Rejsequip

Brug et stormkøkken fra Trangia

- model 25 og 27 til udekogeri.

Minikøkken med trangia-gryde, pande, keddel i grydesæt. Jetboil og Primus Lightech keramik grydesæt.
Mad på Trangia køkkenStjerneEt Trangia stormkøkken er en succeshistorie, der stadig fortælles. Behovet for et kompakt transportabelt minikøkken, der fungerer i al slags vejr, vil nok altid eksistere.

Firmaet bag Trangias kogegrej har ikke ændret på sin grundide i 50 år, men har udviklet på materialer og tilbehør. Idag findes Trangiasæt med overflade af ren aluminium, teflon og hård-anodiseret aluminium, hvor de 2 sidste har store fordele i forhold til rengøring, men koster mere i indkøb. Tilkøb er gasbrænder, multidisk, transportpose og sikkerhedsflaske, der alle giver et lille nøk ekstra. Sidste nye udvikling er multifuelbrænderen Trangia multifuel X2, som giver mulighed for at benytte oliebaserede brændstoffer, hvor en og Trangias gasbrænder brænder gasdåser med skrueventil.

Grydesæt til storm - et Trangia kogesæt laver mad i alt slags vejr.Trangia 25 og 27-3 HA stormkøkkener

Vigtige stormkøkkener: Trangia 25-1, 25-3 m. gasbrænder, 25-6, 25-8 HA, 27-3, 27-3 HA


Se Trangias multifuel brænder   Se Trangia X2 multifuel brænderTilbehør til Trangia`en. Gasbrænder, multidisk, gryder, låg mv.Gasbrænder til TrangiaStjerneDet gode ved Trangiasystemet er at alle dele kan erstattes og kogesættene kan opgraderes hen ad vejen. En opgradering som mange vælger til det traditionelle stormkøkken er en Trangia gasbrænder. Fordelen ved denne er, at man kan finjustere varmen, den brænder mere rent, så gryderne ikke bliver sorte og gasdåserne er lette at håndtere. Gasbrænderen monteres blot i brænderhullet i stedet for spritbrænderen.
Supplering som Trangia gasbrænder, lejrgryder 2,5 / 4 l. og multidisc

Vigtigt Trangia-tilbehør: Multidisc, kedel 25 / 27, Trangia lejrgryde 2,5 / 4 l., transportpose, spritbrænder, gasbrænder


Se!   Se andre gode effektive gasbrændere og primusser

Kogegrej som grydesæt, gryder, Jetboil Zip, Primus Lightech og dyppekoger.Jet Boil grydesæt, dyppekoger og kedler

Favorit kogegrej: MSR Alpine Stowaway pot, Jetboil Zip grydesæt, Dyppekoger, Primus Litech grydesæt, Stanley Adventure Cook.Brændstofflasker, gasadapter, sprit til stormkøkken og gasdåser.Brændstofflasker, gasadapter og gasdåser

"let rejseudstyr er vejen til gode oplevelser"
Fakta om butikken - Forsendelse - Bestil varer -  -  Links -  Facebook  -  Google plus 
Alle priser på hjemmesiden er angivet i DKK incl. moms.

*   Rejsequip - udstyr til globetrottere   *
Spættevej 2, 8600 Silkeborg. Telefon 8682 6644. CVR 20014989.
*
For bestilling: klik på bestil-linket i venstre kolonne. Læg mærke til at der derved åbner sig et nyt browservindue, som ligger ovenpå eller ved siden af varesiden. Klik imellem de 2 vinduer, udfyld formularen og send den.

Bestil varer op-pil
Bestil varer