Rejsequip

Rygsække til løb, cykel, vandring, dagtur og trekking

Snup en praktisk vandre-rygsæk med til de sjove steder.


Trekking med rygsæk

Vandre- og dagtursrygsække, samt specialiserede løbe- cykelrygsække


En cykelrygsæk skiller sig altid ud igennem opbygning, størrelse, bæresystem og design i forhold
til nogle andre modeller som løberygsække og vandrerygsække eller en arbejdstaske, og kan være mere
eller mindre specialiseret. Det er meningen, at der skal være en rygsæk til enhver, så både
almindelige og mere målrettede behov kan dækkes med en model fra vores rygsækprogram.
Det er således ikke noget mål at nogen af rygsækkene skal kunne dække alle behov, for det er
nok "det umuliges ambition". Cykelrygsække og løberygsække er som regel skabt med vægt
på ventilation og minimal vægt, hvor trekking- og vandrerygsække også ofte har stivhed og
bærekomfort som parameter. By- og dagtursrygsække dækker over en større gruppe
rygtasker, hvor specialhensyn ikke fremstår så tydeligt. Så velkommen ombord...

Cykelrygsække / løberygsække

Deuter Cross Bike

Deuter Cross Bike 18 l.


Deuter Cross Bike er en dejlig let cykelrygsæk med Deuter Airstripes rygside, der både er behageligt og ventilerer ryggen, når der arbejdes. Rygsækken, der er forberedt til drikkesystem, er med integreret regnovertræk, holder til cykelhjelm og netlommer på siderne. Den vejer blot 660 g., så Deuter Cross Bike rygsækken kan sagtens bruges til mange andre formål end cykelturen. Fås også i rød og sort.

499,-

Active Leisure Cross
Active Leisure Cross ryg 330,-

Active Leisure Cross, 8 l.


Active Leisure Cross er en fin cykel og løberygsæk i ripstop polyester med integreret 2 l. drikkesystem. Rygsiden er polstret og lavet med luftige meshovertrukne lameller. Skulderstropperne er brede og lavet i netagtigt webbing og passer godt til brede skuldre. De har mindre lommer til gel eller bar. Rygsækken har netlomme forrest og lynet frontlomme med nøglehænger og organizer. Active Leisure Cross har bælte og brystrem samt refleksafsnit på fronten, så andre kan få øje på dig på løbeturen. Vægt ca. 600 g. - 48x25 cm. Farver: blå, orange

Camelbak Octane LR løberygsæk
Camelbak Octane LR rygside 689,-

Camelbak Octane LR.


Camelbak Octane LR på 5½ l. er nok den ultimative tætsiddende løberygsæk med en fantastisk løbekomfort. Der er integreret et smagsfrit og rengøringsvenligt 2 l. drikkesystem med clickventil til slangen. Drikkesystemet ligger i hoftevingerne, og dermed så lavt som muligt, hvilket giver ekstra god løbekomfort. Der er svedtransporterende mesh på både bælte, rygside og skulderstropper for god luftgennemstrømning, mens frontside i ripstop nylon er med DWR vandafvisning. Indretningen ser komplex ud, men i praktisk brug er den bare god med 2 større lommer øverst, en åben stiklomme i midten og meshlommer i bæltet. Camelbak Octane LR har brystrem, refleksafsnit, fløjte og lille snacklomme i den ene skulderstrop. Vægt ca. 400 g. + drikkesystem.

Vaude Cluster
Cluster rygside 599,-

Vaude Cluster 10+3 l.


Vaude Cluster er en trekking- og cykelrygsæk der, uden at virke omklamrende, vil være en god makker på lange udflugter. Rygsiden på Vaude Cluster 10 er et Aeroflex system af groft netvæv, der sikrer at rygsiden er ventileret. Skulderstropperne er i permeabelt skum med svedtranporterende meshstof og er længde justerbare via et FLASH system. Forrest er en stor lynet lomme med mindre rum og nøglehænger og på siderne er der strækbare lommer til småting. Der er integreret regnovertræk, hjelmholder, lysreflekser og mulighed for ekspansion af hovedrummet med lynlås. Vaude Cluster rygsækken er forberedt til drikkesystem med indvendig lomme. 41x23x13 cm. Vægt ca. 830 g.


Vaude Aquarious rygsæk
Vaude Aquarious ryg 699,-

Vaude Aquarious 7+3 l.


Vaude Aquarious er en fabelagtig cykel- løberygsæk der er som skabt til at færdes rundt i varme omgivelser. Rygsiden er et Aeroflex system af groft netvæv, der sikrer at rygsækken ikke ligger sig op ad kroppen. Skulderstropperne er med svedtranporterende meshstof og er justerbare med et FLASH system. Yderst er lynet lomme og på siderne er smalle netlommer. Vaude Aquarious rygsækken har et integreret 3 l. Source drikkesystem med bideventil samt fuld rengøringsvenlig åbning, så systemet skal blot en tur under vandhanen, og du er klar til en god gang motion. Der er integreret regnovertræk, hjelmholder, lysreflekser og udvidelsesmulighed i bundsektionen på Vaude Aquarious. Vægt ca. 880 g.


Deuter Speed Lite 10

Deuter Speed Lite 10 l.


Deuter Speed Lite er en lille og meget velsiddende rygsæk i letvægts ripstop polyester med en indvendig stiver, der giver fin stabilitet. Rygsiden og skulderstropper er lavet i gennemhullet skum og mesh, så ventilationen er god. Rygsækken er hurtig i brug med store fingervenlige lynlåsloops, samt quicklomme til telefon, nøgler mv. med adgang fra toppen. På siderne har Deuter Speed Lite 10 netlommer, der er brystrem, aftageligt mavebælte, refleks og mulighed for at integrere drikkesystem. Vægt blot 350 g.
Se video om Speed lite rygsækken

399,-

Camelbak Hawg
Camelbak Hawg ryg 999,-

Camelbak H.A.W.G cykelrygsæk, 23 l.


Med Camelbak H.A.W.G. 23 l. har Camelbak haft en meget heldig og dygtig hånd i udviklingen af en ægte allrounder blandt aktivitets-rygsække. H.A.W.G rygsækken er egentlig en cykelrygsæk, som også bare vil være et kæmpe hit hos vandrere, skiløbere, klatrere mv. Der er god stabilitet i rygsækken og der er integreret et 3 l. drikkesystem med aftagelig slange og rengøringsvenlig åbning, som bagerst har fået sit eget rum. Ellers er Camelbak H.A.W.G rygsækken delt op i et hovedrum, en stor frontlomme og yderst en elastisk lomme til hjelm eller andet. Der er iøvrigt lommer til alt fra telefon og solbriller, til energidrik og kikkert. Alt i fineste udførelse med svedtransporterende materialer på skulderstroppper og rygside. Regnovertræk er integreret. Vægt ca. 980 g.


Jack Wolfskin Velocity
Jack Wolfskin Velocity ryg 449,-

Jack Wolfskin Velocity, 12 l.


Jack Wolfskin Velocity er en rygsækmodel til de, der vil have masser af finesse og samtidig letvægt. Ryggen er afstivet med en plade og polstret med behagelige luftventilerende puder - "Air Comfort System", hvilket giver en dejligt stabil fornemmelse, når den skal bæres over længere tid. og samtidig god komfort. Der er større hovedrum, stor frontlomme og åben "gear flap" yderst. Der er flere mindre lommer, nøglehænger, integreret regnovertræk, lygtehæfte og udtag til drikkesystem. Jack Wolfskin Velocity er særdeles godt komprimeret og relativt flad i sin udformning, så balancen altid er i orden. Lidt af et hit - på 44x24x13 cm. Vægt kun 680 g. Fås i vist rød, limegrøn og i sort.


Deuter Race 10 rygsæk
Deuter Race X ryg 439,-

Deuter Race, 10 l.


Deuter Race 10 er en fjerlet og rigtig velsiddende rygsæk med Airstribes på rygsiden. Rygsækken åbner bredt - indefra og ud - og har stiklomme yderst, meshlommer på siderne, lynet toplomme og lomme til værdier indvendigt. Deuter Race 10 er forberedt til drikkesystem og forsynet med brystrem, regnovertræk, lynlåssamler, refleksafsnit samt lygtefæste. Materiale: Hexlite 100 og Ripstop 210 polyester. Deuter Race 10 fremtræder som en god letvægts rygsæk til både aktivitet og bytur. 42x21x16 cm. Vægt kun 560 g.


Deuter Compact Exp Deuter Compact Exp
Deuter Comp. Expedition ryg

Deuter Compact Exp.


Deuter Compact Exp. er en dejlig aktivitetsrygsæk der også har plads til cykelhjelm. Rygsækken er smal i sin udformning, men har omløbende lynlås, så den kan ekspanderes i hovedrummet. Der er et smidigt og godt konstrueret bæresysten lavet i åbne, luftige og svedtransportrende materialer, så den føles behagelig selv ved hårdt brug. Foran har Deuter Compact Exp 2 lynede lommer, samt netlommer på siderne. Indvendig er der lomme til drikkesystem og flere andre praktiske lommer.
3 størrelser:
Comp. Exp. 8+2 l./rød, vægt 700 g. - 45x22x15 cm.
Comp. Exp. SL 10+2 l./sort, vægt 940 g. - 46x22x19 cm.
Comp. Exp. 12+2 l./blå-orange, vægt 960 g. - 48x24x18 cm.

799,-
Comp. Exp. 8+2:
tilbud 569,-

Deuter Futura air 25
Deuter Futura Air 28
Deuter Futura Air ryg 659,-/799,-

Deuter Futura Aircomfort 22 SL/28 l.


Deuter Futura Aircomfort er en stærk 2-rums nylon/polyester rygsæk med mulighed for at slå øvre og nedre rum sammen til eet stort rum. Rygsiden er med stabilt stativ, der giver fortræffelig ventilation - selv ved lang tids brug. Den har frontlomme og netlommer i siderne og er velegnet til aktiviteter som cykling og lange vandreture, hvor varme er et tema. Er med integreret regnovertræk og velegnet til drikkesystem.
Vægt for Deuter Futura Aircomfort 22/28 l. ca. 1,2/1,3 kg.
Farver: 22 l. - sort-stone, lava/orange.
28 l. - sort-stone, firerød-titan.Mere trekkingagtige vandrerygsække.

Lowe Alpine Strike 12
Lowe Alpine Strike 12 rygside 399,-

Lowe Alpine Strike 12 l.


Lowe Alpine Strike 12 er en virkelig let trekking rygsæk med god ventilation på både skulderstropper og rygside. Der er skjult toplomme til værditing, åbne strækbare sidelommer, lynet frontlomme, brystrem og aftageligt bælte. Rygsækken er desuden forberedt til brug af drikkesystem. Kan påspændes vandrestave. Vægt 530 g.


Fjällräven Campus Ace
699,-

Fjällräven Campus Ace, 40 l.


Fjällräven Campus Ace er en rummelig rygsæk med fuld lynlås-åbning til trekking og vandreture, når du vil have godt med plads og minimal vægt. Vatteret ryg i netfor, vatterede skulderremme med brystrem samt et bredt polstret hoftebælte holder rygsækken på plads. Aluminiumsskinne stabiliserer rygsækken vertikalt. Regnslag med reflekser, lynede lommer på top, sider og front samt elastikkordel på fronten er ekstra benefits på Fjällräven Campus Ace. 1050 g. 55x37 cm.


Tatonka Airy
Tatonka Airy ryg 599,-
Prisfald 569,-

Tatonka Airy, 25 l.


Tatonka Airy repræsenterer en uhyre let turrygsæk, der aldrig stritter imod. Tatonka Airy er uden stivhed i ryggen og føjer sig således præcist efter, hvordan du pakker den ned i anden bagage, eller hvordan du fylder den selv. Rygsækken er med rigtig fin kompression og god længde, så bæltet kan udnyttes af personer helt op til 190 cm. Der er gode muligheder for påspænding, lommer i bærebæltet, 2 lommer i låget, indvendig lomme til drikkesystem, sideindgang til hovedrum og medfølgende regnovertræk. Tatonka Airy måler: 56x24x17 cm. Vægt 800 g.


Lowe Alpine Eclipse trekking rygsæk
Lowe Alpine Eclipse ryg 899,-

Lowe Alpine Eclipse, 35 l. /ND 32 l.


Lowe Alpine Eclipse er som trekking rygsæk et eminent forsøg på at fjerne vægt og stadig opnå brugsvenlighed. Lowe Alpine Eclipse er med en skumplade i ryggen, der er føjelig men alligevel beskyttende i forhold til indholdet. Detaljerne er mangeartede men især et stort hovedrum med fuld kuffertåbning gør een-rums løsningen uproblematisk. Der er desuden toplomme, åbne stiklommer på sider og front. Regnovertræk er integreret, der er mulighed for påspænding af f.eks. vandrestave, lommer i bærebæltet, indvendig lomme til drikkesystem og telefonlomme. Lowe Alpine Eclipse trekking rygsækken er i 2 størrelser: 35 l. og ND32 l. damemodel. Vægt 810 g. / 750 g.


Tatonka Vert
Tatonka Vert ryg Du har mulighed for at få netrabat på denne vare. Klik på bestillingsboxen
- nederst til venstre -
for at se nærmere
1099,-

Tatonka Vert, 35 l.


Tatonka Vert gør om nogen vand til et ubetydeligt tema. Rygsækken er nemlig udformet med en aftagelig vandtæt pose med rullelukke i hele sin længde, så man altid har tørt grej. Tatonka Vert er egentlig designet i kraftig Cordura som snowboard- og skirygsæk, men vi synes bare, den kan så meget mere, så enhver regnskovsfreak kan godt vende hovedet også. Der er iøvrigt usædvanligt meget plads på litermålet, 3 frontlommer med rumdeling, mulig integration af drikkesystem og en masse gode påspændings-muligheder. Rygside, bælte og skulderstropper er lavet med skum og mesh, som giver god ventilation, og hoftebæltet på Tatonka Vert er desuden aftageligt. Mål 56x32x17 cm. 150 g.

Tatonka Cona 25
Tatonka Cona rygside 799,-

Tatonka Cona 25


Tatonka Cona 25 l. er en rigtig vandrerygsæk med indbygget stativ, der giver sikrer maximal ventilation - selv ved lang tids brug. Samtidig har den justerbar ryglængde ligesom man kender fra de store rygsække, hvilket betyder at den i nogen udstrækning kan tilpasses individuelt. Den har frontlomme og netlommer i siderne samt 2 større hovedrum, der kan lægges sammen efter ønske. Tasken er med brystrem, integreret regnovertræk og er forberedt til drikkesystem og vandrestave.
Vægt for Tatonka Cona 25 er ca. 1,3 kg.Fjällräven Friluft vandrerygsæk Fjällräven Friluft rygside
Du har mulighed for at få netrabat på denne vare. Klik på bestillingsboxen
- nederst til venstre -
for at se nærmere
35 l.
1099,-

45 l.
1299,-

Fjällräven Friluft, 35 l./40 l.


Fjällräven Friluft 35 er en rigtig let vandrerygsæk i 100D baby ripstop nylon - med stort hovedrum og sidelommer i stretch, der kan udvide sig, og som er store nok til 1-liters flasker, samt en elastisk stiklomme på fronten, som kan rumme ting der hurtigt skal kunne nås. Bæremæssigt er denne Friluft-rygsæk en af vore allerstørste favoritter, da den bare føles fast og næsten kæler for ryggen i velbehag. Den er afstivet med rør hele vejen rundt, og har en glimrende ventilation takket være et Airvent system med netstof og luftlomme som gør, at luften kan cirkulere frit bag ryggen. Du kan fastgøre vandrestave uden at lægge beslag på for- og sidelommer. Skulderremmene er ventilerende og ergonomisk formede, og hoftebæltet er bekvemt med smarte lommer til nøgler, kamera, telefon m.m. Der er forstærket bund, elastikkordel på toppen og integreret regnovertræk. Så Fjällräven Friluft 35 er bare en robust, behagelig og godt afbalanceret vandrerygsæk på blot 1390 g. til vandring i længere tid. 69x39x28 cm.
- - - -

Fjällräven Friluft 45

er en tilsvarende vandrerygsæk blot større - farve blå. Som et lille kuriosum hedder den Fjällräven Friluft 45, men er angivet til 40 l. Ca 1490 g. 70x39x30 cm.


Jack Wolfskin Atmosphere 34
Jack Wolfskin Atmosphere rygside 1199,-
tilbud 799,-

Jack Wolfskin Atmosphere, 34 l.


Jack Wolfskin Atmosphere er en gennemtænkt og meget stærk turrygsæk i CrossRip/Waterlock nylon til mænd - og kvinder med ryglængde over gennemsnittet. Rygsækken er 2-delt med hoved- og bundrum. Der er strækbare lommer på siderne, og en meget stor lomme på fronten med detaljeret organizer, nøglehænger mv. Jack Wolfskin Atmosphere, 34 l. rygsækken er med en fast afstivet ACS Tight rygside, der tillader masser af luft og fugtighed at passere. Der er integreret regnovertræk, stor gennemgående lomme til drikkesystem, brystrem, hurtige lynlåse, 2 bæltelommer og permeable skulderstopper. Så du er bare godt klædt på med denne Jack Wolfskin Atmosphere rygsæk som partner.
Mål: 52x29x20 cm. 1290 g.Jack Wolfskin Arosa woman
Jack Wolfskin Arosa rygside 699,-

Jack Wolfskin Arosa 26 l. woman


Jack Wolfskin Arosa 26 l. er en stabil kvinderygsæk velegnet til lange ture på ryggen for relativt korte kvinder. Vandrerygsækken er en balancemæssig perle med ACS light bæresystem, der både giver rygsækken god stivhed, og bæreren en god bærekomfort og ventilation. Rygsækken har eet stor hovedrum med stor lynet frontlomme, 2 lommer i toppen, bæltelommer til telefon o.lgn. og store elastiske meshlommer på siderne. Rygsækken har indvendig lomme til drikkesystem og integreret regnovertræk. Der er et rimeligt lysstærkt indre i Cross Rip/Armatech nylon og polyester. Jack Wolfskin Arosa har brystrem med fløjte og mulighed for påsætning af vandrestave. Mål 50x29x17,5 cm. ca. 1300 g. Farve: kun den viste moroccan blå.


Jack Wolfskin Highland Trail
Jack Wolfskin Highland Trail 36 ryg H.Trail /1
799,-
- - -
H.Trail /2
1199,-
Tilbud
989,-

Jack Wolfskin Highland Trail 36 l.


Jack Wolfskin Highland Trail er en stabil trekking og skirygsæk beregnet til lange ture med en mellemtung byrde på ryggen for kvinder og mænd. Rygsækken er med ACS light bæresystem, der både giver rygsækken god stivhed, og bæreren en god bærekomfort og ventilation. Rygsækken er 2 delt med mulighed for eet stort hovedrum. Der er lynede lommer på top, front og bund samt åbne meshlommer på siderne. Rygsækken har indvendig stor lomme til drikkesystem og integreret regnovertræk. Der er et lysstærkt indre i polyester på Jack Wolfskin Highland Trail, og et ydre i stærk Cross Rip/Armatech nylon og polyester. Mål ca. 51x26x17,5 cm. ca. 1580 g. Rygsækken er i 2 versioner:
Jack Wolfskin Highland Trail 1 - mistel green/grøn. Denne version har som ekstra: 2 stk lynede lommer i bæltet, til småting som kamera, nøgler, penge mv.
Jack Wolfskin Highland Trail 2 - sort. Denne version har som ekstra: fuld lynet frontadgang til hovedrum, samt lynede bælgformede sidelommer. Og gemt væk i bunden i den ene side en udfoldelig flaskeholster, som man efter behov kan benytte. Virker en anelse større end 1-versionen.By- og dagtursrygsække til universelt brug.Eagle Creek Travel Bug

Eagle Creek Travel Bug 8 l.


Denne lille dagtursrygsæk Eagle Creek Travel Bug er en byrygsæk som skabt til det moderne liv. Den er egnet til byture, flyrejser, dagture mv og er bare godt konstrueret. Hoved rummet er afdækket med regnflap og indeholder en stor lynlåslukket lomme. På fronten er også en lynet lomme mens den ene side har en åben lomme og den anden en lynet polstret lomme til briller. Derforuden har rygsækken bag hovedrummet en stor lynet speed- lomme med diverse indretninger til telefon, solbriller, walkman mv. Dermed er der tænkt på en uhyre brugsvenlig indretning og hurtig brug. Rygsiden på Eagle Creek Travel Bug er i kraftig nylon og skulderstropperne med meshpolstring. Mål ca. 27x32x10 cm. 480 g. Farver: sort og palmegrøn.

389,-


Jack Wolfskin Fasttrack 22 l.


Jack Wolfskin Fasttrack er den sporty dagturs-rygsæk med luftigt Snuggle up bæresystem til daglig brug eller vandreture. Rygsiden på Jack Wolfskin Fasttrack 22 er med en stabiliserende plade indvendigt og polstret rygside med bred luftkanal. Rygsækken er inddelt i 2 parallelle hovedrum og har lynlåslomme yderst. På siderne er der praktiske netlommer, og der er både bryst og hofterem til at sikre stabiliteten. Jack Wolfskin Fasttrack rygsækken har også integreret regnovertræk, elastikkordel på fronten og refleksafsnit. Alså en rygsæk de fleste kan værdsætte. Farver: Som vist. Mål 46x30x18 cm. ca. 800 g.
Fasttrack 24 l. Samme rygsæk, blot lidt større. Farve: Titanium checks/sort.


599,-

Tatonka Wallaby
Tatonka Wallaby 28 ryg 599,-

Tatonka Wallaby 28 l.


Som vandrerygsæk vil Tatonka Wallaby være en trofast partner i det daglige og på lange ture i naturen. Bæltet er særdeles kraftigt og polstret, og kan således aflaste ved større byrder. Rygsækken er med en stabil rygside med Airmesh og tilsvarende skulderstropper med brystrem. Der er udvendi lomme og masser af påspændingsmuligheder for vandrestave, ski mv. Tatonka Wallaby rygsækken er forberedt til drikkesystem og har nøglehænger samt fløjte. Farver: kun rød. Mål 50x30x17 cm. Ca. 1,1 kg.


Jack Wolfskin Escapado

Jack Wolfskin Escapado, 28 l.


Jack Wolfskin Escapado er en ret lang rygsæk, der passer godt til brede og kraftige skuldre. Den er med 2 store hovedrum samt flere indvendige lommer til telefon, pung mv. Der er stor strækbar stiklomme på fronten og flaskelommer på siderne. Der er brystrem, aftageligt hoftebælte, samt godt polstrede skulderstropper og rygside med god ventilation. Jack Wolfskin Escapado har vandtæt overtræk integreret.
Mål: 46x26x17 cm. 920 g.


549,-

Jack Wolfskin Moab Jam
Moab Jam 32 rygside 799,-

Jack Wolfskin Moab Jam, 32 l.


Jack Wolfskin Moab Jam er den velsiddende og flotte rygsæk, der bestemt kan udfylde rollen som brugsrygsæk i det daglige, men som også i den grad har detaljer, der kvalificerer den til betegnelsen turrygsæk. Rygsækken har et aldeles glimrende Aircontact Tight bæresystem med en stabiliserende Crosslink ramme. Den er lavet i cross rip polyester og nailhead nylon med forstærket bund, og både rygside, bælte og skulderstropper er skabt med Jack Wolfskins senest udviklede luft-permeable, formelige og svedtransportende materialer. Der er hurtig lyslåsåbning med refleksafnit til begge hovedrum, som iøvrigt kan lægges sammen til et rum. Der er en stor lys frontlomme, store sidelommer til drikkeflasker mm. og integreret regnovertræk. Jack Wolfskin Moab Jam rygsækken er forberedt til drikkesystem og har integreret holder til cykelhjelm samt 2 telefonlommer i bæltet. Så er du vist klædt på til en god tur.
Mål: 49 x 32 x 15 cm. Ca 1210 g.Se Guide til rygsække.
Specialrygsække eller computerrygsække og rejsetasker.
Hverdagsrygsække

"let rejseudstyr er vejen til gode oplevelser"
Fakta om butikken - Salgsbetimgelser - Bestil varer - Foredrag -  -  Facebook  -  Google plus 
Alle priser på hjemmesiden er angivet i DKK incl. moms.

*   Rejsequip - udstyr til globetrottere   *
Spættevej 2, 8600 Silkeborg. Telefon 8682 6644. CVR 20014989.
*

op-pil Bestil varer
Bestil varer