Hoved

Computerrygsække - rejsetasker

til håndbagage.

Snup rejsetrolley eller computerrygsæk som håndbagage med på turen.

Brug rygsæk til computer som håndbagage Din håndbagage kan være en mellemstor computerrygsæk, rejsetrolley eller duffle bag.
I vores business-serie finder du en rejsetaske og rygsæk til computer, der kan gøre livet som rejsende på job en lille tand lettere.
En nem håndtaske eller trolley-rygsæk til håndbagage skal være afstemt i størrelse efter behov, computermodel og flyselskabs mål. Det er ikke altid at en almindelig flytaske, rygsæk til computer / tablet og andre rejseting beregnet til almindelige turistrejser, lige opfylder de krav en rejsende på arbejde har. Så søger du en specialiseret taske til din arbejdsrejse, en gennemtænkt rullende arbejdstaske, rejsetrolley eller en bærevenlig computerrygsæk til håndbagage finder du den måske her. Vi har også samlet et par finurlige rejsegadgets til målgruppen af jobrejsende.
For en rygsæk til computeren såvel som en rejsetaske-rygsæk til håndbagage gælder at de omfatter bagage tasker, som også vil være egnede at bruge i det daglige til skole og arbejdsformål. Se også vores skuldertasker, paktasker og dufflebags.

Bær computer i rejsetaske, rygsæk eller rulletaske som håndbagage- det letter rejselivet.


--> -->
Tatonka Flightcase rejsetaske
Tatonka Flightcase 40 rejsetaske
Liste over tasker og rygsække
Tatonka Flightcase 40 rejsetaske
999,-

Tatonka Flightcase.

Denne skønne Tatonka Flightcase 40 l. computer-rygsæk er skabt til at udnytte håndbagagepladsen fuldt ud på en flyver. Taskens bæresystem er med Thermo Mold-System rygside, der stabiliserer tasken, selv tungt lastet. Skulderstropperer med svedtransporterende skum og mesh, og disse samt den aftagelige hofterem - dvs. hele bæresystemet - kan bekvemt gemmes i lynet lomme bagerst i tasken. Hovedrummet, der har breddeåbning, er inddelt i stort og mindre afdeling med meshdeling, og der er let tilgængelig lomme med organizer yderst i frontklappen. Der er desuden en dyb, åben stiklomme på den ene side. Materialet er T-rain-rip og 420 d nylon med PU membram, som gør tasken meget vandafvisende. Lynlåsen til hovedrummet er låsbar og der er bærehåndtag på både side og top. Så en Tatonka Flightcase computerrygsæk er en gennemført rejsetaske uden hjul, hvor bæresystem bare aldrig bliver en ulempe, og som godt kan nogle tåle tæsk fra et krævende moderne rejsemønster. Mål. 54 x 33 x 18 cm. 1300 g.
Tatonka Vibe - computerrygsæk Vibe - rygside
Tatonka Vibe computerrygsæk
Liste over tasker og rygsække
Tatonka Vibe,
25 l.
749,-
Tilbud: 639,-

Tatonka Vibe 25

Spændende rygsæk til moderne aktivt rejsende. Tatonka Vibe 25 l. rygsækken byder på et beskyttet computerrum til 17" bærbar og mere end almindeligt mange detaljer. Den er konstrueret til den moderne rejsende, der vil have frihed men også computer med overalt. Tatonka Vibe 25 er med masser af lommer, mulighed for ekspansion i bunden og designet til at kunne fungere som håndbagage - virker noget større end det angivne mål. Tasken åbner både fra fuld front- og toppen, har meshlommer på siderne og aftageligt hoftebælte. Så vil du gerne det hele...kan du godt. Mål:50 x 30 x 16 cm. Farver: sort, blå
Tatonka Barrel roller rejsetaske
Tatonka Barrel Roller rulletaske
Liste over tasker og rygsække
Tatonka Barrel Roller rejsetaske
999,-

Tatonka Barrel Roller.

Med Tatonka Barrel Roller 45 får du en perle af en bagage-taske med låsbar 2-vejs lynlås, der åbner fuldt rundt i d-form. Det giver let og hurtig adgang til indholdet, er således også hurtig og let at pakke. Denne duffle bag kan virkelig tåle rejselivets tæsk, for den er lavet i brølstærk og vandtæt Tarpulin 1000 D og 600D Textreme polyester, der samtidig er rengøringsvenligt og let at holde. Duffle bag´en kan flexibelt rulles eller bæres, da der er både 4 bærehåndtag og bred, bærevenlig skulderrem, samt højdejusterbart teleskop håndtag. Der er stærkt polstret bund og meshlomme under låget på Tatonka Barrel roller. Mål: 50x31x31 cm. 3,2 kg.
Brainstorm computerrygsæk
Jack Wolfskin Brainstorm computerrygsæk
Liste over tasker og rygsække
Jack Wolfskin Brainstorm computerrygsæk
549,-

Jack Wolfskin Brainstorm 24 l. labtop-rygsæk.

Denne Brainstorm rygsæk til computer er en særligt bred og stabil taske med 2 hovedrum. Rygsækken er med svedtransporterende air-mesh på både rygside og skulderstropper, og har mulighed for påsætning af mavebælte, så den er fint egnet til rejsebrug. Der er sidelommer til telefon og lignende. Forrest ligger en stor og rummelig lomme med en stor, fin organizer. Jack Wolfskin Brainstorm rygsækken er godt polstret hele vejen rundt, og computerrummet (til 17" laptop computer) er ophængt uden at gå til bunden og har hjælpestrop. Mål på Jack Wolfskin Brainstorm: 47x31x16 cm.
JackPot computerrygsækJackPot rygside
Jack Wolfskin JackPot computerrygsæk
Liste over tasker og rygsække
Jack Wolfskin JackPot bærbar-rygsæk
899,-

Jack Wolfskin JackPot 32 l. bærbar-rygsæk.

JackPot er en multifunktions rygsæk beregnet til et travlt arbejdsliv, men med bæresystem ligesom mange turtasker. Rygsækken er med aftageligt mavebælte, svedtransporterende air-mesh på både rygside og skulderstropper, og har indbygget regnovertræk. Der er 2 hovedrum med polstret insert til 14` laptop. På fronten er der stor lomme med ophængt til tablet, og med organizer, nøglehænger og rumdeling. Yderst ligger stor vertical lomme ligesom der er åbne stækbare lommer på siderne. Jack Wolfskin JackPot i kraftigt Armatech 600 polyester er godt afstivet og polstret hele vejen rundt, med Jack Wolfskins snuggle up bæresystem med brystrem, der er en behagelig oplevelse for de fleste. Mål på Jack Wolfskin JackPot: 48x34x28 cm. 1220 g.
Tatonka Manager computertaske
Tatonka Manager computertaske
Liste over tasker og rygsække
Tatonka Manager computertaske
699,-

Tatonka Manager computertaske.

Med en Tatonka Manager får du en stabil, rummelig og velinddelt kontortaske og rygsæk med kraftig polstring til at beskytte labtop/computer og andet hardware. Den har et væld af åbne og lukkede lommer og 2 store hovedrum. Computertasken er diskret og flot, og har foruden læderomsvøbt bærehåndtag også en aftagelig skulderrem. En 21 l. rejsetaske til computer der kan begejstre de fleste. Udvendigt mål på Tatonka Manager: 42x31x18 cm.
Pacsafe Venturesafe rygsæk Venturesafe rygside Pacsafe Venturesafe G2 sikkerhedsrygsæk
Liste over tasker og rygsække
Pacsafe Venturesafe sikkerheds-rygsæk
15 l. 799,-

Pacsafe Venturesafe G2.

"Byens vogter" er måske bedste betegnelse for dennne sikkerheds-udrustede rygsæk. Venturesafe G2 er en sikkerhedsudviklet by- og dagtursrygsæk med integreret stålnet på frontsiden, der forhindrer opskæring, og med stålvirer i skulderstropper, der forhindrer "cut and run" tyveri- samt med karabin-sikrede lynlåse, som kan forhindre at folk kan komme ind i tasken, når du står tæt sammen med andre i bus og tog. Rygsækkens frontlomme er desuden RFID beskyttet, så identitets tyveri fra kreditkort kan undgås. Rygsækken har derudover strækbare sidelommer, en god stabil og profileret rygside og er forberedt til drikkesystem med udtag til slange. Men på trods af detaljerne er rygsækken diskret udformet og udstråler på ingen måde dens store modstandskraft. Pacsafe Venturesafe har med en flad lomme bagerst et godt jævnt sted at beskytte papirer, eller evt. tablet / bærbar i - op til ca. 20x39 cm.
Totale mål: 46 x 26 x 16 cm. 600 g.
Tatonka Server Pack Server Pack bæresystem
Tatonka Server Pack computerrygsæk
Liste over tasker og rygsække
Tatonka Server Pack, 25 l.
769,-

Tatonka Server Pack.

Computer rygsækken Tatonka Server Pack er en populær rygtaske på 25 l. med integreret udtagelig computer-insert. Tasken er kraftigt polstret i bund og ryg, så computeren, der ligger bagerst, er optimalt beskyttet. Foran i andre rum er der plads til mapper, skrivegrej og en masse andet. Særdeles praktisk og flexibel taske der også har et præsentabelt udseende. Tatonka Server Pack er egnet til kontorrygsæk, skoletaske o.a. 45x33x18 cm.
Deuter Gigant arbejdsrygsæk
Deuter Gigant computerrygsæk
Liste over tasker og rygsække
Deuter Gigant,
32 l
699,-

Deuter Gigant.

Som rygsæk til computeren er Deuter Gigant 32 l. en perfekt følgesvend til de, der også fører en aktiv tilværelse. Tasken er udviklet i 4 dybder med plads til 17" bærbar laptop computer bagerst. Der er derefter 2 store parallelle rum med organizer og ekstra lomme yderst. Organizeren er meget detaljerig med nøglehænger, telefonholder, lynet og åbent rum samt diverse inddeleinger til kuglepenne mv. Der er desuden brystrem, aftageligt hoftebælte, strækbare sidelommer, refleks, hurtige lynlåse og en behagelig afstivet rygside, der både ventilerer og beskytter bæreren mod udbulende bagage i tasken. Deuter Gigant er således en super funktionel og slidstærk arbejdsrygsæk, der bestemt ikke får dig til at se kedelig og nørdet ud. Mål: 47x35x27 cm. Vægt ca. 1030 g. Farve: blå-linie tern
Pacific Outdoor Gig Pacific Outdoor Gig vandtæt arbejdstaske
Liste over tasker og rygsække
Pacific Outdoor Gig
1029,-
Tilbud: 879,-

Pacific Outdoor Gig vandtæt kontortaske.

Vores vandtætte Pacific Outdoor Gig er en godt beskyttende skole/arbejdstaske i rimelig smidigt, tarpulin-nylon med radiofrekvenssvejsede sømme. Der er brugt solide vandafvisende lynlåse og hovedrummet er afdækket med vandtæt frontklap. Komputerrummet er selvfølgelig indvendigt ophængt, så komputeren ikke får stød, og der er foruden 5 store stiklommer masser af plads i hovedrummet til mapper, bøger o.lgn. I flontklappen er der lynede lommer både ind- og udvendigt, og under denne har tasken en større lomme med en omfattende organizer. Tasken er meget formstabil, og har et kraftigt bærehåndtag samt en aftagelig skulderstrop. Bagsiden er dejligt polstret, så tasken er behagelig lige at svinge om på siden eller ryggen, når den skal bæres langt. Pacific Outdoor Gig er en vandtæt hi-tech taske med stor charme. 43x34x13 cm. 1729 g.
Commutasafe
Pacsafe Laptop Messenger Bag
Liste over tasker og rygsække
Pacsafe Laptop Messenger Bag
1149,-
Tilbud: 860,-

Pacsafe Commutasafe.

Sikkerhedsudviklet taske på 11 l. med polstret computerophæng ( 15" ) indvendig. Der er indbygget wirenet i bund og nedre front så opskæring er umulig. Der er stålwirer i skulderremmen, så denne ikke kan skæres op, men til gengæld kan den let sikres rund om eks. stoleben eller lignende og låses med indbygget kodelås. Lynlåsene kan iøvrigt låses sammen med den integrerede karabinlås. Tasken har flere andre velovervejede detaljer som hurtig magnetlukning af frontklap, fremragende organizer med lommer til elektroniske ting og en masse praktiske lommer til alt fra papirblokke til kreditkort. Der er indvendig navnetack og mulighed for montering på håndtag til kuffertrygsæk. Pacsafe Commutasafe er en uhyre gennemtænkt taske, der virkelig også gør det let for dig at passe på. Mål: 44x32x12 cm.

Trolley-rygsække og rejsetrolleys



Jack Wolfskin Weekender trolley-rygsæk.

Med en Jack Wolfskin Weekender trolley på 35 l. har man indbegrebet af en nem taske til lidt tøj, en computer og et par bøger til en week-end tur. Trolley rygsækken er har et diskret skjult bæresystem til rygsækbrug, og samtidig en teleskop arm med taskekrog til rullende transportering, når du skal længere end ud og ind af bilen. Der er stort hovedrum, frontrum til 14" labtop computer og frontlomme med organizer. Der er faktisk et væld af praktiske lommer i tasken, så orden og organization kommer helt naturligt. Tasken er desuden forsynet med navnetag, nøglehænger, kompressionsremme, hurtige lynlåse og et kraftigt bærehåndtag. Jack Wolfskin Weekender har sammen med hjulene en bøjle under sig, så tasken aldrig behøver at blive beskidt i bunden - smart og gennemtænkt. Mål: 55x38x25 cm. 2,63 kg.
Tatonka Escape Roller Lt. trolleyEscape Roller rygside
Tatonka Escape Roller Lt. trolleyrygsæk
Liste over tasker og rygsække
Tatonka Escape Roller Lt. trolleyrygsæk, 33l.
1299,-

Tatonka Escape Roller Lt. trolleyrygsæk.

Den lette 33 l. Tatonka Escape Roller Lt. er på alle måder nem at håndtere. Den kan bæres liggende, på højkant og i sine skulderstropper, som ligger gemt i lynet lomme på bagsiden, og monteres med klicklås, når de skal bruges. Hovedrummet er regulært med nogle meshlommer og kompressions remme til tøj, og foran ligger stor lomme med en inddeling. Tatonka Escape Roller Lt. har sammen med hjulene en bøjle under sig, så tasken ikke bliver slidt og beskidt i bunden - en god beskyttelse. Mål: 54x32x20 cm. 1,9 kg.
Deuter Helion trolleyDeuter Helion rygside
Deuter Helion trolley-rygsæk
Liste over tasker og rygsække
Deuter Helion,
80 l.
2069,-

Deuter Helion.

Vores Deuter Helion 80 l. trolley-rygsæk er en stærk polyamid baseret rejsetrolley med masser af plads til en længere rejse. Tasken er egentlig en normal rulletrolley, som har et integreret bæresystem, der helt diskret kan pakkes bagerst - uden at det næsten er synligt. Trolley rygsækken har dermed kuffertens store vide åbning kombineret med rygsækkens mulighed for at bære steder hvor hjul er uegnede. Indvendigt er der et par lynede meshlommer på side og top, der er remme til at holde tøj adskildt, og der er låsbare lynlåse til både hovedrum og toplomme, der ligger øverst. Toplommen kan rumme telefon, pung, billetter, briller mv. Med Deuter Helion 80 får du en trolleyrygsæk der kan tåle rejselivets strabadser og rumme lidt ekstra. Mål: 75x40x36 cm. 3,7 kg.
Tatonka Escape Roller rulletaskeTatonka Escape Roller rygside
Tatonka Escape Roller kuffertrygsæk
Liste over tasker og rygsække
Tatonka Escape Roller, 65 l.
2299,-

Tatonka Escape Roller.

Denne Tatonka Escape Roller trolley bag er en praktisk trolley-rygsæk med teleskop håndtag til rulletransport og flere andre gode bærehåndtag. Rejsetrolley´en med hjul kan åbnes fra top, front og bund, og er med delbart hoved- og bundrum. Der er bl.a. polstret lomme til touch pad og flere andre gode invendige og udvendige lommer. Bæresystemet er med brystrem og det kan i et snuptag gemmes væk under transport. Med Tatonka Escape Roller får du en moderne trolleyrygsæk, der nærmest ruller dig frem til destinationen. Materiale: stærk 600D textureret polyester med vandtæt PU behandling. Mål: 78x33x31 cm. 3,6 kg.

Se Se rejsetaske til computer på tilbud.

Skuldertasker, bagage-tasker, dufflebags og paktasker



Skuldertaske
Campus skuldertaske
Liste over tasker og rygsække
Campus skuldertaske
239,-

Tatonka Campus skuldertaske

Skuldertaske der er let at bruge, for de der hele tiden skal have adgang til deres taske. Med indvendig rumopdeling og organizer. Kan godt rumme mindre computer og bruges som håndbagage.
Deuter Roadway Deuter Roadway skuldertaske
Liste over tasker og rygsække
Deuter Roadway
379,-

Deuter Roadway.

Tag ikke fejl af skønheden! Deuter Roadway er en flot skuldertaske med et retro Super Polytex stof, der samtidig er dejligt diskret. Indvendigt er den dog en sprællemand, der på alle måder er udviklet til en praktisk bytur. Roadway har ophængt polstret computerlomme (24x19x2 cm) til tablet o.lgn. Der er desuden et fint hovedrum i a4 størrelse med lynet lomme, samt en frontlomme med telefon lomme, nøglehænger og pen holdere. Tasken har en justerbar skulderstrop og en flap med muligheder for både spændelukke og velcroluk. Der er desuden større lynet lomme på bagsiden af Deuter Roadway tasken. Externe mål:31x25x9 cm.
Se vores øvrige skuldertasker og rejsepunge
Pacsafe Venturesafe
Pacsafe Venturesafe skuldertaske
Liste over tasker og rygsække
Pacsafe Venturesafe 200 skuldertaske
399,-

Pacsafe Venturesafe 200.

En skuldertaske som Pacsafe Venturesafe er beregnet til storby-tur, hvor man imellem mange mennesker skal passe ekstra godt på sine ting. Tasken har låsbare lynlåse, hvilket kan klares med skjult karabin på siden, den sikkerskarabinen, som også fastholder skulderstroppen, eller evt. med mindre hængelås. Hele taskens indre er dækket af stålnet, som forhindrer opskæring, og skulderstroppen har stålwirer indvendigt, så slash-n´-run tyveri ikke er muligt. Indvendigt har taskens hovedrum rigtig gode rum til pung, telefon, tablet, papirer mv. Der er udtag til hovedtelefoner, nøglehænger mv. Bagerst er en større skjult lomme, og forrest er der en frontlomme. Pacsafe Venturesafe er en super sikker taske, der samtidig er tilpas lille til forsvarlig færden i en glasbutik. Externe mål: 28x22x7 cm.
SESe evt. også den mindre Pacsafe Metrosafe
Widemouth dufflebag / cykeltaske
Sealline Widemouth duffelbag Liste over tasker og rygsække
Sealline Widemouth bag
599,-

Sealline Widemouth Dufflebag.

Herlig vandtæt 40 l. Sealline Widemouth Dufflebag paktaske i vandtæt og slidstærkt Scrim reinforced vinyl med svejsede samlinger, og forstærket bund i ekstra kraftigt armeret væv. Dufflebag-tasken har meget bred, oval åbning, så den er rigtig nem at pakke og finde ting i. Udvendig er lille lomme med lynlås, og der er store D-ringe til fastspænding, justerbare kompressionsstropper og kraftige bærehåndtag. Mål: 30,3x56x30,5 cm. 794 g. Sealline Widemouth Duffle er en rigtig god og slidstærk taske til f.eks. cykel-, motorcykelture.
Jack Wolfskin Freight Duffle
Jack Wolfskin Freight Duffle
Liste over tasker og rygsække
Jack Wolfskin Freight Duffle
680,-

Jack Wolfskin Freight Duffle.

Dufflebag der tåler mosten. Jack Wolfskin Freight Duffle er en brølstærk og vandafvisende dufflebag i FACE OFF 400D nylon. Bunden er blødt polstret og der er indvendig beklædning i polyesterstof. Dufflebag´en har bærehåndtag, der kan bruges som rygsæk, bærehåndtag i enderne og aftagelig skulderstrop. Indvendig er der flere praktiske lommer. Freight Duffle-tasken åbner fuldt rundt i d-form og har låsbar lynlås samt kompressionsremme udvendigt. Mål: 58 x 35 x 27 cm, ca. 1200 g.
Tatonka Barrel bag
Tatonka Barrel bag paktaske
Liste over tasker og rygsække
Tatonka Barrel bag
25 l./675,-
499,-
85 l./1150,-
899,-

Tatonka Barrel bag - 25 l./85 l.

Denne Tatonka Barrel bag er en turtaske i brølstærk og vandtæt Tarpulin 1000 D. Den rengøringsvenlige duffle bag har meshlomme under låget, polstrede skulderremme, så den kan bæres som rygsæk og kraftige bærehåndtag, der kan samles. Skulderstropperne kan fikst gemmes væk i en lomme. Tatonka Barrel bag-tasken åbner fuldt rundt i d-form.
Tatonka Barrel bag 25 l. - farve gul. Barrel Bag 85 l. - farve sort.

Se Se god rygtaske til rejse og vandring.

RejsegadgetsStjerne En rejsegadget skal være praktisk, men som regel også gerne signalere originalitet, skønhed eller stilfuldhed. Ofte er det også en god kombination af disse egenskaber, der netop gør enkelte varer finurlige og spændende.

Vi præsenterer her nogle bud på funktionelle rejsegadgets med netop sådanne kvaliteter; ting der også kan bruges som firmagaver. Du kan også finde puder til hoved, nakke og ryg.

Rejsegadgets og ting til håndbagagen.

Børste
Rejsebørste
Rejsebørste, Relags
30,-
udsolgt

Relags Rejsebørste.

Sammenklappelig hårbørste med indbygget spejl. En rigtig genistreg, der både virker checket og er overordentlig funktionel at have med i håndbagagen.
Mobiltelefon-etui
Tatonka Mobile Case telefonetui
Tatonka Mobile Case
80,-

Tatonka Mobile Case.

Cordura-etui til mobiltelefon. Med velcrolukke.
XXS: 11x5x2,5 cm / XS: 12x5x2,5 cm
Dyppekoger
Rejse-dyppekoger
Dyppekoger
189,-

Dyppekoger.

Snild dyppekoger med stik til cigartænder. Med blot en kop og lidt vand kan du hermed let og hurtigt lave en kop frisk neskaffe eller the i bilen. Dyppekogeren vejer blot 148 g. Tilsvarende dyppekoger kan fås til 110/220V
Shaver kitShaver kit
Tatonka Shaver Kit toilettaske
Tatonka Shaver Kit
190,-

Tatonka Shaver Kit.

Når en enkel og alligevel praktisk toilettaske er sagen er denne cordurataske nok lige i øjet. Shaver Kit toilettasken er designet til de lidt travle folk, som ikke gider bruge lang tid på at organisere sine toiletting, men alligevel vil have dem samlet i en let ophængt taske. Tatonka Shaver Kit måler 15x13x30 cm.
Computer insert
Jack Wolfskin Laptop Case transporttaske
Jack Wolfskin Laptop Case
180,-

Laptop Case.

Polstret beskyttelse til en bærbar computer. Kan benyttes seperat eller inden i anden taske. Måler 33x28x4 cm. Jack Wolfskin tasken er i Armatech nylon og har organizer i sig.
Check in
Tatonka Check in organizer
Tatonka Check in
199,-

Tatonka Check In.

Check In en en dejlig mindre taske til personlige ting, billetter, penge, cigaretter, lommekamera, kontokort, eller hvad man ellers kan tænke sig. Tasken har praktiske lommer og er forsynet med skulderstrop monteret med karabiner. Check In kan dog også bæres i bæltet. Mål: 23x17x8 cm.
Jack Wolfskin Travel Pouch
Jack Wolfskin Travel Pouch organizer
Jack Wolfskin Travel Pouch
199,-

Jack Wolfskin Travel Pouch.

Jack Wolfskin Travel Pouch er den, der holder styr på billetter, pas, kreditkort og valuta under rejse. Denne smarte kombination af pengekat og organizer har flere store åbne lommer indvendig, 1 lynet lomme, 8 afsnit til kredit og visitkort, nøglehænger og penholder. Tasken har RDFI beskyttelse, hvilket sikrer mod extern afkodning af kreditkort chips. Udvendigt er større skrålomme til ex. telefon. Jack Wolfskin Travel Pouch er med hurtige lynlåse og håndledstrop. Mål: 26x15x2,5 cm


Rejsegadgets som lommelærke, kortmåler, toilettasker, rejseknive og Shot glass set.


Lommevarmer
Trækuls lommevarmer
Lommevarmer
45,-

Lommevarmer

Når det bliver rigtig koldt er en effektiv æske med varme himmelsk. Denne  lommevarmer brænder trækulstænger, som ligger i en seng af glasuld. Kan varme i 4 - 5 timer på een stang.
Pk. med 12 stænger 30,-
Lommevarmer
Flydende lommevarmer
Vaude lommevarmer
50,-

Vaude lommevarmer.

Spøjs og unik lille lommevarmer der består af flydende væske som krystalliserer, når den aktiveres, og derved udvikler varme - varer ca. 1 time. Håndvarmeren kan "genoplades" ved kogning, og således bruges igen og igen og i...........
Se anden håndvarmer.
Espressomaker
Espressokop
Espresso maker
Solo Espresso.
90,-











Espresso kop.
20,-

Solo Espresso.


Herlig lille espresso maskine til en enkelt kop lækker kaffe. Kan bruges på alle varmekilder og er lige til at have med i inderlommen.
Espresso kop i emaille til Solo Espresso.
LED-lygte
Nøgleringslygte
Nøgleringslygte.
79,-
Udsalg: 55,-

Nøgleringslygte.

Fiks lille nøgleringslygte med 1 lysstærk LED pære. Lygten har tænd/sluk kontakt og udskifteligt batteri.
Termokrus
Jack Wolfskin termokrus
Termokrus med låg
105,-

Termokrus med låg.

Flot poleret termokrus i rustfrit stål. rummer 2,5 dl. og hanken på siden kan folds sammen, så den ikke fylder ekstra. Låget er med drikkeåbning og lille lufthul, men slutter med O-ring helt tæt. Højde 9 cm.
Flachman lommelærke
Flachman bægere
Flachmann lommelærke
Lommelærke, Flachman,
120,-










Bægersæt,
90,-




Flachman lommelærke, børstet.

Elegant og flot Flachmann lommelærke til varmende gibbernakker. Flasken er af børstet rustfri stål, og rummer 125 ml.
Bægersæt, 4 stk á 30 ml, samlet i praktisk læderetui. Rustfrit stål.
Flachman lommelærke
Flachman lommelærke, rund
120,-

Lommelærke, Flachman, rund.

Lommelærke på 225 ml med karabin og integreret drikkebæger. Har læder front med jægerlook.
Kortmåler.
Recta kortmåler
Recta kortmåler
130,-

Kortmåler.

Sjovt og handy lille apparat, der hurtigt kan opmåle en distance på et kort. Man ruller blot turen, der ønskes opmålt, igennem med det lille indbyggede hjul. Der er 4 skalaer 1:25/50/75/100.000, der næsten kan omregnes til alle typer kort. Der er desuden på den anden side en regulær cm-skala, der simpelthen måler den faktisk kørte distance. Længde 9,5 cm. 18 g.
Se evt. anden kortmåler.
laserpointer
Zweibrüder laserpointer
Zweibrüder laserpointer
169,-

Laserpointer.

Langdistance pegepind! En laserpointer er et herligt og praktisk instrument til foredrag, rundvisninger mm. Laserpointeren laver en kraftig rød prik uden at sprede lyset selv på meget lang afstand. Bruger kun 3 miniceller (incl.) og lyser over 100 timer. Længde 6,5 cm.
Stanley Flask
Stanley Flask lommelærke
Stanley Flask
219,-

Stanley Flask.

Rigtig flot og velkonstrueret lommelærke i rustfri pulverlakeret stål med et asymetrisk og rustikt udseende. Flasken er dryp- og smagsfri med fastmonteret letløbende skruelåg, der aldrig bliver væk. 230 ml. 165x75x35 mm.
Stanley shot glass set
Stanley Shot glass set
Shot glass set,
Stanley
249,-

Shot glass set.

Du vil sikkert OL-juble over dette Shot glass set fra Amerikanske Stanley. Classisk udseende stålbæger med 4 smukt designede rustfrie stålglas på 59 ml., som vil vække begejstring at trække frem til velvalgte lejligheder. Bægeret har låg og kan bruges til at mixe i. Det er både overskudsagtigt at have - og at give bort.
ToilettaskeToilettaske
Eagle Creek Jumbo toilettaske
Eagle Creek Jumbo toilettaske
249,-

Eagle Creek Jumbo.

Toilettaske i meget enkelt design, men med god plads og højde til diverse flasker og sprays. Tasken har ophængskrog med egen lomme, aftageligt spejl, vand- og pletafvisende inderstof samt bærehåndtag. Hovedrummet er opdelt med 3 flaskelommer og større multirum, og der er gennemsigtig lomme i klappen. Mål 26x27x11 cm.
Rygsæk
Eagle Creek Travel Bug rygsæk
Liste over tasker og rygsække
Eagle Creek Travel Bug
389,-

Eagle Creek Travel Bug.

Lille rygsæk der er som skabt til det moderne liv. Hoved rummet er afdækket med regnflap og indeholder en stor lynlåslukket lomme. På fronten er også en lynet lomme, mens den ene side har en åben lomme og den anden en lynet polstret lomme til briller. Bag hovedrummet er en lynet speed- lomme med diverse indretninger til telefon, solbriller, walkman mv. God brugsvenlig indretning og hurtig at betjene. Rygsiden er i kraftig nylon og skulderstropperne med meshpolstring. Mål ca. 27x32x10 cm. Fås også i sort.
Se evt. alternative muligheder for Byrygsække og dagturstasker.
Victorinox Outrider
Victorinox Outrider multikniv
Victorinox Outrider multikniv
499,-

Victorinox Outrider-kniv.

Brugsvenlig ergonomisk multi-kniv med funktioner som saks, vinåbner, kniv, fil, jernsav, pincet, tandstikker, stor og lille skruetrækker, stjerneskruetrækker og syl. Kniven har lås, så den ved brug ikke er farlig og klapper sammen om fingrene. Bladlængde 86 mm. Se evt. alternativer for knive og multitools.
Petzl Tikka XP²
Petzl Tikka XP² pandelampe
Tikka XP pandelampe, Petzl,
569,-

Tikka XP pandelampe.

Med en Tikka XP² pandelygte af den nyeste generation. Lysstærk Petzl pandelampe på 85 g. med 4 mulige indstillinger af lysstyrken op til 160 lumen. Derudover er der blink funktion med både hvidt og rødt lys som signallys. Tikka XP² pandelampen kan med den røde diode også give konstant lys. Petzl Tikka XP lampen bruger 3xAAA batterier (incl.) og der er indikator for hvornår batterierne er ved at skulle skiftes. Læs mere om Tikka XP pandelampen.
Led Ledser M7
LedLenser M7 lommelygte
Lommelygte, LedLenser M7
749,-
Tilbud: 549,-





LedLenser M7

Her har du en næsten fantastisk mini-lygte med 220 lumen. Den har trinløs optisk "speed-fokusering" økonomi og power funktion - med op til 11 t. brændetid på et sæt batterier. Lygten bruger 4 AAA celler - og vejer kun 192 g. Den er blot 13 cm. lang og leveres med bæltetaske, håndledsstrop og batterier. Så skal du se løjer i mørke!

Se andre muligheder for lysstærke lommelygter.
Victorinox SwissTool
Victorinox SwissTool
Victorinox Swisstool
1090,-

Victorinox Swisstool

Gennemprøvet og kraftfuldt multiværktøj i højeste kvalitet, som bare er en fornøjelse at have ved hånden. Lommeværktøjskassen er tilpas lille og handy, så den altid er overkommelig at have med. Victorinox SwissTool indeholder bl.a. tang, fil, saks, syl, dåseåbner, ølåbner, kniv, 4 skruetrækkere, stjerneskruetrækker og sav. Alle værktøj låses ved brug for øget sikkerhed. Incl. bælteetui.

Se andre tools lomme- og multiknive

Se andre rejsegadgets her.

 
 
"let rejseudstyr er vejen til gode oplevelser"
Fakta om butikken----------Links Google
Alle priser på hjemmesiden er angivet i DKK incl. moms.

*   Rejsequip - udstyr til globetrottere    *
Spættevej 2, 8600 Silkeborg. Telefon 8682 6644. CVR 20014989.

*
For bestilling: klik på bestil-linket i venstre kolonne. Derved åbner der sig en box, som ligger ovenpå varesiden.
Klik imellem de 2 vinduer, udfyld formularen og send den.

 
 
Bestil varer Bestil varer op-pil