Rejsequip

Vandresandaler

- stærke terrængående vandresandaler.

Luftige Teva sandaler til trekking i land og by

StjerneTa´ ud med en Teva vandresandal Hvorfor er disse sandaler til vandrebrug og trekking?
De støddæmpede Teva vandresandaler er sammen med et par gode vandrestøvler et særligt godt makkerpar på de fleste rejser. Alle trekkingsandaler fra Teva er stabile, med nylon eller læderremme, tåler vand og har en anerkendt pasform blandt sandalfreaks. Støddæmpningen er generelt fin for alle sandalmodeller og ekstra god for modeller, der er beregnet til udpræget vandring. Et par Teva vandre-sandaler holder normalt i mange år, men holdbarhed varierer selvfølgelig altid af de trekking tæsk sandalen får - samt brugerens vægt.

Teva sandaler til vandreglade kvinder - Terra Fi, Tirra, Pretty RuggedTeva vandre-sandaler til kvinder

Kvindesandaler: Teva Terra Fi, Tirra, Tirra Leather, Pretty Rugged vandresandaler


Undgå ildelugtende vandresandalerEn vandresandal med gummibund kan godt blive sur. Det er normalt kun et problem, hvis man bruger bare fødder i sandalen. Og for at afhjælpe problemet har alle Tevas vandresandaler indstøbt en antibakteriel barriere, men kan også behandles med en Grangers Odor eliminator lugtfjerner efter grundig regelmæssig vask.

Stærke vandresandaler til mænd - Teva Tanza og Terra Fi.Trekking sandaler til herrer

Herre sandaler: Teva Tanza, Terra Fi 4


Stjerne Opfinderen af Teva sandalen er amerikansk riverguide fra Grand Canyon området - en stor naturelsker. Han ville gerne have luft til tæerne, men alligevel kunne gå på trekking i både vådt og tørt med nogenlunde greb på grunden. Derfor er Tevas stroppesystem udformet enkelt og med stabilitet for øje. Ud fra det grundlag har vandresandalerne udviklet sig, og de omfatter idag mange typer og modeller. Brandet Teva betyder natur på hebræisk.

Lugtfjerner til sandaler, indlæg, såler mv.Lugtfjerner og såler
Søg Nikwax og Grangers Se efter pleje og imprægnering til støvler og sandaler.

"let rejseudstyr er vejen til gode oplevelser"
Fakta om butikken - Forsendelse - Bestil varer -  -  Links -  Facebook  -  Google plus 
Alle priser på hjemmesiden er angivet i DKK incl. moms.

*   Rejsequip - udstyr til globetrottere   *
Spættevej 2, 8600 Silkeborg. Telefon 8682 6644. CVR 20014989.
*
For bestilling: klik på bestil-linket i venstre kolonne. Læg mærke til at der derved åbner sig et nyt browservindue, som ligger ovenpå eller ved siden af varesiden. Klik imellem de 2 vinduer, udfyld formularen og send den.

Bestil varer op-pil
Bestil varer