Tukaner
Foredrag fra rejseoplevelser er en stor inspirationskilde for mange, og kan være særdeles lærerige både fagligt og personligt. Derfor har vi Pøbel samlet et arkiv med foredragsholdere, der uanset baggrund alle har det til fællles, at de gerne vil dele deres rejseeventyr med andre. Foredragene findes delt op efter geografiske områder, eller du kan prøve en mere specifik søgning nedenfor.
Du kan også selv tilmelde foredrag her.
God fornøjelse!

Se her

Foredrag fra verden generelt - blandede foredrag og serier
Liste med tilmeldte foredragsholdere

Søg foredrag                   med FreeFind


Laserpointer Laserpointer med en rød, klar prik. Ideel til visning af detaljer ved foredrag med film eller lysbilleder. Rækker over 100 m. 169 kr.
GæstebogSkriv gerne et par bemærkninger i vores gæstebog.
Publikum
Arkivet med rejseforedrag og foredragsholdere.

ForedragsholdereIdeen med arkivet:
Rejsequip vil gerne bidrage til at formidle rejseoplevelser videre, idet eneståenede momenter, lysbilleder og gode historier fra den farverige verden fortjener at blive spredt, så flest muligt kan lære heraf. Det er alså vigtigt for mennesker, der har noget på hjerte at have mulighed for at blive fundet, for alle erfaringer siger, at familie og venner hurtigt får nok. Foredragsarkivet er således for såvel uøvede som mere Velkommen Kontakt:
Brugerne kontakter selv foredragsholderne via telefon eller mail fra listen.

Rejsequip hjælper dog gerne med råd og ideer, hvis du skal have et arrangement stablet på benene.
erfarne foredragsholdere, der gerne vil profilere deres foredrag. Dermed skulle det også være muligt for brugerne, at finde foredrag i et prisleje der passer til netop deres budget.

BetalingPriser og betaling:
Det en filantropisk ide, og dermed i princippet gratis for både foredragsholdere som brugere - alså uden den sædvanlige kommission til formidleren. Det er dog ganske tidskrævende at redigere og holde arkivet ajour, så derfor er der følgende priser for tilmelding og brug:
  • foredragsholdere skal efter tilmelding af deres foredrag
    indbetale
    100 kr. pr. foredrag - sker ved optagelse.
  • for brugerne af listen er det gratis
Priser på selve foredragene ligger fra næsten gratis og opefter. Forhør selv hos foredragsholderen. Der kan som regel laves en fornuftig aftale, således at foredragenes længde og indhold tilpasses individuelle ønsker.

TilmeldingTilmelding:
Har du et foredrag, som du gerne vil ud med, kan du komme med på listen. Skriv kort nogle få linier om foredragets indhold, dit navn, hvor du er bosat og dit telefonnummer i nedenstående formular med henblik på optagelse. Så sender vi en bræftelse og procedure for indbetaling af tilmeldingsgebyret. Vi forbeholder os ret til at redigere og afkorte beskrivelser, så vær gerne præcis i ordvalg og formulering. Velkommen!

Beskrivelse af dit rejseforedrag.

Foredragets titel.
   
Indtast din e-mail-adresse:

Evt. hjemmeside:

Navn og by:

Tlf.
            


Frem Forside Netbutik Oversigt over foredragsholdere Til top


"let rejseudstyr er vejen til gode oplevelser"

Arkivet med foredrag administreres af:
*   Rejsequip - udstyr til globetrottere   *
Spættevej 2, 8600 Silkeborg. Telefon 8682 6644. CVR 20014989.
*