Hoved

Rejserygsække

- vandrerygsæk, rejsetaske til spændende steder

Find dig en rygsæk til pilgrimstur, vandring/trekking, byferie eller rejse.

Vandrer på rejse med rygsæk
Stjerne Én vandre- rejserygsæk til både mænd og kvinder...er muligt.
Til længere rejser og vandreture er mange rygsække opdelt efter modeller til kvinder og mænd. Det skyldes, at der på en f.eks. vandrerygsække til pilgrimsvandring kan være finjusteret på udformningen, så rygsækken kan være tilpasset en stor og kraftig eller en
mere spinkel fysik. Men det skal ikke overfortolkes, så falder du over en pilgrimsrygsæk beregnet til det modsatte køn i vores rygsækprogram, bør den ikke automatisk udelukkes. Rigtig mange modeller er nemlig fint egnede til begge køn alt efter kropsbygning og højde.
En rejserygsæk til langtur skal bestemt være fin-tilpasset efter pasform, men detaljer som
opbygning, størrelse og rejsevenlighed er ligeledes vægtige parametre ved udvælgelse. En
mindre let vandrerygsæk kan være særdeles rejseegnet, og i nogen tilfælde fungere som håndbagage på flyrejse, så vandringen kan starte lige nedenfor trappen.

Luftige vandrerygsække

- ventileret rygsæk til vandring og let pilgrims-tur.
Deuter Futura Pro 40 EL vandrerygsæk

Deuter Futura Pro 40 SL
Futura Pro EL bæresystem

Deuter Futura
Pro 40 EL


1379,-
Deuter Futura Pro 40 EL vandrerygsæk er en specielt lang vandrerygsæk på 40 l. beregnet til de højere mennesker. Deuter Futura Pro 40 EL har nemlig ekstra længde for i fuld udstrækning at kunne udnytte det kraftige bærebælte, og kan bruges af de fleste over 180 cm. Rygsækken er med Aircomfort rygside, der tillader fuld ventilation, mens du arbejder. Der er et kraftigt flexende bælte og alle nødvendige kompressionsremme. Der er hovedrum og bundrum, som kan lægges sammen, samt lange bælgformede sidelommer, lille frontlomme, toplomme og netlommer nederst. Der er integreret regnovertræk og mulighed for at montere drikkesystem. Deuter Futura Pro 40 EL er med en sublim komfort, og dermed egnet til alle former for trekking, pilgrimsvandring og andre vandreaktiviteter. Farver: rød, sort.
Materiale: Microrip nylon/polytex. Vægt 1740 g.

Se video om Deuter Futura Pro.

SL version af vandrerygsækken Deuter Futura Pro 40
Samme som ovennævnte vandrerygsæk, hvor Deuter Futura Pro 40 SL er dimensioneret i kortere længde - fint tilpasset de fleste piger.
Materiale: Microrip nylon/polytex. Vægt 1720 g.


Deuter Act Lite vandrerygsæk
Deuter Act Lite bæresystem

Deuter ACT
Lite 35:


1210,-

ACT Lite 45:


1299,-

ACT Lite 50:


1299,-
Deuter Act Lite, 35 - 45 l. SL. En specielt udviklet vandrerygsæk til kvinder og kortere personer. Rygsækken er en all-round tur-rygsæk med stor stabilitet, støtte og luftighed. Der er et flexende bælte og formede skulderstropper med brystrem. Der er 2 hovedrum, som kan lægges sammen, samt åben front stiklomme, toplomme og rummelige lommer på siderne. Der er dobbelt bundlag, mulighed for forlængelse på ca. 10 l., integreret regnovertræk og mulighed for at montere drikkesystem. Deuter Act Lite er en kvinderygsæk, der bestemt ikke lader dig i stikken - selv på en pilgrinsvandring.
Materiale: Ripstop 210/Duratex lite. Vægt 1450 g.
- - - -
Deuter Act Lite SL har vi også i 45 + 10 l., forårsgrøn. 1690g.
Deuter Act Lite har vi også i 50 + 10 l., normal længde, sort/granit. 1730 g

Se video om Deuter ACT Lite.

Deuter Futura Vario 50 +10 vandrerygsæk
Futura Vario bæresystem

Deuter Futura
Vario 50 +10 ACT


1659,-
Deuter Futura Vario 50 +10 l. En let og luftig vandrerygsæk med indstillelig ryglængde. Vario er forsynet med 2 hovedrum med frontadgang, samt åbne og lukkede sidelommer, toplomme, 2 bæltelommer og en frontlomme. Der er integreret regnovertræk, brystrem, udtag til drikkesystem samt et par indvendige lommer. Så der er egentlig ikke sparet på nogen detaljer. Rygsækken har jo en Vario Aircomfort rygside, der sikrer en særligt god ventilation til glæde i varme omgivelser. Deuter Futura Vario er en unisex rygsæk, der egner sig rigtig godt til både mænd og kvinder med normalhøjde.
Materiale: Ripstop 210 nylon/polyester. Vægt ca. 2200 g.


Jack Wolfskin Mountain Trail vandrerygsæk
Jack Wolfskin Mountain Trail rygside

Jack Wolfskin
Mountain Trail
vandrerygsæk


949,-
Jack Wolfskin Mountain Trail 40 l. er en 2-delt vandrerygsæk på 40 l. til intensiv trekking-brug. Den er med acs rygside der tillader luftpassage selv om rygsækken i princippet sidder tæt. Der er lynede sidelommer men også åbne netlommer til hurtigkarl. Der er 2 lommer i toppen, brystrem, kompressionsremme og integret regnovertræk. Rygsækken er 60 cm høj, og med et særdeles lyst indre, der gør brugervenligheden ekstra stor. Jack Wolfskin Mountain Trail rygsækken er 60 cm høj. Vægt 1,55 kg.


Jack Wolfskin Highland Trail vandrerygsæk
Jack Wolfskin Highland Trail rygside

Jack Wolfskin
Highland Trail
woman


1199,-
Jack Wolfskin Highland Trail woman 35 l. er en nydesignet brølstærk 2-delt rygsæk til vandring i Crossrip nylon på 35 l. til intensiv trekking-brug. Den er med ACS rygside der tillader luftpassage selv om rygsækken i princippet sidder tæt. Den har store åbne strækbare lommer på siderne, fuld frontåbning til hovedrum, integreret regnovertræk og mulig integration af drikkesystem. Der er desuden toplomme, brystrem, nødfløjte og gode påspændings muligheder. Rygsækken er 54 cm høj, og med et særdeles lyst indre, der gør brugervenligheden ekstra stor. Jack Wolfskin Highland Trail 35 woman vejer 1,49 kg.


Jack Wolfskin Highland Trail XT rejserygsæk
Jack Wolfskin Highland Trail XT rejserygsæk
Jack Wolfskin Highland Trail XT woman rygside

Jack Wolfskin
Highland Trail


Tilbud: 1599,-
1399,-

Jack Wolfskin
Highland Trail
XT woman


1499,-
Jack Wolfskin Highland Trail 48 + 4 l.
Jack Wolfskin Highland Trail XT woman 45 + 4 l. er en ret let men brølstærk 2-delt trekkingrygsæk i Crossrip nylon på 48 / 45 l. egnet til rejse og vandreture. Den er med X-transition bæresystem, der bestemt er stabilt og velafbalanceret, men også varmeledende og luftigt, så du ikke ender som trykkoger. Kvinde-rygsækken er et eksempel på en damerygsæk, der samtidig er fuldt egnet til mænd i mellemhøjde med normale til spinkle skuldre. Omvendt er 48 l rygsækken egnet til de fleste voksne mennesker kvinder og mænd. Der er 2 rum med mulig adskillelse og fuld frontåbning til hovedrum. Der er store åbne strækbare lommer på siderne, stor frontlomme, 2 toplommer samt indvendig lomme til drikkesystem. Der er desuden integreret regnovertræk og fold-out flaskeholder ved bæltet, brystrem og nødfløjte. Rygsækken måler 48 l.: 74x33x34 cm. / 45 l.: 73x37x33 cm, og har gode påspændings muligheder for vandrestave, hjelm mv. Jack Wolfskin Highland Trail XT vejer ca. 1,8 kg. og kan godt betegnes som et komplet kompromis imellem vægt, funktion og styrke.
Se også forrige generation af Jack Wolfskin Highland Trail rygsække.

High Sierra Trek rygsæk

High Sierra Trek


779,-
High Sierra Trek 35 er en mellemstor turrygsæk i et rum med gode påspændings muligheder. Rygsækken har et kraftigt polstret bærebælte, kompressionsremme og integreret regnslag. Modellen er ret kort og passer godt til almindelig trekking og weekendture for mindre voksne og juniorer. Materiale: polyester.


Vaude Tour turrygsæk
Tour rygside

Vaude Tour 30


880,-

Vaude Tour 40


970,-
Vaude Tour vandrerygsæk 30/40 l. er en teknisk letvægts vandrerygsæk i mellemstørrelse med et særligt flash rammesystem, der holder rygsækken fri af selve ryggen, så varme ledes bort og svedgener minimeres. Rygsækken er med 2 hovedrum med flexibel rumopdeling, indvendig lomme til drikkesystem, langsløbende bælgformede sidelommer, to toplommer, brystrem, forskydelige skulderstropper, integreret regnovertræk og fæste til vandrestave. Vaude Tour er en rygsæk der er særlig egnet til f.eks. pilgrimsvandrere og andre, der skal bære en begrænset byrde - op til ca 10 kg. - i lange perioder ad gangen. Materiale: 500 d nylon. Vægt ca. 1,5 kg.

Lowe Alpine Airzone pro 35 Lowe Alpine Airzone pro bæresystem
Lowe Alpine Airzone pro 45

Lowe Alpine
Airzone pro 35-45:


1349,-
- - -

Airzone Trek 40


1349,-
Lowe Alpine Airzone pro 35 - 45 l.
fremstår som en sublim rygsæk til vandring, der forener let egenvægt med stabilitet og bærevenlig konstruktion med luft. Airzone Pro systemet er unikt til at imødegå bagvægt, så du uden træthed kan gå langt og længe. Lowe Alpine Airzone pro 35 er en ét-rums rygsæk med adgang til hovedrummet fra top og den ene side. Der er 2 toplommer, strækbare sidelommer, stor lynet frontlomme, 2 bæltelommer og indvendig lomme til ex. drikkesystem. Skulderstropper og bælte er specielt lavet med ventilation for øje, og alle kompressionsstropper er på plads til at sikre byrden mod bevægelse. Ryglængden er højdejusterbar ligesom toppen er, så volumen kan forøges ca. 10 l. Endelig er der elastik kordel på fronten, integreret regnovertræk og hæter for vandrestave mm. Alså er Lowe Alpine Airzone pro 35 en ret komplet rygsæk til vandrere og skabt til både pilgrimsvandring eller blot søndagstur i bakkerne.
Materiale: N 6.6 Minirip. Vægt. 1,57 kg. Mål. 65 x 30 x 29cm.

- - -
Lowe Alpine Airzone Trek 40 + 10 l.
Airzone Trek 40 er meget lig Lowe Alpine Airzone pro 35 l. rygsæk, men uden frontkordel, og med fast ryglængde.
Materiale: N 6.6 Minirip. Vægt. 1,48 kg. Mål. 68 x 38 x 27cm.


Tatonka Pacy trekkingrygsæk
Pacy rygside

Tatonka Pacy
trekking-rygsæk


1199,-
Tatonka Pacy trekking-rygsæk, 35 l. er en rigtig stærk, flot og let trekkingrygsæk i Cordura nylon. Rygsækken har eet stort hovedrum med en stor frontadgang, så det er ikke noget problem at finde ting nederst i bagagen. Der er Quick lomme på fronten og 2 lommer i toppen, samt store strækbare sidelommer. Tatonka Pacy EXP rygsækken er med forskydelig top, så lidt ekstra kan tages med. Men der er i øvrigt masser af påspændings muligheder både på toppen, siderne og fronten. Der er loops til alt fra isøkse og vandrestave til kaffekop. Rygsækken er forberedt til drikkesystem med indvendig lomme. Rygsiden er polstret med en særligt luftig skumkonstruktion på rygsiden, og der er svedtransporterende materiale på alle dele. Bæresystemet giver rigtig god stabilitet på Pacy-rygsækken - også ved store byrder. Så mindre rygsæk med et meget stort fighterhjerte - godt egnet til fjeldet, lange pilgrimsture mv.
Vægt 1,48 kg.


Tatonka Jaca trekkingrygsæk
Jaca bæresystem

Tatonka Jaca
trekking-rygsæk


1099,-
Tatonka Jaca er en 2-rums trekkingrygsæk er i en overkommelig størrelse, der dog virker noget større end de angivne 36 l. Bæresystemet - designet til kvinder - er stivt og stærkt aflastende og der er fuld indstilling til alle behov. Tatonka Jaca 36 rygsækken er lavet med både top- og frontadgang til hovedrummet, og rumopdelingen kan dermed med fordel fjernes i nogle tilfælde. Der er stor toplomme, netlommer på siderne, refleksstriber, loop til vandrestav og flere gode påspændings-muligheder. Regnovertræk og brystrem er integreret. Vægt 1,7 kg.

Tatonka Leon vandrerygsæk 48 l.
Tatonka Leon rygside

Tatonka Leon


vandre-rygsæk
på tilbud:

1250,- 990,-
Tatonka Leon Plus fremstår som en let, men godt stabiliseret rygsæk med et X-lite Vario bæresystem, der bare sidder godt på de fleste og sikrer en fast bærefornemmelse. Vandrerygsækken er relativt lang og har justerbar længde på skulderstropperne. Den er 2-rums delt med mulighed for at lægge rummene sammen. Der er åbne meshlommer på siderne, stor toplomme og en frontåbning ind til hovdrummet. Tatonka Leon Plus er i T-rip polyester med integreret regnovertræk og er med en særligt luftig skumkonstruktion på rygsiden egnet til pilgrimsture og andre lange vandreture. Vægten er ca 1,8 kg. men kan komme helt ned på 1,6 kg. som minimumsvægt. Mål: 71x36x23 cm.

Tatonka Crest vandrerygsæk
Tatonka Crest bæresystem

Tatonka Crest


rygsæk tilbud:
1250,- 990,-
Tatonka Crest 40 + 8 l. er en kompakt 2-rums (nu billig) vandrerygsæk i 420 d nylon med en særdeles god stabilitet. Der er stor frontlomme, 2 toplommer, netlommer på siderne, integreret regnovertræk og sideindgang til hovedrum. Rygsækken har justering af ryglængden med X-Lite Vario bæresystem, så den passer godt til mindre voksne og juniorer. Tatonka Crest 40 rygsækken måler: 65x28x22 cm, vægt ca 2 kg.

Cerre Torre Gecko vandrerygsæk
Cerre Torre Gecko bæresystem

Cerre Torre Gecko


849,-
Cerre Torre Gecko 45 l. er vores største lynlås-åbnede rygsæk, der samtidig er forsynet med en ventilerbar rygside, og et kraftigt to-delt hoftebælte med stor stabilitet og bæreevne. Rygsækken er stiv men flexende og lavet i 420 HD 66 og 330D nylon. Skulderstropperne er anatomisk formede og med en særligt ventilerende skumstruktur. Hovedrummet er med lomme til drikkesystem, og bundrummet er med en særligt bred og rummelig udformning. Der er en stor frontlomme med lynlås, samt udvendig lomme i stretch nylon. Der er 2 sidelommer i stretch, meshlommer i bæltet og telefonlommer på skulderstropperne. Vægt 1,75 kg. Cerre Torre Gecko er et kraftværk af en rygsæk til mænd og kvinder.

Se rygsæk Søger du lille vandrerygsæk til dagstur.

Spejderagtige rygtasker og begynderrygsække


Robens Ventura vandrerygsæk
Robens Ventura rygside

Robens Ventura
spejder-rygsæk


699,-
Robens Ventura spejder-rygsæk er en 55 l. prisbillig begynder- og spejderrygsæk med gedigne detaljer som indstillelig ryglængde, kompressionsremme, rumopdeling og et polstret hoftebælte. Rygsækken har desuden sidelommer og er fint egnet til spejderbrug og lettere ture i det fri med byrder op til max. 12 kg. Regnovertræk er integreret. Vægt 2,2 kg.

Active Leisure Tahoma rygsæk
Bæresystem for Active Leisure Tahoma

Active Leisure
Tahoma rygsæk


799,-
Active Leisure Tahoma 75 er en polyester rygsæk til begynder brug eller det begrænsede behov. Rygsækken er indrettet med hovedrum, bundrum, sidelommer og lommer i toppen. Det er desuden påspændings mulighed på toppen samt kompressionsremme på siderne. Rygside og bælte på Active Leisure Tahoma 75 er polstret, der er brystrem og justerbar ryglængde.

Nordpol Explorer spejderrygsæk
Nordpol Explorer bæresystem

Nordpol Explorer


55 l./ 799,-

Nordpol Explorer


65 l./ 899,-
Nordpol Explorer 55/65 l.
Nordpol Explorer er en meget let 600 D polyester spejderrygsæk med rigtig gode påspændings muligheder. Der er omløbende remme under bunden og remme på front og sider. Rygsækken er indrettet med hovedrum, bundrum, netlommer på siderne og lommer i toppen. Som en særlig feature har rygsækken langsløbende lynlåse til hovedrummet, så den kan åbnes næsten som en kuffert. Der er ligeledes brystrem og integreret regnovertræk. Sammenlignet med andre spejderrygsække har Nordpol Explorer rygsækken lav vægt: 55 - 1,7 kg. /65 l. - 2,3 kg.

Store rejserygsække

til backpacking og udpræget rejseliv.

Deuter Aircontact rejserygsæk
Deuter Aircontact rygside NetrabatDu har mulighed for at få netrabat på denne vare. Klik på bestillingsboxen
- i venstre spalte -
for at se nærmere

Deuter
Aircontact 60 lady


Rygsæk-tilbud 1949,-
1699,-
Deuter Aircontact 60
er en rigtig solid rejserygsæk til kvinder på 60 l. med en lang og ret smal udformning. Rygsækken er med fine gennemtænkte detaljer som to-delt hovedrum med mulighed eet stort rum, flade bælgformede sidelommer, der udvider sig efter indholdet og integreret regnovertræk samt kompatibel for drikkesystem. Deuter Aircontact lady har et let betjenbart Vario-Quick justeringssystem med optimale muligheder for individuel indstilling, og der er god polstring på rygsiden i luftigt og svedtransporterende materiale. Super indretning og styrke der vil stå dig bi på rejser og rygsækture i mange år.
Materiale: Duratex nylon/Micro rip. 2650 g. Farve: som vist her.


Deuter Aircontact Pro rejserygsækDeuter Aircontact Pro 65
Aircontact Pro rygside NetrabatDu har mulighed for at få netrabat på denne vare. Klik på bestillingsboxen
- i venstre spalte -
for at se nærmere

Deuter Aircontact
pro 70 rejserygsæk


55 SL - 2399,-
65 SL - 2599,-
70 l. - 2599,-
Deuter Aircontact pro 70 + 15 l. rejserygsæk
er en bjørn af en backpacker-rygsæk, der tåler at mosle rundt på lange rejser og aldrig svigter dig og din ryg. Den har et ideelt afstivet og afbalanceret bæresystem med let justering, og qua sit Aircontact bæresystem med god ventilationsevne. Der er store bælgformede sidelommer, frontadgang, drikkevandsudtag, integreret regnovertræk og alle nødvendige kompressionsremme. Deuter har på Aircontact pro 70 rygsækken i høj grad arbejdet med balancen og fundet en formel, der virker solidt gennemarbejdet og virker behageligt både langt og længe. Bestemt en favorit rygsæk til både rejse og trekking. Materiale: Macrotex/Duratex nylon. Vægt 3300 g. Farve:pinegrøn/navy; midnight blue.
Se video om Deuter Aircontact Pro.
Deuter Aircontact Pro lady - 55/65 + 15 l.
Aircontact Pro 55 og 65 + 15 lady versionerne er designet til kvinder og kortere personer. Det er de perfekte rygsække til intensiv rejse og trekking for kvinder i normalhøjde og opefter.
Materiale: Macrotex/Duratex nylon. 55 SL - 2900 g / 65 SL -3050 g.
Farver: 55l. cranberry rød / 65l. blå - vist her.


Deuter Aircontact Lite 60
Deuter Aircontact rygside NetrabatDu har mulighed for at få netrabat på denne vare. Klik på bestillingsboxen
- i venstre spalte -
for at se nærmere

Aircontact lite 60 lady


1719,-

Aircontact lite 65


1820,-
Deuter Aircontact Lite
Særligt let men dog solid rejserygsæk. Rygsækken er afstivet med X ramme og med variabel justering for ryglængde. Der er bundrum og hovedrum med mulighed for sammenlægning. Der er åbne sidelommer, åben stiklomme forrest, toplommer og bæltelommer. Rygsækken er forberedt til drikkesystem, og der er justerbar brystrem samt nøglehænger.
Materiale: 600d polytex og minirip nylon. 1900/1990 g.
Aircontact Lite fås i 2 størrelser.
60 l. lady farve: arctic navy
65 l. farve: alpine green


Tatonka Kimberley rejserygsæk
Tatonka Kimberley rygside NetrabatDu har mulighed for at få netrabat på denne vare. Klik på bestillingsboxen
- i venstre spalte -
for at se nærmere

Tatonka Kimberley


1599,-
Tatonka Kimberley 60 l. er en nylon rygsæk i texamid 5,5 der har et fremragende bæresystem, som er afstivet på langs og kryds af rygsækken. Der er masser af dejligt praktiske detaljer som frontlomme med adgang til hovedrum, sidelommer udtag til drikkesystem. Tatonka Kimberley er en rygsæk i høj kvalitet til alle rejseformål. Farve: blå/grå,

Montane Naukan 60l.
Montane Naukan rygside NetrabatDu har mulighed for at få netrabat på denne vare. Klik på bestillingsboxen
- i venstre spalte -
for at se nærmere

Montane Naukan 60l.


1699,-
Montane Naukan 60 l. er udviklet med lethed som 1. prioritet. Denne model har et virkelig luftigt justerbart ZephyrAD bæresystem med letvægtsbælte og brystrem. Passer både kvinder og mænd med gennemsnits højde. Rygsækken er i et rum med store udvendige sidelommer, toplomme med indgang udefra, samt flaskelommer på siderne, som kan betjenes med rygsækken på ryggen. Der er fæste til vandrestav og udtag til drikkesystem. Lavet i Raptor crossrip 70 nylon. Perfekt rygsæk til pilgrimstur, hvor alle gram tæller. Vægt 900 g.

Fjällräven Kajka rejserygsæk
Fjällräven Kajka 55 l. bæresystem NetrabatDu har mulighed for at få netrabat på denne vare. Klik på bestillingsboxen
- i venstre spalte -
for at se nærmere

Fjällräven Kajka


85 / 2899,-
Tilbud:
2319,-
Fjällräven Kajka, 85 l.
Fjällräven Kajka er en avanceret backpack rygsæk til alle former for rejse og vandring. Bæresystemet er justerbart i højde og bredde, hvilket gør rygsækken egnet til både normale og særligt brede skulderpartier. Fjällräven Kajka rygsækken er speciel med fuld bred frontåbning til hovedrummet, hoved- og bundrum, der kan lægges sammen, og store udvidelige lommer på siderne. Med kun et par klick kan toppen afmonteres og bruges som bæltetaske til dagtur. Der er integreret regnovertræk, nøglelommer i bæltet, elastikkordel på toppen og store, avancerede netlommer i siderne. Rygsæk der er enkel i sit udtryk og alligevel meget detaljestærk - egnet til lange backpack-rejser.
Materiale: Vinylon F. Vægt ca. 85/3,45 kg. Farver: grågrøn


Jack Wolfskin Denali rejserygsæk
Jack Wolfskin Denali 65 rygside

Jack Wolfskin
Denali 55 rygsæk


1350,-
Tilbud - 1099,-
Jack Wolfskin Denali, 55 l. er en rygsækmodel til kvinder i nylon/polyester med JW´s Ergoform bæresystem, der er højdejusterbart og med god rygpolstring i luftpermeabelt mesh. Bæltet er kraftigt polstret og bygget i svedtransporterende mesh. Rygsækken er 2 delt med mulighed for at fjerne rumdelingen, og den har en lynet frontadgang til hovedrummet, der iøvrigt er gult og særdeles lyst at kigge i. Der er 2 lynede lommer på siderne samt nedenfor også 2 strækbare netlommer til flasker mv. Der ligger en stor lomme udenpå fronten samt yderligere 2 i toppen, så der er god muligheder for individuel indretning. Jack Wolfskin Denali er i øvrigt med integreret brystrem med fløjte, regnovertræk og udtag til drikkesystem. Vægt ca. 2,4kg.
55 l. fås i viste yellowgreen samt shadow black - gråsort.


Jack Wolfskin All Terrain rejserygsæk
Jack Wolfskin All Terrain rygside NetrabatDu har mulighed for at få netrabat på denne vare. Klik på bestillingsboxen
- i venstre spalte -
for at se nærmere

Jack Wolfskin
All Terrain rygsæk


1749,-
Jack Wolfskin All Terrain, 75 l. rygsæk
er en rigtig flot, let og funktionel rejserygsæk i nylon/polyester med JW´s Victory Pro bæresystem, der tillader trinløs højdejustering. Der er desuden en godt afstivet rygside med god rygpolstring i luftpermeabelt mesh. Bæltet er kraftigt polstret og ligeledes bygget i svedtransporterende materiale. All Terrain rygsækken er 2 delt med mulighed for at fjerne rumdelingen, og den har stor lynet frontlomme, store strækbare lommer på siderne samt lommer i toppen. Der er desuden en integreret flaskeholder med egen lomme i bunden af den ene side. Flaskeholderen er blot pakket væk når den ikke er i brug. Regnovertræk, brystrem og udtag til drikkesystem er integreret. Vægt for en Jack Wolfskin All Terrain rygsæk er på ca. 2650 g.

Jack Wolfskin Hobo King rygsæk
Hobo King rygside NetrabatDu har mulighed for at få netrabat på denne vare. Klik på bestillingsboxen
- i venstre spalte -
for at se nærmere

Jack Wolfskin
Hobo King 85


2299,-
Jack Wolfskin Hobo King, 85 l.
Jack Wolfskin har med denne Hobo King udviklet en ganske fremragende og deres hidtil bedste rejse- og vandrerygsæk. Stoffet er en bomuldsagtig Rockteck polyester, der bare er en sand fornøjelse at røre ved og pakke i. I detaljen har Hobo King flade men fint rummelige sidelommer, en aftagelig top, der kan bruges til dagture, en separat vasketøjs afdeling i bundrummet og en afdækning til bæresystemet under transport. Der er desuden åbne bundlommer, udtag til drikkesystem, flaskeholder i bæltet, brystrem og frontlomme med fin organizer. Vægt for en Jack Wolfskin Hobo King 85 er ca. 3,3 kg. En Hoboking er en amerikansk daglejer-tradition, og her er detaljerne valgt efter - ret velvalgt efter vores mening

Jack Wolfskin Highland Trail XT rejserygsæk
Jack Wolfskin Highland Trail XT 60 rygside

Jack Wolfskin
Highland
Trail XT60


Tilbud:
1899,- 1680,-
Jack Wolfskin Highland Trail XT 60 +5 l. er en moderne 2-delt rygsæk til vandring i Crossrip 280d nylon med X-transition bæresystem, der bestemt er stabilt og velafbalanceret og samtidig varmeledende og luftigt. Der er 2 rum med mulig sammenlægning og fuld frontåbning til hovedrum. Der er lynede sidelommer, åbne strækbare meshlommer nederst på siderne, rummelig frontlomme, 2 toplommer samt indvendig lomme til drikkesystem. Der er desuden integreret regnovertræk og fold-out flaskeholder ved bæltet, brystrem, nødfløjte, nøglehænger og gode påspændings muligheder for vandrestave mv. Jack Wolfskin Highland Trail XT60 er med sine 2,3 kg. i den lette ende, og er vitterligt velsiddende til lange trek mv. Mål 82x39x38 cm.

Lowe Alpine Makalu rejserygsæk
Lowe Alpine Makalu rygside NetrabatDu har mulighed for at få netrabat på denne vare. Klik på bestillingsboxen
- i venstre spalte -
for at se nærmere

Lowe Alpine
Makalu


1899,-
Lowe Alpine Makalu, 65 l + 20 l.
er en decideret rejserygsæk med et stabilt og let justerbart tfx8 bæresystem, samt en masse anvendelige detaljer til rejsebrug. Makalu har lange sidelommer med lynlås, frontadgang til hovedrum, stiklommer til vandflaske og udtag til drikkesystem. Lowe Alpine Makalu rygsækken har også noggin´notch hulning for at give plads for hovedet, integreret regnovertræk samt hurtig fixering af vandrestave mv. Super rygsæk til ekstensiv rejse og trekking for mænd.
Materiale: 330 ripstop nylon. Vægt. 2,54 kg.


Lowe Alpine Cerro Torre rejserygsæk
Lowe Alpine Cerro torre bæresystem NetrabatDu har mulighed for at få netrabat på denne vare. Klik på bestillingsboxen
- i venstre spalte -
for at se nærmere

Lowe Alpine
Cerro torre


2299,-
Tilbud:
÷ 20%
1839,-
Lowe Alpine Cerro torre, 75 l + 20 l.
er en Lowe klassiker med Lowes Axiom 6 justeringssystem, der kan tilpasses, mens rygsækken sidder på ryggen. Der giver let tilpasning når f.eks. tøj tages af og på. Cerro Torre rygsækken er 2 delt med valgfri rumdeling. Der er meshlommer på siderne og stor frontlomme, toplomme og bæltelommer. Som en specialitet er der integreret en aftagelig dagtursrygsæk til tøj og drikkeblære. Rygsækkens forlængesystem, der kan rumme yderligere 20 l., giver modellen god flexibilitet i forhold til pladsbehov. Der er udtag til drikkesystem, integreret regnovertræk, bærehåndtag på både front og bagside, samt mulighed for hurtig fixering af vandrestave mv. Lowe Alpine Cerro torre har fuld frontadgang samt 2 20 mm. stropper til evt påspænding, så du bliver forkælet med det meste.
Materiale: Trishield nylon. Vægt. 2,8 kg.


Lowe Alpine Anapurna kvinderygsæk
Lowe Alpine Anapurna ND 65 bæresystem NetrabatDu har mulighed for at få netrabat på denne vare. Klik på bestillingsboxen
- i venstre spalte -
for at se nærmere

Lowe Alpine
Annapurna


1899,-
Lowe Alpine Annapurna ND, 65 l + 15 l.
er som skabt til rejselivet for kvinder - med et TFX 8 bæresystem, der både er ventilerende og stabilt. Rygsækken er 2 delt med både lynet frontadgang til hovedrummet samt lynet adgang til bundrum. Der er masser af lommer ud- og indvendig, som mindre lynede lommer nederst og store lynede bælglommer på siderne. Annapurna har desuden noggin´notch hulning for at give plads for hovedet, udtag til drikkesystem, integreret regnovertræk, sos guide, nøglehænger, telefonlomme i bæltet samt hurtig fixering af vandrestave mv. Lowe Alpine Annapurna ND er en organisatorisk perle, og dermed en godt gennemtænkt kvinderygsæk til lange rygsækrejser overalt i verden.
Materiale: 330 ripstop nylon. Vægt. 2,39 kg.


Hyalite Gobi vandtæt rygsæk
Hyalite Gobi rygside

Pacific Outdoor
Gobi vandtæt
rygsæk


499,-

Relags Seasack
vandtæt rygsæk


669,-
Pacific Outdoor Gobi, 60 l. vandtæt rygsæk.
Her har vi den totalt vandtætte rygsæk i kraftigt vinylbelagt nylonvæv, som har svejsede samlinger og et aftageligt bæresystem. Pacific Outdoor Gobi rygsækken har ét stor rum med luftventil og rullelukke, og egner sig godt til klatregrej, vandaktiviteter mv. Bæresystemet er justerbart og der er bærehåndtag både øverst og på siden. Alså stor slidstyrke og vejrbestandighed hånd i hånd.
Farve: blå og grå

- - -
Relags Seasack, 90 l. vandtæt rygsæk.
Større næsten tilsvarende vandtæt rygsæk i kraftig vinylbelagt 900 D. PE S med faste, svejsede, polstrede skulderstropper - uden hofterem og ventil. 890 g. Farve: sort-nistret.


Tatonka Isis 50
Tatonka Isis rygside

Tatonka Isis 50


1399,-
Udsalg - 1139,-
Tatonka Isis, 50 l.
er en populær og overkommelig kvinderygsæk med et særdeles stabilt bæresystem med letvægts stivere ført ned i bæltet.
Som damerygsæk er Tatonka Isis 50 udformet med et fint polstret og afstivet V2 bæresystem, der er særligt tilpasset kvindelig anatomi. Rygsækken har net-sidelommer og frontlomme.
Materiale: Textreme polyester.


Tatonka Tana 70Tatonka Tana 60
Tatonka Bison rygside NetrabatDu har mulighed for at få netrabat på denne vare. Klik på bestillingsboxen
- i venstre spalte -
for at se nærmere

Tatonka Tana
60 - 70 l.


1899,-
Tatonka Tana 60 - salsa rød / 70 l. - grå/sort
Tatonka kvinderygsækken Tana modellen er en bundsolid rygsæk til stenhård trekking og ekspedition. Rygsækken, som har en fast, kraftig polstring på bælte og skulderremme, og en stabilitet ud over det sædvanlige pga. en kraftig X1 ramme, der overfører vægt til bæltet. Der er detaljer som lommer på siderne, stor frontadgang, 2 rums opdeling med mulighed for en eet-rums løsning, integreret regnovertræk og velafbalanceret bærehåndtag for og bag.
Tana er i 2 størrelser.
Vægt: Tana 60/3,4 kg. Tana 70/3,4 kg.
Materiale: Texamid nylon


Tatonka Load Carrier bærerygsæk
Bæresystem for Tatonka Load Carrier

Tatonka
Load Carrier
bærerygsæk


1650,-
Bestillings-vare.
Tatonka Load Carrier bærerygsæk
er en afbalanceret bærerygsæk i kraftig 24 mm. aluminium som er beregnet til at bære tunge byrder. Tatonka bærestellet, som er beregnet til byrder op til 50 kg, er kraftigt polstret og justerbart. Load Carrier er godt egnet til varetransport hvor kørsel er umulig. Tatonka Load Carrier vejer 2,7 kg.
Se også Deuter bærerygsæk til børn


cykel- og løberygsække Se vores cykel- og løberygsække eller børnerygsække.

 
 
"let rejseudstyr er vejen til gode oplevelser"
Fakta om butikken----------Links Google
Alle priser på hjemmesiden er angivet i DKK incl. moms.

*   Rejsequip - udstyr til globetrottere    *
Spættevej 2, 8600 Silkeborg. Telefon 8682 6644. CVR 20014989.

*
For bestilling: klik på bestil-linket i venstre kolonne. Derved åbner der sig en box, som ligger ovenpå varesiden.
Klik imellem de 2 vinduer, udfyld formularen og send den.

 
 
Bestil varer Bestil varer op-pil