Rejsequip

Skøre rejseting for gale friluftsnørder

- køjeliggere som stavgængere.

Find vandrestav, hængekøje, ildstål, powerlighter, stikadapter, brudsikre vinglas, kortmåler....og sådan.

Er du til hængekøje, sammenklappelig vandrestav eller ildstål i stedet for powerlighter? Kortmåler I jagten på det nemme og praktiske kommer næsten alle til at vælge nogle ting, som andre opfatter som nørdede og overflødige. Skøre ting som mekanisk kortmåler og skridttæller, en let hængekøje med myggenet, sammenklappelig lommekikkert, stikadapter til rejse, brudsikre vinglas eller lommesav er i nogens øjne bare gak gak. Men de kunne så nok aldrig undvære deres vandrestave med 3 led, ildstål, sammenklappelig opvaskebalje, powerlighter, oppustelige hovedpude, selv-opvarmende brusepose eller foldespade. HURRA for en forskel. :-)

Rejse-stikadapter til usb, lommekikkert, sammenklappelige vinglas, picnic underlag, lommelærke mm.Lomme kikkert, lommelærke, sykit, stikadapter, sammenklappelige vinglas, sovebriller, p-mate, rejseadapter, lommesav, storm tændstikker, kølepandebånd

Vareemner: Lomme kikkert, lommelærke, sykit, stikadapter, sammenklappelige vinglas, sovebriller, p-mate, rejseadapter, lommesav, storm tændstikker, kølepandebåndTing til ild og vand - find din indre indianer. Stjerne En powerlighter har en stærk målrettet flammme, der er let at styre imod brænder og bål. De populære ildstål er praktiske men også legetøj, og for de fleste udfordrende at bruge. Et ildstempel er opfundet i urskoven, og er godt egnet til at lege med - som en lavteknologisk optændingsmetode fra glød til bål.

Ildstål, strygestål, Powerlighter, ildstempel, sammenklappelig opvaskebalje og tørresnor til telt.Powerlighter, ildstempel, ildstål, strygestål og tørresnor

Vareemner: Ildstål, Powerlighter, strygestål, ildstempel, sammenklappelig opvaskebalje og tørresnor til telt


Skridttæller / pedometer. Mekanisk kortmåler.Stjerne En skridttæller er et sjovt lille instrument, der kan give gå- eller løbeturen en ekstra dimension. Man skal ikke forvente at skridttælleren måler helt præcist, men de er dog "kloge" nok til ikke at måle, når der ikke er en rytmisk bevægelse nogle skridt i træk. Mål evt. ruten ud med en kortmåler.
Skridttæller, pedometer, kortmåler

Brug vandrestav til trekking i groft terræn.

Stjerne En sæt sammenklappelige vandrestave kan anbefales til folk der gerne vil vandre i terræn, men som kan have problemer med ankler eller knæ. Især ned ad bakke er vandreterrænnet en udfordring for leddene, så her kan vandrestavene eller bare en vandrestok være til stor aflastning. Godt støttende fodtøj på vandringen er selvfølgelig omend endnu vigtigere, hvis du ikke skal trives bedst i hængekøjen.
Lette vandrestave

- 3-delte stave til vandring i det ujævne.

Vandrestave til trekkingtur

Lette vandrestave: Masters, Robens vandrestave og Trekmates single teleskopstavLetvægts hængekøjer - sov i hængekøje uden kryb.

Stjerne En let hængekøje er noget af det nemmeste at have med ud at sove i. Med nogle få meter snor kan man som regel få hængekøjen placeret godt i forhold til afstand imellem træer, underskov og terræn hældning. Husk dog at det kan være mindre sjovt at sove hængende i køjetyper uden integreret tarp, eller tilsvarende selvlavet tarp-overdække, for vejret kan hurtigt skifte til regn - selv om natten. Som grundregel skal en hængekøje hænges i siddehøjde over jorden, og med en hængevinkel på ca. 30 grader for at opnå en god liggeflade og evt. lette udstigning igennem myggenet. Ophængning af dobbelthængekøjer er det samme.
Sov frit i hængekøje

- du kan hænge køjen og sove overalt.Hængekøjer

Hængekøje-modeller: Travel hammock, Thermarest slacker hammock hængekøje, bomuldskøjer, foldehængekøje

Se ildstempel / fire-piston fungere.

"let rejseudstyr er vejen til gode oplevelser"
Fakta om butikken - Forsendelse - Bestil varer -  -  Links -  Facebook  -  Google plus 
Alle priser på hjemmesiden er angivet i DKK incl. moms.

*   Rejsequip - udstyr til globetrottere   *
Spættevej 2, 8600 Silkeborg. Telefon 8682 6644. CVR 20014989.
*
For bestilling: klik på bestil-linket i venstre kolonne. Læg mærke til at der derved åbner sig et nyt browservindue, som ligger ovenpå eller ved siden af varesiden. Klik imellem de 2 vinduer, udfyld formularen og send den.

Bestil varer op-pil
Bestil varer