Hoved

Ledlenser H14 hovedlygte

- et pandelampehit til hovedet

H14 pandelampe fra Led lenser til cykel og løb.

Kraftkarl af en kombineret cykellygte og pandelampe - gør nat til dag.


-med red dot designpris.
LED Lenser H14 som pandelampe

LED H14 pandelampe


Med H14 har det tyske LED Lenser pandelampefirma meldt sig på banen med en kombineret pandelampe og cykellygte, der modsvarer deres andre lygter i funktionalitet, design og kraft.
Kombinationslygten LED Lenser H 14 er bare en kraftkarl med en lyskraft på 210 lumen, og et væld af forskellige funktioner såsom morse, strobe, dim, blink m.m. Lampen er programerbar til forskelligt brug, men den mest banebrydende funktion er nok den trinløse dæmpe-funktion, hvor man selv kan vælge lysstyrken.
Denne pandelampe er rigtig godt afbalanceret og velsiddenede med justerbart elastisk hovedbånd, hvor den sidder sikkert ved selv hurtige bevægelser med hovedet. LED Lenser H14 pandelampen er med vippebart hoved, trinløs zoom, som samler og spreder lysfeltet efter behov. Den er vandafvisende til alt slags vejr. Der bruges 4 AA elementer - incl. - og boxen har batteri-indikator for resterende power. Der er iøvrigt forlængerledning med LED Lenser H14 pandelygten, hvis du hellere vil bære batteriboxen i bæltet eller lommen.
- - -
LED Lenser H14´s funktioner: Advanced Focus System giver dig mulighed for at justere lysstrålen efter behov. Smart Light Technology justerer lysstyrken. Micro processor skifter til de forskellige lys funktioner. Driftstid op til 13 timer. Max Output 210 lumens. Rækkevidde 210 meter. Vægt: 348 gram Batterier: 4 stk AA. LED diode: Higend Power LED. RedDot design award winner 2010 for smukt og banebrydende design.

LED Lenser H14 som cykellygte Sådan fungerer H14 som cykellygte.
Man kan let afmontere lampen fra hoveddelen, så lampen kan bruges til at sætte i bæltet eller på en medfølgende holder til cykelstyret. Klick, klick, og så har du monteret både lampe og batteribox på cykelstyret, og der er masser af kraft og overskud til det hele, selv når det går stærkt.

Alså en kraftkarl af en pandelampe/cykellygte til rigtige mørkeslukkere!
749,-


Se pandelygte lettere pandelampe eller find tilsvarende lysstærke lommelygter

 
 
"let rejseudstyr er vejen til gode oplevelser"
Fakta om butikken----------Links Facebook Google plus 
Alle priser på hjemmesiden er angivet i DKK incl. moms.

*   Rejsequip - udstyr til globetrottere    *
Spættevej 2, 8600 Silkeborg. Telefon 8682 6644. CVR 20014989.

*
For bestilling: klik på bestil-linket i venstre kolonne. Derved åbner der sig en box, som ligger ovenpå varesiden.
Klik imellem de 2 vinduer, udfyld formularen og send den.

 
 
Bestil varer Bestil varer op-pil