Hoved

Lommeknive

- funktionelle Victorinox schweizerknive og multitools.

Victorinox lommeknive , snilde multiværktøj, foldeknive til de praktiske hænder.

Victorinox schweizerkniv - lommekniv i multitoolklasseStjernepraktiske knive Velkendte funktionelle lommeknive som den legendariske Victorinox lommekniv / schweizerkniv er et godt, praktisk værktøj, der tåler årelang brug. En normal Victorinox lommekniv er typisk med pincet og tandstikker men iøvrigt er lommeknivene forskellige mht. funktioner, knivlængde og udseende. Schweizerknivene følges af livslang Victorinox fejlgaranti. Nøgternt set er en schweizerkniv eller et multitool et godt alternativ til, at medbringe diverse værktøj separat, så derfor har man i en schweizerkniv en ultimativt kompakt foldekniv til multiformål.

Foldbare lommeknive - Victorinox Tinker de luxe, Outrider foldekniv, Traveller AVT.Victorinox schweizerknive og andre lommeknive
Se AVT Traveller lommekniv Se mere om Victorinox Traveller AVT lommekniven.

Øvrige knivmodeller: Victorinox Climber, Tinker De Luxe, Traveller AVT, Spartan og Sportsman lommekniv
Victorinox Trailmaster, Outrider, Picknicker, Tinker de Luxe multikniv


Picknicker, Trailmaster og Victorinox Outrider - de større multiknive


Knivloven er I DK kan alle foldeknive og multitools med kniv op til 120 mm. bæres "med anerkendelsesværdige formål". For specielt udformede foldeknive og knive med bladlængden over 120 mm. kræves erhvervsformål, "anerkendelsvædigt formål" eller politi-tilladelse, at bære en sådan kniv eller tool i lommen. Det skal dog bemærkes, at heldigvis for rejsende, har de fleste andre lande mindre radikal lovgivning.

Hold lommekniven under 12 cm. - Vores lommeknive fra Victorinox er alle under 12 cm.


Stjernestærke lommeknive Foldeknive som Victorinox schweizerknive ligger fra 40 mm. og op til 89 mm. i længde - med eller uden lås. Generelt må en lommekniv med blad op til 120 mm. bæres i det offentlige rum af folk med "anerkendelsesværdige formål". Længere knive må afhængigt af udformning bruges til anerkendelsesværdige friluftsaktiviteter og erhverv i DK. Reglerne i udlandet er oftest mere moderate. Vores Victorinox Outrider, Tinker de luxe og Climber multiknive og den eksklusive Victorinox Traveller AVT lommekniv. har næsten alt, hvad du har brug for på en rejse, og vejer minimalt i bagagen.

Multitool som Victorinox Spirit, Swisstool, Gerber Dime minitools til en lommetjans.Gerber Dime, Victorinox Spirit multitools og swisstool

Vigtige tool-modeller: Gerber Dime minitool, Victorinox Spirit - Swisstool, Baladeo multitool


Værktøj og multitool

Hvad er forskel på et multitool og en foldekniv?


I forhold til lommekniven er et multitool et kraftigere værktøj, selv om disse også varierer betydeligt i størrelse. Vægten på multiværktøjet er generelt set større, men skal ses i sammenhæng med at have hele værktøjskassen i lommen. Vores multitools og minitools kan som regel også sidde i skede i bæltet.

Knivslibere, diamant strygestål, knivkæder og lommeetuier til schweizerknive.


Opinel knivslibere, strygestål, Victorinox knivkæder til lommeknive og knivetuier
Lette foldeknive Det er værd at bemærke, at reglen omkring foldeknive med lås er blevet mere lempelig i den nye knivlov. Efter vores bedømmelse er en låsbar Victorinox lommekniv mere sikker i brug, når det skal udøves kraft.

 
 
"let rejseudstyr er vejen til gode oplevelser"
Fakta om butikken----------Links Google
Alle priser på hjemmesiden er angivet i DKK incl. moms.

*   Rejsequip - udstyr til globetrottere    *
Spættevej 2, 8600 Silkeborg. Telefon 8682 6644. CVR 20014989.

*
For bestilling: klik på bestil-linket i venstre kolonne. Derved åbner der sig en box, som ligger ovenpå varesiden.
Klik imellem de 2 vinduer, udfyld formularen og send den.

 
 
Bestil varer Bestil varer op-pil