Butik
Hjorn
Hjorn

Historie, formål og målsætning:


ButikRejsequip blev startet tilbage i 1997 med det formål at levere udvalgt letvægtsudstyr til aktivitetsformål som rejser, cykelture, spejderbrug, udeliv, trekking og camping for private og virksomheder. 
Rejsequip´s vareudvalg er sammensat for at tilgodese aktive rejselystne menneskers særlige behov for individuelt tilpasset friluftsudstyr, og er prioriteret ud fra et, efter vores mening, godt pris/kvalitet forhold. Sortimentet er således hverken ekstremt eller modebaseret, men generelt valgt med begrundelse i FUNKTIONALITET, KVALITET og PRIS.
Rejsequip er ikke i nogen kæde eller bundet af særlige aftale forhold, og har derfor frihed til, at være kritisk sammen med kunderne og vurdere markedets forskellige tilbud op imod hinanden.
Brugererfaring er et godt grundlag for rådgivning!
"Efter et aktivt rejseliv bygger råd og vejledning til kunderne i Rejsequip en hel del på brugererfaring med rejseudstyr."
5 verdensdele, 60 lande, et par atlantkryds som sejlbådsgast, Ejer Karsten Østergaaardog arbejdsforhold i mange forskellige lande er noget af den ballast, indehaver, Karsten Østergaard, har at trække på. Læs evt. om disse rejser her.
Det er erfaringsmæssigt en ret god sikkerhed for at kunne præsentere nogle af de bedste produkter og yde en pålidelig vejledning.

Butikkens hovedfokus er på en udstyrskvalitet, der modsvarer det individuelle behov, og derfor er mange varer udvalgt fra midtersegmentet ifht. pris/kvalitets vægtning. Den prioritering sikrer nemlig bedst den enkelte kunde et optimalt valg af udstyr - og det er som regel også den billigste. Dialogen er således vigtig, og ud fra den synsvinkel er det nok lettere at forstå, hvorfor man kan blive konfronteret med spørgsmål som: "hvad skal dine vandresokker bruges til?" eller "hvad skal din sovepose kunne?" Målet vil altid være, at hjælpe brugeren til at træffe det bedste valg, for deri ligger jo netop en stor del af specialbutikkens berettigelse.

Web-shop´en er for mange siders vedkommende bygget op med et avis-agtigt udtryk, for på den måde at tilbyde en let sammenlignelig præsentation af produkterne. Vi bruger ikke cookies til at spore din færden på hjemmesiden. Du får således aldrig målrettede reklamer på internettet genereret fra os.

Rejsequip.dk tilbyder også salg af outdoor udstyr til institutioner og skoler med EAN nummer.
- - -
Ønsker du at linke til Rejsequip......

Google

Adresse:
Rejsequip - udstyr til globetrottere
Spættevej 2, 8600 Silkeborg

GPS
Find vej til butik.
- ca. 500 m fra Silkeborg centrum.
Tlf: 86826644
e-mail:
E-mail
- - -
CVR nr. 20014989
Konto:
Jyske Bank: - reg. nr. 7171  kontonr. 101 6684

Normale åbningstider for butikken


Lidt stemning fra butikken:

Drikkeflasker og service Kompas Soveposer Lygter

Primitiv hjemmevideo
Kogegrej Vandresokker Rygsække Remme og låse Myggebeskyttelse

"let rejseudstyr er vejen til gode oplevelser"
overblik over friluftsudstyr - rygsække - soveposer / lagenposer - liggeunderlag - telte / lavvu - cykeltasker - klatreudstyr
vandrestøvler / Teva sandaler - lommelygter og pandelamper - kompas - beklædning - myggenet / sygdomsbeskyttelse - tyverisikring - fototasker
knive og multitool - dolke / snitteknive - kogegrej, trangia, båludstyr - drikkesystemer / vandtætte poser - Rejsetasker
tilbud - rejseforedrag
Google