Hoved

Børnerygsække

- til rejse, dagtur og spejderaktiviteter

Find rejserygsække og skoletasker til børn

Perfekt tilpasset børnerygsæk
En rygsæk til et barn kan det samme som dem til voksne!!!!
StjerneJa, og børnerygsækken kan endda lidt mere. Rygsækken er nemlig normalt konstrueret, så den passer til barnets anatomi, med smallere skulderstropper, kortere ryglængde og volumen der passer til barnets alder. Vi har en praktisk børnerygsæk til alle aldersgrupper. Størrelser på rygsækkene er angivet i rummål og starter på 1½ l. I forhold til rygsækkenes størrelse er der for en rygsæk til et barn, genelt set kun en nedre aldersgrænse for brugen, mens børnerygsækkens begrænsede volumen som regel sætter grænsen for, hvor længe den kan bruges.
Til rejse over længere tid kan de højdejusterbare rejserygsække til børn være et godt valg, mens en dagligdags skolerygsæk / skoletaske gerne skal være både praktisk, hurtig i brug og afstemt i størrelse. I forhold til piger og drenge er der kun farvehensyn at tage, for børnene er ikke grundlæggende forskellige fysisk set. En speciel rygsæk til et barn - i børnehave / skovbørnehave, skole eller på rejse - skal således ses som en retfærdig respekt for de lidt mindre detaljer :-)

Skønne rygsække til børn fra 2 år

Teeny børnerygsæk

Tatonka TEENY, 1½ l.


Petit børnerygsæk til de allermindste - næsten fra de kan gå. Tatonka Teeny rygsækken, er egnet så snart barnet kommer ned fra sin barnebærestol. Den er nem at betjene, med lynlås der reflekterer lys, og har stor netlomme foran samt brystrem. Rygsiden er blødt polstret og luftig. Fås kun i FAAARLIG mørkblå med dødningehoveder. Egnet til dagplejeture.


Vaude Donald cykelrygsæk til barn
Rygside på Vaude Donald

Vaude DONALD, 7 l. rygsæk


Vaude Donald er en go´ stærk og formstabil rygsæk med lynlåsåbning for børn fra ca. 3 år. Der er netlommer på siderne, udvidelig frontlomme med lynlås, nøglelomme i toppen og bundlomme med integreret regnovertræk. Rygsiden er afstivet og polstret, og skulderstropperne er med invendigt mesh. Desuden har Vaude Donald hofterem og brystrem samt flere refleksområder og invendigt navnetag. Meget velsiddende rygsæk til dagligt brug i alt slags vejr, til cykeltur og institution. Farver: marineblå, grøn og rød.


Woodpecker turrygsæk til børn

Vaude WOODPECKER, 8 l.


Detaljerig børnerygsæk med let topadgang, navnerude og netlommer til børn fra ca. 3 år. Vaude Woodpecker rygsækken har længdejusterbare skulderstropper, brystrem og hofterem, ligesom rygsiden er foret med langsløbende luftigt skum og mesh. Særligt godt egnet til rejsebrug. Farver: blå-spraglet.

Rygsæk på tilbud.

Rygside af Little Joe Jack Wolfskin Little Joe børnerygsæk
Modeller af Little Joe

Jack Wolfskin LITTLE JOE, 11 l.


Jack Wolfskin Little Joe er en kort børnerygsæk i et rum, som både er smart og praktisk. Åbningen er nem og hurtig med god adgang til tasken. Den har en god rummelig lomme på front og mesh lommer til f.eks drikkeflaske på siderne. Rygsækken er forsynet med brystrem og har navnetag samt udvendiege reflekser. Jack Wolfskin Little Joe rygsækken er godt egnet som børnehave rygsæk helt ned til 3 års alderen. Farver. Azalia rød (stort billede), mørk grøn, lys grøn, gul, fire-rød, basalt grønbrun og "muddy green" brungrøn - 300 g.
Mål: 30x24x14 cm. Ca. 300 g.


Deuter Waldfuchs børnerygsæk
Deuter Waldfuchs rygside

Deuter WALDFUCHS, 10 l.


Børnerygsækken Deuter Waldfuchs er designet til børn i skovbørnehave og frem - størrelsesmæssigt egnet egnet til lange gåture, og sidder rigtig godt fra ca. 4 års alderen. Rygsækken har en fremragende bærekomfort med god ventilerende rygpolstring integreret siddeplade, som lige er til at tage ud, brystrem, front- og sidelommer og let, bred adgang til hovedrum. Der er desuden invendigt navne-tag og reflekser udvendigt. Deuter Waldfuchs er i blå og magenta. Mål: 35x24x15 cm. - 350 g.


Tatonka Alpine Junior
Alpine Junior ryg

Tatonka ALPINE JUNIOR, 10 l.


Tatonka Alpine junior er en juniorrygsæk med en dejlig polstret og behagelig rygside. Der er netlommer på siderne og lomme på fronten samt en lille lomme indvendig. Rygsækken har store refleksområder, brystrem og er egnet til både daglig brug og på rejse. Tatonka Alpine junior kan bruges fra 4-5 års alderen.
Farver: blå og rød. Mål: 400 g. - 35x22x14 cm.Vaude Puck rygsæk til barn Vaude Puck rygside

Vaude PUCK, 10 l.


Vaude Puck er en rigtig aktivitetsrygsæk til børn der elsker livet udendørs. Rygsækken er designet med en ekstra stærk og vandtæt bund, og den er stor nok til at rumme ekstra tøj mm. Der er flere hæftepunkter til grene, fiskestang mv., og på siderne er der netlommer samt lomme i toppen. Som kronen på værket er rygsækken forsynet med isolerende siddeplade og forstørrelsesglas til at nærlæse naturens bog. Desuden har Vaude Puck reflektive afsnit, hoftebælte og brystrem. En rygsæk man virkelig har tænkt småt for at optimere detaljerne til, og som også vil være egnet til institution i udegruppe eller skovbørnehave. Bedst egnet fra ca. 4 år. Farver: Steelblue blåspraglet, Muddy brunspraglet, Rødlig rødspraglet Mål: 34 x 24 x 11 cm.


Tatonka Mowgli børnerygsæk
Rygside på Tatonka Mowgli

Tatonka MOWGLI, 16 l.


Tatonka Mowgli børnerygsæk er konstrueret efter samme princip som voksenrygsække, hvor bæltet skal gøre noget af arbejdet. Der er netlommer på siderne og i toppen, kompressionsremme, brystrem og gode muligheder for påspænding. Bælte og rygside på Mowgli er polstret og lavet i luftigt materiale. Egnet fra ca. 4-5 år. til...det hele.
Materiale: Textreme polyester. Farver - fås i grå, i grøn, i rød og i gul - alle med contrast-afsnit. Mål: 550 g. 50x19x15 cm.Baloo rygsæk - barn Baloo børnerygsæk
Rygside på Tatonka Baloo

Tatonka BALOO / MANI, 20 l.


Tatonka Baloo børnerygsæk konstrueret efter samme principper som voksen rygsække - men tilpasset en barnekrop. Bælte og rygside på Baloo er polstret i luftigt materiale og dimentioneret så bæltet kan bære uden at virke for stort og klodset. Rygsækken er i et rum med toplomme, meshlommer på siderne, brystrem og kompressionsremme, og der er gode muligheder for påspænding på top,front og sider. Tatonka Baloo er en rygsæk der er egnet til rejsebrug for børn fra ca. 6-8 år.
Materiale: Textreme polyester. Mål: 600 g. - 53x23x19 cm.
Farver: blå, grønDeuter Fox 30 rygsæk


Deuter Fox 30 rygsæk
Rygside på Deuter Fox 30

Deuter FOX, 30 + 4 l.


Deuter Fox 30 er noget af det nærmeste, man kommer en rigtig vandre- og rejserygsæk til mindre børn. Denne børne/junior rygsæk er med en god højdemæssig spændvidde, så ryglængden kan tilpasses efterhånden, som barnet vokser. Rygsækken har et justerbart Vario-Quick bæresystem, der er godt polstret på både bælte, skulderstropper og rygside. Og vigtigt nok er der tænkt i detaljerne med indgang fra både top og bund og masser af lommer - herunder lynede bælglommer (4 l.) på siderne, toplommer og åbne lommer til vandflaske mv., gode kompressionsremme, fløjte i brystrem og mulighed for at integrere drikkesystem. Der er påspændings-muligheder flere steder på front og top, og således fint rum for individuel tilpasning. Deuter Fox 30 er egnet fra ca. 6-8 år, så gå blot lidt bjergterræn i møde sammen.
Farver: blå og rød Mål: 1,1 kg. - 51x28x24 cm.

Deuter FOX, 40 + 4 l.


Deuter Fox 40 er som ovenstående blot større og lidt længere. Deuter Fox 40 er godt egnet fra ca. 8-10 år til rejse- og spejderbrug.
Farve: lys mosgrøn. Mål: 1,3 kg. - 64x27x22 cm.Tatonka Great Escape
Great Escape junior

Tatonka GREAT ESCAPE JUNIOR, 28 + 5 l.


Great Escape junior er en kuffertrygsæk med bærehåndtag i både top og side. Rygsækken er en let anvendelig rejserygsæk til børn mellem 9 og 14 år. Bæresystemet med polstret hoftebælte og rygside/skulderstropper med luftpassage kan lynes helt væk, så rygsækken er nem at håndtere i forskellige transport situationer. Desuden er der en aftagelig dagturssæk forrest, som kan bruges som lomme, når den er monteret. Indvendig har rygsækken også lomme og stropper til at organisere bagagen. Vægt: 1,2 kg. Great Escape er en rygsæk der vil få det til at krible i børnenes "afsted nu" gener.

Børnerygsæk på tilbud.

Tatonka Yukon jr
Tatonka Yukon jr rygside

Tatonka YUKON JUNIOR, 32 l.


Tatonka Yukon junior er en børne/junior rygsæk med et fremragende "Padded Back Vario"- bæresystem. Yukon rygsækken er med justerbar ryglængde, smalle skulderstropper samt stivt hoftebælte, som skabt til en mindre krop, og kan hjælpe børn at bære både mere og længere, end de normalt ville kunne. Der er 2 rumsdeling i hovedrummet og sideindgang fra den ene side. Der er åbne sidelommer i bunden og 2 lommer i låget. Egnet til børn fra ca. 6-8 års alderen. Farve: grøn og blå. Mål: 1,36 kg. - 62x27x18 cm. En ideel rygsæk for rejse- og vandreglade børn!


Rejserygsække til børn

- lejr og spejderrygsække.
Tatonka Akela spejderrygsæk


Tatonka Akela 45
Tatonka Akela rygside

Tatonka AKELA, 35 l.


Fremragende opbygget juniorrygsæk med et højdejusterbart "X-lite Vario" - bæresystem. Tatonka Akela 35 en en rygsæk til børn fra ca. 8 års alderen. Den er 2-delt med sidelommer, toplomme, lommer til vandflasker og stænger, der er elastikkordel på fronten, påspændings mulighed på toppen og brystrem for bekvemmelighed. Rygsækken er absolut egnet til aktive børns spejder-, skole- eller rejseaktiviteter. Farver: grå - grøn. Mål 1,7 kg - 60x25x20 cm.

Tatonka AKELA, 45 l.


Tatonka Akela 45 junior- spejderrygsæk er en velsiddende og rummelig rygsæk med et særdeles godt "X-lite Vario" - bæresystem. Rygsækken er egnet fra ca. 9-10 års alderen, og kan bruges i mange år qua et langt justeringsspænd for ryglængden. Den er 2-delt med sidelommer, toplomme, lommer til vandflasker og stænger, der er elastikkordel på fronten, påspændingsmulighed på toppen og brystrem for bekvemmelighed. Akela 45 rygsækken er relativt bred med god plads til eks. sovepose i det nedre rum, så alt i alt en klasserygsæk til ekstensivt brug for spejdere og rejsebørn. Farver: grøn - lysblå. Mål 1,85 kg - 70x29x24 cm.


En skolerygsæk til et barn - det bæredygtige valg

Jack Wolfskin Berkeley skolerygsæk

Jack Wolfskin BERKELEY, 23 l.


Jack Wolfskin Berkeley er en alsidig og flot skolerygsæk til børn fra ca. 9 år. Rygsækken har det komfortable Snuggle up bæresystem og et aftageligt bælte. Der er 2 laglagte rum og en ekstra flad yderlomme med en glimrende organizer. Der er telefon-meshlomme på siden, så denne rygsæk er skræddersyet til brug som skoletaske og tidens øvrige varierende behov. Berkeley fås i rødspraglet, sort og brun/grøn spraglet. Mål: 600 g. - 37x27x22 cm.
Materiale: Armatech polyester.Deuter Onetwo skoletaske
Onetwo rygside

Deuter Onetwo, 20 l.


Deuter Onetwo er velformet anatomisk skoletaske i kraftig Super polytex polyester, skabt for enkelthed, funktionalitet og barneanatomi. Den har let topåbning, rengøringsvenlig madkasselomme forrest og strækbare flaskelommer på siderne. Skoletaskens bund er kraftigt beskyttet og indvendig er der skoleskema-chartek samt lille rum til buskort, telefon o.lgn. Der er deuden navnetag, lineallomme, reflekser på alle sider og brystrem. Egnet til skolebørn fra 6-7 år. Mål: 42 x 30 x 22 cm. - 1190 g.
Se video om Onetwo skoletasken


Tilbud skolerygsæk

Jack Wolfskin Classmate skoletaske
Farver Classmate
Classmate rygside

Jack Wolfskin Classmate, 26 l. skoletaske


Jack Wolfskin Classmate er en ægte skoletaske i kraftig polyester, der også er designet til barneanatomi. Den er perfekt afstivet, har godt tilpasset polstring på både rygside og skulderstropper og har let mavebælte og brystrem, der kan afmonteres. Der er stor frontlomme, 2 sidelommer + toplomme, 2 indvendige stiklommer - 1 ophængt til computer. Der er en fuld og let topåbning, medfølgende gymnastikpose med rullelukke og penalhus (20x14 cm). Der er deuden diverse navnetags, reflekser på alle sider, nøglehænger og billetchartek. Super model til skolebørn fra 6 år - sider helt perfekt fra ca. 7-8 år. Mål: 37 x 27/25 x 19 cm. - 1300 g.
Materiale: Rengøringsvenlig Armatech 600D polyester. Farver: lys blåviolet og dark steel (gråsort).


Skoletaske på tilbud.

Ypsilon rygside
Ypsilon skolerygsæk
Deuter Ypsilon 28 l.
Deuter Ypsilon er en veldimentioneret og formstabil skolerygsæk til børn og unge fra ca. 3 klasse og hele vejen igennem skolesystemet. Der er store strækbare sidelommer, samt 2 store frontlommer, hvor den ene har organizer, nøglehænger, telefonlomme mv. Ypsilon har 2 hovedrum, hvor det store bagerst har ophængt computerlomme til computer eller tablet. Rygsækken er lavet med Comfort fit rygside, der forbliver formstabil selv ved store byrder. Deuter Ypsilon har polstret svedtransporterende mesh på både rygside og skulderstropper. Mål 46x32x22 cm. 1340 g.
Se video om Ypsilon skolerygsækken


Super tilbud skolerygsæk

Overblik over skolerygsække og skoletasker.
Søger du Deuter bærerygsæk - barnebærestol

Husk

* Størrelser på rygsække til børn. . . .


Når det kommer til rummelighed, beregnes rygsække til børn og skoletasker forskelligt og med uens metoder af de forskellige firmaer. Vi har for at hjælpe på overskueligheden i hovedtræk rangeret vores rygsække til børn (oppefra og nedefter) efter vores bedømmelse af indvendig størrelse. Skoletasker er dog udenfor den rangering.

 
 
"let rejseudstyr er vejen til gode oplevelser"
Fakta om butikken----------Links Google
Alle priser på hjemmesiden er angivet i DKK incl. moms.

*   Rejsequip - udstyr til globetrottere    *
Spættevej 2, 8600 Silkeborg. Telefon 8682 6644. CVR 20014989.

*
For bestilling: klik på bestil-linket i venstre kolonne. Derved åbner der sig en box, som ligger ovenpå varesiden.
Klik imellem de 2 vinduer, udfyld formularen og send den.

 
 
Bestil varer Bestil varer op-pil