Rejsequip
Myggehatte.
myggenet, moskito dome og
filter til vandrensning
Autan myggespray
Steripen og
vandrensnings tabletter

Myggenet - Steripen vandrensning, vandrensningsfilter og førstehjælpstasker.

Myggehatte, Autan myggespray, Moskito Dome myggetelt og imprægnering.

Myggehatte, myggenet til hovedet, myggespray og anden insektbekæmpelse.Myggenet til hovedet, myggehatte, Autan myggespray


Imprægneret myggenet - hvorfor?
Et imprægneret myggenet er ifølge erfarne tropelæger, den vigtigste beskyttelse i forhold til sygdommen malaria. Det skyldes, at imprægneringen modvirker at myggene ikke sætter sig på nettet, og således stikker igennem. Foruden myg beskytter de imprægnerede net også imod andre sygdomsspredende insekter som chargas-biller, dengue feber, tæger og beach flies.
Myggenettene uden imprægnering er en glimrende beskyttelse mod fluer, myg og andre insekter, hvor alvorlige sygdomme ikke er det vigtigste tema. Et imprægneret myggenet har en begrænset holdbarhed og skal genimprægneres efter noget tid alt efter model.
Et myggetelt er en mulighed, når det skal være selvstående, og hvor man ikke kan komme til at lade noget hænge ned. I nogle tilfælde kan et moskito dome myggetelt placeres på en sengemadras, og i andre må man selv have liggeunderlag med.

Myggenet / myggetelt til din seng - beskyt dig mod bidende insekter og sygdom.Myggenet til sengen

Førstehjælpstasker og first aid kits.Førstehjælpstasker, first aid kits HUSK: En flaske hårspray vejer ca. 3 gange så meget som en Steripen vandrenser, og et myggenet eller en førstehjælpstaske har ofte større værdi end en hårtørrer i bagagen.
I butikken hjælper vi dig gerne med råd om sygdomsbeskyttelse og valg af udstyr hertil. En grundig forberedelse kan være dit stærkeste våben i kampen for at bevare et rejsedueligt helbred, for der er som regel kun risikable genveje.Vandrensning, Steripen, Freedom, Ultra og MSR Mini Works EX vandrensningsfilterEvne til at kunne rense drikkevand er et udtalt behov for mange rejsende. Keramisk filter til vandrensning
Behovet for selv at skulle foretage vandrensning afhænger meget af rejsedestination og form.

Vandrensnings-tabletter og væske til rensning af vand bruges som regel som backup til uforudsete situationer og hvor købevand er usikkert. Konserveringsmidler bruges selvsagt, hvor rent vand skal gemmes over længere tid.
Steripen vandrenser er en ny og let måde at rense vand på til personligt brug - op til 1 l. ad gangen. En Steripen Ultra stav bruger ultraviolet lys til hurtigt (1½ minut) at slå alle sygdomsfremkaldende microorganismer som vira, bakterier og amøber ihjel, så er du sikker på, at vand hentet op fra en hvilken som helst brønd i hele verden er egnet drikkevand for dig.
Et keramisk vandrensningsfilter som MSR Miniworks er til udvidet brug, og tager alle sygdomsfremkaldende organismer større end o,2 micron herunder bakterier, amøber, pesticider mm. Vandet er smagsfrit, og i mange tilfælde er filtrering sikrere og endda billigere end købevand. Pris ca. 1 kr./ liter. De keramiske filtre er opdelt i selvrensere og pumper.


Steripen. Ultra, Freedom og Classic/tilbud - vandrensning med UV lys


Vandrensning med Steripen

Se specialside om vandrensning med Steripen Freedom.

Øvrig vandrensning med MSR Miniworks vandrensningsfilter, Micropur tabletter og Aquaventure.


Vandrensning

Myggenet Myggenet imprægneret / uimprægneret Myggehat Myggehatte Myggetelt Myggetelte
Førstehjælp Førstehjælpstasker og first aid Steripen vandrensning Steripen vandrensning Keramisk filtrering Vandrensning, Mini Works

"let rejseudstyr er vejen til gode oplevelser"
Fakta om butikken - Salgsbetimgelser - Bestil varer - Foredrag -  -  Facebook  -  Google plus 
Alle priser på hjemmesiden er angivet i DKK incl. moms.

*   Rejsequip - udstyr til globetrottere   *
Spættevej 2, 8600 Silkeborg. Telefon 8682 6644. CVR 20014989.
*

op-pil Bestil varer
Bestil varer