Rejsequip

SOVEPOSER - til rejse eller hyggeslummer i det fri.

Vælg din sovepose efter varme, fyld, vægt og pris.


Soveposer til voksne


Jack Wolfskin Beautiful South


Jack Wolfskin Beautiful South er en smidig, blød og dejlig tæppesovepose med omløbende 2-vejs lynlås, der er afdækket. Posen er med silkeblød udvendig MicroRip polyester og indvendigt tætvævet bomuldsmix. Der er mulighed for at lave hætte, og i denne stor lomme til hovedpude. Indvendig er netlomme til nattens hemmligheder og posen er Healthguard-behandlet så insekter og bakterier holdes væk. Mål 220x80 cm, pakket: 30x22 cm. Vægt: 1600 g. Komfort temp. 7° /2°.Jack Wolfskin Ultralite


Jack Wolfskin Ultralite er en sommersovepose med 2-vejs lynlås og med snørebar hætte. Der er indvendig meshlomme, og bagerst er der indsats til pude i hovedenden. Udvendigt er Diamantripstop polyamid og indvendigt dejlig Moisture Control 40D polyamid. Jack Wolfskin Ultralite er polstret med Micro Guard Soft Silver fyld, der har varmereflekterende egenskaber. Mål 225x78 cm, pakket: 30x17 cm. Vægt: 1050 g. Komfort temp. 10° /6°.
Sovepose på tilbud!


Jack Wolfskin Purple Haze


Jack Wolfskin Purple Haze er en kompakt pakket sovepose, der er fremstillet med et løst yderstof i behageligt åndbart Moisture Control polyamid og med en Micro Guard Soft Silver fyld, der har varmereflekterende egenskaber. Posen har 2-vejs lynlås, ekstra varm torso-område og er med snørebar hætte. Der er indvendig Softtouch polyester med meshlomme, og bagerst er der indsats til pude i hovedenden. Jack Wolfskin Purple Haze posen er angivet til personlængde 180 cm, men kan let bruges af af folk op til 190 cm. Mål 215x80 cm, pakket: 28x21 cm. Vægt: 1250 g. Komfort temp. 8° /3°.


Jack Wolfskin er en tysk kæmpe, der kører et relativt smalt soveposeprogram. Vi har koncentreret fokus omkring deres lettere fiberposer, der i størrelser og materialer giver god mening for mange brugere.
Jack Wolfskin Beautiful South

Jack Wolfskin Ultralite sovepose

Jack Wolfskin Purple Haze sovepose

Fjällräven Distance p5


Fjällräven Distance p5 er en dejlig let rejsesovepose med dunfyld af 600+ cu/in gåsedun. Soveposen er meget komprimerbar og er med sit minimale pakvolumen (15x40 cm) særdeles egnet til brug på lange rejser under lunere himmelstrøg. Indvendig micro-polyester og ripstopnylon udvendig. Der er Snug Guard ved lynlåsen, så den ikke fanger inderstoffet, når der lynes. Leveres med både transportpose og rummelig pose til opbevaring. Vægt kun: 750 g.

Fjällräven Distance p5 sovepose

Deuter Twoface


Deuter Twoface er katten blandt soveposer, nemlig smidig, stille elegant og helt sin egen. Posen har en tynd microfleece indvendigt samt et åndbart nylon Tactelstof yderst. Der er fuld omløbende lynlås i bunden og snøre ved hals og hoved. Soveposen vejer med pakpose blot 750 g. og har et pakvolumen på kun 15x30 cm. Med en komfort- temperatur på ca. 11°-12° er den således særdeles godt egnet til hytteture o.lgn. eller til rejse i lune omgivelser, hvor en lagenpose dog er for kold. Personlængde for Deuter Twoface er op til 195 cm.Deuter Orbit 5 Reg/L


Deuter Orbit 5 er en nem og dejlig fiber sovepose med Thermo Pro loft fyld og indvendig blød og lækkert Soft micro microfiber. Udvendigt er brugt vandafvisende Dura Lite ripstop nylon, og soveposen har 2-vejs lynlås, der går helt til bunden. Personlængde op til 185 cm. for Reg-versionen og 200 cm for L-versionen Deuter Orbit soveposen kommer i kompakt kompressionspose.
Sovepose på tilbud!

Deuter Orbit 0 SL/Reg/L


Deuter Orbit 0 er den kompakte fiber sovepose med Thermo Pro loft fyld og indvendig åndbar, blød og lækkert Soft micro microfiber, der fungerer det meste af året. Udvendigt er brugt vandafvisende Dura Lite ripstop nylon, og soveposen har 2-vejs lynlås, der går helt til bunden. Deuter Orbit 0 soveposen kommer i 3 længder: SL-versionen er med fleece-indsats i fod- og armsektionen til kvinder op til 170 cm, Reg-versionen til mennesker op til 185 cm. og L-versionen er til personlængde op til 200 cm. Kommer i kompakt kompressionspose. En sovepose der med et minimalt volumen er særdeles egnet til allround rejsebrug.


Deuter Exosphere SL/L


Deuter Exosphere er en Thermo Pro loft tegllagt fiberpose med elastisk form, der kan stækkes op til 25% i bredden. Dette gør soveposen særligt smidig at ligge i og mindsker den klaustrofobiske fornemmelse, nogle føler i en sovepose. Deuter Exosphere -8° er med varmekrave, snørebar hætte og velformet rummelig og varm fodende.Udvendigt er brugt vandafvisende Diamant ripstop nylon og Tactel med Poly Lite Soft polyester indvendig, og soveposen har 2-vejs lynlås, der går helt til bunden. SL-versionen af Deuter Exosphere er, med fleece-indsats i fod- og nyresektionen, til kvinder op til 170 cm, og L-versionen er til personlængde op til 200 cm. Kommer i kompressionspose.


Deuter er et større tysk firma, der er relativt nye på soveposefronten. De har dog allerede klart vist, at de tænker brugervenligt i både materialer og udformning.
Deuter Twoface sovepose


Deuter Orbit 5


Deuter Orbit 0 sovepose
Deuter Exosphere -8


Robens ProLite 900


Robens ProLite 900 er rejseposen med lille pakvolumen og begrænset vægt. Indvendigt er en blød microfiber og udvendigt er brugt ripstop polyester. Fyldet er af Isofill Polar polyester og posen har lang 2-vejs lynlås, der er afdækket. Der er desuden varmekrave og lille indvendig lomme. Komforttemp på +13°/+9°. Vægt på ca 900 g. - pakket mål 25x14 cmRobens Far away


Robens Far away er en skøn sovepose i en god og overkommelig størrelse til brug under varmere himmelstrøg. Posen har Microfiber både ind- og udvendigt og fyldet er den bløde og smidige Micro thermo fiber. Lynlåsen er 2-vejs, afdækket og iøvrigt omløbende langs fodenden. Der er mulighed for at lave hætte og indvendigt er lille lomme. Komforttemp på 9°/5°. Vægt på ca. 900g. - pakket mål 30x15 cmRobens DownLite 500


Robens DownLite 500 er en mellemvarm dunpose med 500 cuin andedun og strækbar knæsektion. Posen har indvendigt Micro Polyester og udvendigt 40 d. Diamond ripstop nylon. Der er en dejlig varmekrave og snøre til hættelukning. Soveposen er bredere end den ser ud, da det elastiske afsnit i midtersektionen kan udvides efter behov. Soveposen har lang lynlås og udvendig telefonlomme. Komforttemp på 7°/3°. Vægt på ca 1110 g. - pakket mål 39x19 cm.
Bemærk: modellen har tendens til at lække en smule flere dun end normalt, hvilket dog ikke har betydning for posens levetid eller varmeegenskaber.

Sovepose på tilbud!


Robens DownLite 700


Robens DownLite 700 fremtræder som en dejligt vamset og alligevel kompakt sovepose med naturfyld af 80/20 500 cu/in andedun, og et behageligt micro-polyester inderstof. Posen er syet med tværgående kanaler, og har varmekrave, antisnag lynlås, indvendig lomme og kompressionspose. Yderst er soveposen i ripstopnylon med lynlås i fuld længde. Komforttemp på ÷2°/÷9°. Vægt på ca 1300 g. - pakket mål 33x17 cm.
Bemærk: modellen har tendens til at lække en smule flere dun end normalt, hvilket dog ikke har betydning for posens levetid eller varmeegenskaber.

Sovepose på tilbud!


Robens
Down Excellent


Robens Down Excellent er en dunsovepose der kan holde de fleste frossenpinde varme. Har fyld af 90/10 600 cu/in gåsedun, og et fintvævet Tactel inderstof, der er åndende og smidigt. Yderst er soveposen af vandafvisende ripstopnylon og den leveres med både kompresionspose og stor opbevaringssæk. En pose der med komfort temperatur på ÷7°/÷14°gør det dejligt at sove ude. Vægt på ca 1750 g.Robens er et dansk firma der selv står for produktion og udvikling af soveposer. De laver soveposer i både fiber og dun, hvor især prisbillige poser med andedun fanger opmærksomheden.
Robens - ProLite 900 soveposeRobens - FarawayRobens - DownLite 500 soveposeRobens - DownLite 700 sovepose

Robens - Down excellent sovepose
Mountain Equipment Xero 350


Mountain Equipment Xero 350 er dunsoveposen til virkelige elskere af minimal vægt og volumen. Posen er med 750 cu/in gåseduns fyld, der, sammen med et særligt åndbart og uhyre fintvævet ripstop HE30 heliumstof, føles uvirkeligt let.
Posen er ret smal i sin udformning med EXL-elastisk system, der både øger komforten og isoleringen, og samtidig modvirker forskydning af dunene. Der er særligt fyldig 5-sektioners fodsektion med hajfinne facon. Posen har hætte, varmekrave og 2-vejs "Snag free" lynlås i 3/4 længde, der kan lynes sammen med anden sovepose. Leveres med både vandtæt pakpose og en opbevaringspose. Pakket: 17x23 cm., vægt 730 g. En ideel pose til eks. en pilgrimstur.Mountain Equipment Sleepwalker 2, women


Mountain Equipment Sleepwalker 2 women er en gennemført dejlig sovepose til kvinder op til ca. 175 cm. Posen har normal mumiefacon, men gemmer på en TDS-elasticitet, der i virkelighden afslører et rigtig rummeligt indre, til både brede hofter og bøjede ben. Fodsektionen er i hajfinne facon med omløbende 2 vejs lynlås og ekstra fyld. Der er desuden varmekrave, hættefunktion og mulighed for at sammenkoble posen med anden ME pose. Mountain Equipment Sleepwalker, women har Polarloft fiberfyld og indvendig en åndbar Ripstop polyamid. Yderstoffet er Honeycomb Ripstop Nylon med vandafvisende DWR behandling. Pakposen er udformet med indvendig fleece, så den kan bruges som hovedpude. Mål. 38*20 cm.


Mountain Equipment Starlight 2 / 3


Mountain Equipment Starlight 2/3 er en fiber-soveposer med Mountain Equipment´s eget tegllagte Polarloft-Micro fyld og et hudvenligt silkeagtigt inderstof af Polarsilk RS. Yderstoffet er Diamond Ripstop Nylon med vandafvisende DWR behandling. Starlight posen har varmekrave, 2-vejs "Snag free" lynlås, hajfinne fodsektion og leveres i kompressionspose.
Farver:
Mountain Equipment Starlight 2 - blå - 24x35 cm. / Mountain Equipment Starlight 2 woman - magenta - 23x35 cm. / Starlight 3 - rød - 26x38 cm.
Mountain Equipment - Dreamcatcher 650 TDS


Mountain Equipment Dreamcatcher 650 er en balsal af en dun-sovepose med fyld af 625 cuin Pure Down og Box-wall kamre, der holder dem fordelt. Yderstoffet er Diamond Ripstop Nylon med vandafvisende DWR behandling. Posen har  et elastisk mellemleje, der giver den ekspansionsevne omkring knæsektionen. Det kan næsten ikke undervurderes, hvor meget mere rummelig soveposen derved føles, og den frihed det betyder at kunne bøje benene i søvnen. Der er Snag free lynlås, "hajfinne" fodsektion med omløbende lynlås og alligevel kan posen lynes sammen med anden. Komforttemp. på 0-÷6°. Vægt 1550 g. Mountain Equipment - Dreamcatcher 650 TDS leveres med både kompressionspose og opbevaringspose. 23x32 cm.Mountain Equipment - Dreamcatcher 850 TDS


Mountain Equipment Dreamcatcher 850 er en teknisk bred dun-sovepose med fyld af 625 cuin Pure Down og Box-wall kamre, der holder dem fordelt. Yderstoffet er Diamond Ripstop Nylon med vandafvisende DWR behandling. Posen har  et elastisk mellemleje, der giver den en fabelagtig ekspansionsevne omkring knæsektionen. Dette giver en helt fantastisk rummelig fornemmelse, selv om soveposen er i mumiefacon, og gør det muligt at sidde op i den. Der er Snag free lynlås, "hajfinne" fodsektion med omløbende lynlås og alligevel kan posen lynes sammen med anden. En ganske fremragende pose, der må kunne få drømmene på gled hos enhver. Komforttemp. på ÷3-÷10°. Vægt 1685 g. Mountain Equipment - Dreamcatcher 850 TDS leveres med både kompressionspose og opbevaringspose. 24x38 cm. Mountain Equipment - Dreamcatcher 750 TDS er til max 185 cm. personlængde med samme varme som 850 TDS.


Mountain Equipment Everest


Hvis Mylius Eriksen kunne vælge sovepose idag, ville han nok vælge denne fantastiske dunpose til at holde sig varm. Posen er fyldt med de ypperste 750cuin gåsedun med komforttmperatur på ÷32°, pakket ind i en teknisk Drilite-skal af Ultrasoft inderfoer og DWR vandafvisende EXL ydre. Special syede V-formede kanaler forhindrer dunene i at vandre rundt. Der er iøvrigt en mild elastisk effekt i posen, som holder den brede pose mere kropsnær, 3-dimentionel varmekrave, ektra isoleret hajfinneformet fodsektion og 2-vejs lynlås. Kommer i vandtæt pakpose og med mesh opbevaringssæk. Mountain Equipment Everest posen er i 2 længder, pakket mål ca. 37x26 cm.
Soveposen er bestillingsvare.Mountain Equipment er en engelsk producent, der har et bredt sortiment og lang erfaring - +40 år - indenfor outdoor-udstyr. Serien med soveposer revideres og forbedres løbende. Tegllagt shingle konstruktion er et særkende ved deres fiberposer, ligesom stækbare sektioner i deres dunposer er det. Mountain Equipment står bag Down Codex, og garanterer at der kun anvendes dun fra slagtede fugle uden brug af tvangsfodring.Mountain Equipment - Xero 350 sovepose


Mountain Equipment - Sleepwalker 2 women

Mountain Equipment - Starlight 2 sovepose

Mountain Equipment - Starlight 3 sovepose


Mountain Equipment - Dreamcatcher 650 tds sovepose
Mountain Equipment - Dreamcatcher 850 tds


Mountain Equipment - Everest
Carinthia Lite 1000/1300


Carinthia Lite 1000/1300 er soveposer i de bedste materialer, hvor du har brug for mest mulig varme for mindst mulig volumen. Fyldet er G-loft hulfiber, udvendigt er brugt Shelltex polyamid ripstop med Thermoflect varmereflektion, og indvendig åndbar ShellTrans polyamid. Posen har antisnag 2 vejs lynlås(højre og venstre), varmekrave og hætte. Både Carinthia Lite 1000 og Carinthia Lite 1300 er nogle perfekte soveposer til all round og udvidet brug. Farverne varierer for hver model.Carinthia Lite 1800


Carinthia Lite 1800 er en varm og vamset fibersovepose til vinter brug. Posen har varmekrave og hovedformet hætte, for at undgå varmetab fra hovedet. Den er konstrueret lagvis med den utroligt bestandige G-Loft fiber, der samtidig er særdeles smidig, blød og komprimerbar. Der er desuden brugt et lag af Thermoflect, som er en alu-varmereflekterende belægning, der øger isoleringsevnen uden vægtforøgelse. et godt valg til næsten alle udendørs aktiviteter. Carinthia Lite 1800 soveposen har anatomisk formet fodende og lang lynlås. Og med komfort temperatur på -7°/ -14° er der rigtig go´ varme for 1900 g. Fylder pakket 24x50 cm. Pose der giver et strejf af solskin, når du vågner.
Carinthia er et Østrigsk firma der har udviklet soveposer i over 40 år. og selv producerer poserne.  Deres G-loft fyld er i klassen af de letteste og mest komprimerbare kunstfibre, der eksisterer. Soveposerne har god bredde og længde.
Carinthia Lite 1000 sovepose

 

Carinthia Lite 1300 sovepose


 
 
 
 
 

Carinthia Lite 1800 sovepose


 
 
 

 

Nordisk MiniPuk


Vores mindste sovepose, der kan være i sidelommen på din rygsæk, er Nordisk MiniPuk. Posen har omløbende lynlås i bunden, så den er god til varme sommernætter, indendørs brug og kan bruges som tæppe. Sovposen er med Northguard Micro fiberfyld, udvendig Diamantripstop og indvendig SoftNylon. Hoveddelen kan samles i hætte. Komfort temp. +13°/+16°. Pers. længde op til 190 cm. Vægt 630 g. Incl. kompressionspose. Kom igen!
MiniPuk sovepose

Nordisk Pecco


Nordisk Pecco er en rummelig sovepose i æggefacon. Soveposen har indvendigt foer af særdeles åndbart polybomuld og udvendigt det smidige LiteCell40 nylon. Der er brugt Northguard Pro fiberfyld og posen har omløbende lynlås, indvendig lomme og hættefacon i hovedenden. Komfort temp. +8°/+4°. God pose til de, der ikke kan li´ de moderne polyester og nylon stoffer mod huden. Incl. kompressionspose - pakvolumen 18 x 42 cm.
Sovepose på tilbud!
Nordisk Pecco sovepose

Nordisk Puk, L


Nordisk Puk ÷2° er en nydesignet smidig og særdeles behagelig sovepose i mumiefacon til personer op til max. ca. 195 cm. Posen er med Northguard fiberfyld og et indvendigt børstet microfiber polyester-stof, der er blødt og stille. Udvendigt er brugt Pongee polyester, og den sidelange 2-vejs lynlås er med antisnag kant. Hoveddelen kan formes til hætte med snoretræk, og der er 3D varmekrave samt lille indvendig lomme. Nordisk Puk soveposens pakkemål er 25x35 cm, ca. 920 g. og den leveres i kompressionspose.
Nordisk Puk ÷2°

Nordisk Nunaat 215


Nordisk Nunaat 215 en en særligt bred og lang fibersovepose i mumiefacon til store mennesker, der ikke gider ligge klemt. Posen har termosyet Northguard Extreme fiberfyld, smidig, rivefast LiteCell 44 nylon udvendig, og hudvenlig LiteTex 40 nylon indvendig. Skulderbredde er 88 cm. og fodvidde er på 62 cm. og vægten alligevel rimelige 2200 g.
Hoveddelen kan formes til hætte med skjult snoretræk og der er en 3D termokrave. Lynlåsen er afdækket, og der er indvendig lomme til opbevaring af mindre værditing. Pakkemål er 45x25 cm og posen leveres i kompressionspose.
Nordisk Nunaat sovepose

Nordisk Abel XL


Nordisk Abel XL er en sommer-sovepose (komfort temp. 10°) med rummelighed som overskrift. Posen er æggeformet og samtidig rigeligt lang til de fleste - op til 205 cm personlængde og skulderbredde på 88 cm. Den er med Northguard fiberfyld og et indvendigt børstet microfiber polyester-stof, der er blødt og stille. Udvendigt er brugt Pongee polyester, og den lange omløbende 2-vejs lynlås har antisnag kant. Hoveddelen kan formes til hætte med snoretræk og der er 3D varmekrave indvendigt. Nordisk Abel XL har 22x32 cm som pakkemål, vejer ca. 1100 g., og den leveres i kompressionspose.
Nordisk Abel

Nordisk Bering ÷3°/÷13°


Nordisk Bering er Nordisk´s topscorer blandt fiberposer. Bering stoffet er lavet med noget, de kalder Black Yarn, som indeholder kulstof partikler, der skaber et ekstra dejligt indeklima i posen. Fugt ledes effektivt bort og varmen opnås hurtigere end i andet polyesterstof. Fyldet er tilsvarende fugtafledende Thermo Dry Soft, der er lavet af genbrugsplast, og samtidig er silkeblødt, smidigt og let at vaske uden varmetab. Der er 3D varmekrave, lille brystlomme og refleksbånd langs lynlåsen. Og som kagetopping er den reelt vandtætte pakpose som soveposen leveres i. Pakposen er med ventil og rullelukke, så den er pakker særdeles kompakt og kan samtidig holde soveposen tør under alle forhold. Nordisk Bering er det fiber-luxuriøse alternativ til en dunpose, når fugt er et tema på turen.
Nordisk Bering -13° sovepose

Nordisk Big Hjalmar


Nordisk Big Hjalmar HP er en bred firkantet sovepose med afdækket 2-vejs lynlås hele vejen rundt, så den kan bruges som et tæppe. Modellen er med Northguard Extreme fiberfyld LiteCell-nylon udvendig og blødt LiteTex polyester indvendig. Hoveddelen på Hjalmar HP kan formes til hætte med snoretræk og der er indvendig lomme til opbevaring af mindre værditing. Størrelse: 230x85 cm. Pakkemål er 42x29 cm. Vægt 2,07 g.


Nordisk er et dansk firma der selv står for kvalitet og udvikling af soveposer. Der bliver konstant arbejdet med udvikling og materialer, og serien indeholder flere utraditionelle typer og modeller.
Nordisk Big Hjalmar sovepose

Coleman Tasman


Coleman Tasman er en special- konstrueret sovepose med bred fodsektion og varmesparende lille indsnævning på midten. Posen har Coletherm fiberfyld, diamant ripstop polyester yderstof og PerformX inderstof, der er lunt, meshagtigt og yderst åndbart. Lynlåsen går til bunden så soveposen kan åbnes fuldt og pakkevolumen er 28x43 cm.
Sovepose på tilbud!
Coleman Tasman sovepose

Nordpol Basic


Nordpol Basic er soveposen til lejr- og spejderbrug i begrænset omfang. Fyldet består af to lag hollowfiber på hver 125 gr. pr. kvm. Inderfoer i Nordpol Basic er en blød 190T polyester og udvendig en smudsafvisende 190T polyester.

Begynder sovepose

AL Kathmandu


Sovepose til alsidige formål med SL2 hulfiberfyld, udvendig polyamid og indvendig polybomuld 65/35. Der er 2 vejs lynlås, hætte og varmekrave. Komfort temperatur ca 0 - 5° Leveres i kompressionspose, pakkemål er ca. 36 x 24 cm.
Sovepose på tilbud!
Kathmandu sovepose

GC Fairbanks


Grand Canyon Fairbanks soveposen er beregnet til jægere og spejdere, der gerne vil have mulighed for at smide sig over i naturen. Soveposen er med et meget vandtæt understof med 2000 mm. vandsøjletryk. Der er hætte med snoretræk, lang lynlås og varmekrave. Der er brugt polyester hulfiberfyld og indvendig polyester stof. Komfort temperatur +2 til ÷5° Leveres i kompressionspose, pakkemål er ca. 42 x 23 cm.

Grand Canyon Fairbanks sovepose

Millet Bivy bivuakovertræk


Bivuakovertræk / soveposeovertræk i vandtæt og åndbar 3-lags Dryedge nylon med tapede sømme, som har 10 m. vandsøjletryk og en åndbarhed på 6000 g/m2. Bivuakovertrækket er let at komme i og af med halvlang lynlåsåbning og velcro luk på hætten. Mulighed for udluftning ved benene med velcrolukket åbning. Mål: 215 x 85 cm. Bivuakovertrækkets egenvægt: 450g.

Bivy bivuakovertræk

AL Fleece bag


Fleecepose med fuld lynlås-åbning og snørelukke for oven. Fleecesoveposen, som har en glat yderside og ulden inderside, kan bruges alene eller til at opgradere anden sovepose med. Måler 230 x 85 x 55 cm. Realvægt 740 g.

Fleecepose

NB: Alle soveposer leveres med pakpose.
Se tilbehør til din sovepose.
Læs et par råd før du vælger sovepose.

"let rejseudstyr er vejen til gode oplevelser"
Fakta om butikken - Salgsbetimgelser - Bestil varer - Foredrag -  -  Facebook  -  Google plus 
Alle priser på hjemmesiden er angivet i DKK incl. moms.

*   Rejsequip - udstyr til globetrottere   *
Spættevej 2, 8600 Silkeborg. Telefon 8682 6644. CVR 20014989.
*

op-pil Bestil varer
Bestil varer