfor.
Se video om montering af Vaude Aqua back sæt mv.


Vaude Aqua Back Plus cykeltaske
Du har mulighed for at få netrabat på denne vare. Klik på bestillingsboxen
- i venstre spalte -
for at se nærmere


Vaude Aqua Back Plus cykeltasker
sæt med yderlomme.
sort, rød
1299,-

Vaude Aqua Back Plus; 51 l. cykeltasker


Med et par Vaude Aqua Back Plus er du sikret brølstærke og 100% vandtætte cykeltasker i radiofrekvens-svejset Aqualine-nylon med en hurtig afdækket 1½ l. lynlås-lomme udvendig. Taskerne er konstrueret med en stiv og sikker hardback plade bagerst. En 100% vandtæt konstruktion med rullelukke og et fuldt justerbart QMR-monteringssystem, der med et klik monteres sikkert på bagagebæreren. På Vaude Aqua Back Plus er der desuden reflekser, indvendig lomme samt mulig regulering for forskellige rørtykkelser. Tasker der gør enhver cykeltur fornøjelig.


Vaude Silkroad Plus


            Vaude Silkroad med sidelommer
Vaude Silkroad bagagetaske
549,-

Vaude Silkroad 15 l.


Vaude Silkroad Plus er en cykeltaske, der kan fungere ligesom en styrtaske - blot siddende på bagagebærer. Tasken er kompakt i sin udformning med 8 l. volumen, men med god udvidelsesmulighed af hovedrum og sider op til 15 l. Et par store udvidelige sidelommer kan lynes frem på siderne, eller bruges sammenpakkede som små sidelommer. Montering af tasken foregår let med 4 velcrostropper, og kan i de fleste tilfælde fungere sammen med en sadeltaske og sidetasker - dog bedst uden sidelommer slået ud. Vaude Silkroad tasken er kraftigt polstret og således godt egnet til kamera og fotoudstyr. Der er elastikkordel på toppen, skulderrem, integreret regnovertræk og reflekser.
Mindre cykeltasker til forhjul: Ortlieb Frontroller fronttasker
Store cykeltasker og rygsække, Ortlieb Bikepacker classic, Ortlieb Backroller Classic, Vaude Silkroad multitaske.
Ortlieb Backroller Plus, Vaude RoadMaster, Vaude Aqua Back, Vaude Aqua Back Plus, Vaude Karakorum kombitaske

Montering af cykeltasker kan besværliggøres af rørtykkelse og cyklens øvrige udformning.

Større cykeltasker til computer, kontor og arbejdsbrug.


Ortlieb Office bag computertaske
Ortlieb Office bag computertaske 899,-

Ortlieb Office bag, L., 21 l.


I en Ortlieb Office bag har vi en god, rummelig og formstabil arbejdstaske til kontor, skole eller business. Tasken har opdeling til computer - dog uden insert - skulderrem, masser af lommer og et vandtæt rullelukke, der sikrer 100% mod vind og vejr. Ortlieb Office bag monteres med et QL2 ophængssystem, der sikrer tasken på bagagebæreren og kan finjusteres så tasken kan sidde optimalt i højre eller venstre side af cyklen. Der er refleksafsnit i enderne. 30x17x40 cm.
Ortlieb Office bag fås i sølv - PVC coated 620D polyester, og sort - PVC fri PU coated Cordura.


Ortlieb Downtown cykeltaskeDowntown bagside
Ortlieb Downtown, arbejdstaske 999,-

Ortlieb Downtown, 18 l. arbejdstaske


Computertasken til det arbejdende cykelkontor - Ortlieb Downtown er til alt slags vejr i et aktivt liv. Tasken er med justerbar QL2 ophæng til bagagebærer og har desuden både bærehåndtag og polstret skulderstrop, når den skal bæres. Den øverste del er afstivet med en god stabil bøjle, der letter formstabiliteten og hurtig adgang. Sideværs er der i sider og bund formstabiliseret med acrylplade, og tasken er konstrueret så den stort set er lukket, blot klappen er slået ned. Tasken har opdeling til 15,4" computer, og et større indvendigt rum til mapper, bøger mv. Der er en praktisk indvendig organizer med både lynede og åbne stiklomme. Ortlieb Downtown er således en komplet hybrid imellem en cykeltaske og en vandtæt computertaske. Montering er skråtstillet, for at lette pedalafviklingen, og tasken kan sidde optimalt i både højre eller venstre side. Materiale: PD620/PS620C. Mål: 36x36x14 cm.
Computertasker til cyklen Ortlieb Office bag computer-cykeltaske, Ortlieb Downtown computertaske.

Stjerne De vandtætte cykelrygsække med rullelukke har svejsede samlinger, og er som regel er fremstillet i kraftigere polyester eller nylonvæv end en syet cykelrygsæk med regnovertræk.

Kombineret cykelrygsæk og taske til bagagebærer.

Ortlieb Vario cykelrygsæk    Ortlieb Vaio rygside

Ortlieb Vario 20 999,-
Pt. restordre.

ORTLIEB Vario 20 l.


Cykelrygsækken Ortlieb Vario 20 er en brugsperle, der på bedste vis kombinerer rygsæk og cykeltaske. Det er lykkedes for Ortlieb at skabe en cykeltaske, der faktisk fungerer - endda rigtig godt - som rygsæk. Der er på bagsiden et let aftageligt bæresystem, som lidt finurligt foldes og pakkes ind i lynlåslomme forrest. Bagved kommer et QL2 monterings-system frem, så tasken kan sidde som cykeltaske på bagagebærer. Vario 20 rygsækken har brystrem, aftageligt hoftebælte og aftagelig holder til cykelhjelm. Der er en meget kraftig plade indvendig som afstiver tasken, og sikrer at du aldig kan mærke fyldet i rygsækken. Der er store strækbare lommer på siderne, stor indvendig stiklomme samt lynet lomme. Stoffet er slidstærkt PU coatet nylon, men alligevel blød og smidigt med hurtig rullelukket velcrolås. Mål 50 x 28 x 20 cm, 1,2 kg. Så vil du have vandtæt rygsæk og cykeltaske i eet, er denne Ortlieb Vario 20 cykelrygsæk en trofast partner til job og turcykling.


Mellemstor cykelrygsæk     Vaude Cycle 25 ryg
Vaude Cycle 25 cykelrygsæk 749,-

VAUDE Cycle 25 cykelrygsæk


Du vil det hele...Vaude Cycle på 25 l. er en ægte cykelrygsæk med mulighed for både montering på cyklen og at bære på ryggen. Bagagekrogene kan pakkes væk i lomme i bunden hvorved skulderstropperne kommer frem. Både rygside og skulderstropper er lavet med luftigt, svedtransporterende mesh. Rygsækken har iøvrigt polstret computerrum bagerst, lynede lommer på siderne, frontlomme med organizer, hjelmholder og integreret regnovertræk. Så Vaude Cycle cykelrygsækken er en god makker i det daglige. Mål 43 x 28 x 17 cm, 1,04 kg.
Cykelrygsække: Ortlieb Vario cykelrygsæk, Vaude Cycle 25 cykelrygsæk,
Se Se andre cykelrygsække,
Ortlieb vandtæt rygsæk,
Ortlieb Velocity vandtæt cykelrygsæk
,

"let rejseudstyr er vejen til gode oplevelser"
Fakta om butikken - Forsendelse - Bestil varer -  -  Links -  Facebook  -  Google plus 
Alle priser på hjemmesiden er angivet i DKK incl. moms.

*   Rejsequip - udstyr til globetrottere   *
Spættevej 2, 8600 Silkeborg. Telefon 8682 6644. CVR 20014989.
*
For bestilling: klik på bestil-linket i venstre kolonne. Læg mærke til at der derved åbner sig et nyt browservindue, som ligger ovenpå eller ved siden af varesiden. Klik imellem de 2 vinduer, udfyld formularen og send den.

Bestil varer op-pil
Bestil varer