Hoved

Multifuel brændere, gasbrændere, primusser og telt-lanterner.


Få gasbrænder fra Primus, MSR, Trangia, Coleman og Edelrid.

Udendørs madStjernemad på TrangiaSkal du vælge et traditionelt trangia-sæt med sprit eller gb74 gasbrænder, en selvstående gasbrænder, eller en stabil multifuelbrænder? Det kan du afgøre, når du har defineret under hvilke omstændigheder og hvor meget kogegrejet skal bruges.
Benzinbrænderne er ofte det rigtige valg, når der skal være funktions duelighed under mange forskellige forhold f.eks. lange rejse i mange - og ikke mindst kolde - lande.
De fleste mindre gasbrænderne er med glimrende varmejustering og mest praktiske til almindeligt brug, da de jo brænder med mindst - nærmest ingen - svineri. Og endelig er spritbrænderne i trangiasættene den enkleste, mest lavteknologiske og billigste løsning. Der må man så have tålmodighed med noget ekstra tid, ringere varmejustering, og tage lidt sod på gryderne med.

Brændere til gas, sprit og multifuel

Esbit tabletbrænder til sprittabletter


75,-
- - -

Sprittabletter


42,-
Esbit Tabletbrænder
Esbit Tabletbrænder. Sammenklappelig brænder til sprittabletter. Kan - med tabletter - være i en lomme. Kun egnet til opvarmning af vand og let mad.
- - -
Sprittabletter - 16 x 5 g. tabletter, vandtæt pakket.

Trangia Minikøkken


229,-

Trangia Minikøkken
Trangia Minikøkken er et ultra kompakt gryde/pandesæt med den velkendte spritbrænder. Trangia Minikøkken gryden er på 0,8 l. Pande i teflon - Ø 15 cm. Ca. 330 g. Se forbrug for Trangia Spritbrænder.

Trangia 624 spritkøkken


239,-
Trangia Spritkøkken
Trangia Spritkøkken er det simpleste kogegrej, der bare virker HVER gang. Spritbænder med holder, gryde på 1,5 l, pande og låg Ø 18 cm. Vægt ca. 645 g. Forbrug for Trangia Spritbrænder.

MSR Pocket Rocket gasbrænder.


249,-
MSR Pocket Rocket
MSR Pocket Rocket. Hvis minimalvægt med almindelige materialer skal have en betydning, må det gælde for denne lille MSR Pocket Rocket gasbrænder på blot 86 g. Brænderen er til ventildåser, har let justering og kan under gunstige forhold bringe 1 l. vand i kog på 3½ min. Leveres i mini plast hylster. 10x5 cm. Forbrug for Pocket Rocket.

Campinggaz 206 gasbrænder.


329,-
Campinggaz 206
Campinggas 206 Gasbrænder der er enkel i brug og fungerer hurtigt og godt. Til Campinggaz 206-brænderen bruges en 190 g. gasdåse, som skal sidde i brænderen indtil den er tom. Brænderen yder 1200 W og har en brændetid på op til 4 t.. 13,5x19 cm. 290 g. Gasforbrug for brænderen.

Vango ACX stove


240,-
Vango ACX stove
Vango ACX stove er bare noget af en raketmotor at skure op for. Med en effekt på 3000W og trinløs justering laver du hurtigt lidt varmt til ganen. Brænderen foldes ud i 3 arme - Ø 12,3 cm. - og hovedet er effektivt vindbeskyttet så flammen forbliver, selv i noget vind. ACX stove bruger dåser med skrueventil og kommer i en lille hardbox til transport. Vægt: 102 g.
Forbrug for Vango ACX stove

Vango Ultralite gasbrænder.


289,-
Vango Ultralite
Vango Ultralite Uhyre lille og kompakt brænder med stor kraft på 3000W til dåser med skrueventil. Brænderens arme - Ø10,8 cm - kan foldes sammen efter brug, og de fungerer også som beskyttelse mod vind. Fin lang justeringsfunktion der også kan foldes. Vægt 73 g. Leveres med beskyttende pose.
Gasforbrug for brænderen.

Primus Express


299,-
Primus Express brænder
Primus Express piezo stove. Med denne Primus Express brænder har vi en extrem let brænder, der både er hurtig i opsætning og brug. Express-brænderens vinger med diameter på 87 mm. kan klappes sammen så pakvolumen bliver meget lille. En Primus Express stove har desuden indbygget piezo tænding, så på med en gasdåse og du er igang. Max. output er 2600 watt. Se forbrug for Primus Express brænderen Vægt 96 g. Leveres i nylonetui.

Vango Folding stove


329,-
Vango Folding stove gasbrænder
Vango Folding stove gasbrænder God, stabil og kraftfuld brænder der kan bruges til gasdåser med skrueventil. Der er godt greb i gryden, og nem justering af flammen. Koblingen til gasdåsen er beskyttet mod varme og anden overlast. Efter brug klappes brænderen sammen og pakkes i lille beskyttelsesboks. Effekt: 2600 W. Vægt 220 g., pakket størrelse: 95x105x60 mm.

Primus Mimer duo gasbrænder


399,-
Primus Mimer duo
Primus Mimer duo. Denne Primus Mimer duo brænder er en kraftfuld brænder, der eliminerer behovet for en gasadapter, idet brænderen både kan brænde dåser med skrueventil og de blå dåser med klickventil. Monteringen foregår på gasdåsens krans og sammen med den flexibilitet er brænderens top med diameter på 12,5 cm. god til større gryder. Metal-krydset i toppen er en vindbeskyttelse, der beskytter den bagvedliggende flamme imod at gå ud. Max. output for Primus Mimer duo er 2800 watt og der er fuld justering af flamme, fra simre funktion til power kogning. Se forbrug for Mimer duo. Vægt 257 g.

Edelrid Dragon 2 gasblus


430,-
Edelrid Dragon 2 gasblus
Edelrid Dragon 2. Et herligt kraftværk af en gasblus/gasbrænder til ventildåser, der leverer 3000 W. og med en god bred varmeradius - udslået bredde (Ø 18,2 cm), der kan få selv store gryder til at stå stabilt. Edelrid Dragon 2 brænderen er med piezo-tænder og passer til skrueventil dåser. Den har en beskyttende vindskæm, der både holder gang i ilden og er varmeeffektiv i vind. Se forbrug for Dragon 2. Vægt 280 g. Leveres i stabil og beskyttende hardbox.

Trangia gasbrænder gb74


479,-
Trangia gasbrænder
Trangia gasbrænder Trangia´s gb74 gasbrænder er et slags tunsæt til dit Trangia sæt. Trangia gasbrænderen er skabt til at effektivisere et stormkøkken ved at være trinløst regulerbar, dobbelt så hurtig samt til at undgå tilsodede gryder. Gb74 gasbrænderen sættes i stormkøkkenet, hvor spritbrænderen ellers sidder og slangen til gasdåsen trækkes ud i gennem siden. Trangias gasbrænder fungerer på gasdåser med ventil. Se forbrug for Trangia Gb74 gasbrænder.

Trangia 25/1 grydesæt


479,-
Trangia 25/1 stormkøkken
Grydesæt til telttur og camping med den velkendte Trangia spritbrænder bortgemt i en stormsikker vindskærm. Incl. 2 gryder på 1½ og 1,75 l. Fungerer når du vil have mad uanset, hvordan vejret arter sig. Det velkendte Trangia 25/1 UL opgraderes med Trangia gasbrænder eller multifuel brænder. Se forbrug for Trangia Spritbrænder.
Se trangia gasbrænder Se Trangia 25-3 UL med gasbrænder.

Optimus Stella + gasbrænder


599,-
Optimus Stella+ gasbrænder
Optimus Stella + er en ægte kvalitetsbrænder til gasdåser med skrueventil, som kun fylder ca. 35 mm. sammenklappet. Optimus plus brænderen, som er med piezotænding, er selvstående med gasdåsen ved siden af, og den har en effekt på 3000 watt. En medfølgende foldbar alu skærm beskytter mod vind og pakpose til Optimus Stella brænderen er også indkluderet. Vægt 235 g. Se forbrug for Optimus Stella+

Coleman Unleaded Feather benzinbrænder


1085,-
Coleman Unleaded Feather benzinbrænder
Coleman Unleaded Feather stove er en god velprøvet Coleman konstruktion med vindskærmet hoved til blyfri benzin og Coleman Fuel. Her behøver du ikke supplerende brændstofflaske, idet Coleman Unleaded Feather brænderen har egen brændstof-beholder nederst, som har op til 7 timers brændetid på en tankfuld. Coleman Unleaded Feather 442 er en pålidelig og ren benzinbrænder, som, med fødder der kan slås ud, står meget sikkert og yder op til 2200W. Mål ca: 15x12 cm 685 g.

MSR Whisper Lite International multifuel-brænder.


849,-MSR WhisperLite Universal Combo


1299,-
MSR Whisper Lite
MSR WhisperLite Combo multifuelbrænder
MSR Whisper Lite International multifuelbrænder. MSR Whisper Lite International er en velrenomeret og pålidelig multifuelbrænder, der er brugt på mange ekspeditioner. Whisper Lite brænder petroleum, diesel og blyfri benzin. Koger vand på ca. 3,5-4,5 min. og har en brændetid på 110-160 min pr. flaske(600 ml). MSR Whisper Lite International har dyse med indbygget selvrensende nål. Kommer i nylon paketui. 460 g. Incl. transportpose, alu vindskærm og værktøj. Whisper Lite brænderen er excl. trykflaske.
MSR WhisperLite Universal Combo er en ny tilsvarende brænder, der foruden de oliebaserede brændstoffer også kan brænde de almindelige gasdåser med skrueventil - alså endnu mere alsidig. MSR WhisperLite Universal Combo brænderen er incl. trykflaske og beslag til at holde gasdåse på højkant samt selvrensende dyser til de forsellige brændstoftyper. MSR WhisperLite Universal Combo er excl. gasdåse.
Tablet og spritbrændere: Esbit tabletbrænder, Trangia 624 spritkøkken, Trangia 25/1, Trangia Mini 28T, Trangia Triangle spritbrænder
Gasbrændere: MSR Pocket Rocket 2, Campinggaz 206 gasbrænder, Primus Express piezo, Primus Mimer duo stove, Optimus Stella plus,
Jetboil Zip, Edelrid Dragon 2 gasblus, Trangia gb 74 gasbrænder
Multifuel og benzin brændere: Trangia Multifuel X2, Coleman Unleaded Feather, MSR Whisper Lite International,
MSR WhisperLite Universal Combo

Camping komfur til gas og benzin - transportabelt

Outwell Chef De luxe 2-stove køkken


399,-
Outwell Chef De luxe cooker 2-stove køkken
Outwell Chef de luxe gaskomfur er et fint og overkommeligt gaskomfur til udendørs brug. Der er vindskærm bagerst og på siderne, som let slåes ud ved åbning. Komfuret har to 1400W blus med uafhængig indstilling. Grydestanderen kan let afmonteres for at lette rengøringen. 2,2 kg.
Se video om brug af Chef de luxe 2 burner.
Udendørs komfurer:Outwell Chef De luxe 2-stove

Udendørs madStjerne- og telttlysEn praktisk teltlygte overfor en lysstærk teltlanterne er et bredt felt, der sjældent kan dækkes af samme model af teltlampe. En sammenklappelig teltlygte med batterier har ofte til formål at være så lille og let som muligt, mens teltlanterner og flagermuslygter ofte giver at langt kraftigere lys i nogen tilfælde bruger petroleum, benzin eller gas, som er vanskeligere at rejse med. Så den prioritering imellem sammenklappelig teltlygte og fullsize flagermuslygte skal bare foretages.

Teltlygter, teltlanterner til gas og petroleums lanterner.

Vandsikker teltlygte


140,-
Teltlygte
Sammenklappelig teltlygte. Dekorativ og ret lysstærk teltlygte med krypton pære til 4 AA batterier. Glasset er meget riflet så lampen lyser mildt og med god spredning. Campinglygten kan bruges udendørs, da den er vandbekyttet med ventil. Kan skydes sammen så den fylder minimalt og er beskyttet under transport.
Se flere sammenklappelige teltlygter til batteri.

Feuerhand flagermuslygte.


199,-
Feuerhand flagermuslygte
Feuerhand flagermuslygte. Original Feuerhand flagermuslygten er en petroleumslampe af den gammeldaws type med et gran af nostalgi - og godt lys. Tæt og sikker model i ypperlig kvalitet - sammensat af 37 enkeltdele - med 100 års udviklings-historie på bagen. En Feuerhand flagermuslygte har en brændetid op til 17 timer pr. tankfuld. Højde 26 cm. 530 g.

Campinggaz lanterne


299,-
Campinggaz lanterne
Campinggaz lanterne er til punkterbare 190 g. dåser med en brændetid på ca. 7 timer. Campinggaz gaslanternen giver et klart og stærkt lys på 80 Watt. 12x 26,5 cm. 486 g.
Gaslanterner og teltlygter: Mitylite gaslanterne, N-Rit telt-lanterne, Vandsikker teltlygte, Feuerhand flagermuslygte,
Campinggaz lanterne
BRÆNDERE og deres forbrug for at koge 1 liter vand.
Brænder Brændstof Effekt * Forbrug
Trangia spritbrænder Sprit + 10% H2O 10-15 min. ca. 5 cl. sprit
Trangia GB 74 gas m. ventil 3-5 min. ca. 13 g. gas
Campinggas 206 gas, punkter 4 min. ca.10 g. gas
Edelrid Dragon gas, ventildåse ca. 3 min. ca. 12 g. gas
Optimus Stella+ gas, ventildåse ca. 3 min. ca. 12 g. gas
Primus Mimer duo gas, ventildåse 3,5 min. ca. 11,5 g. br.stof
Primus Express gas, ventildåse 2,5 min. ca. 12 g. br.stof
Vango Atom stove Gas, ventildåse 3 min. ca. 20 g. br.stof
Vango ACX Gas, ventildåse 4-5 min. ca. 17 g. br.stof
MSR Whisper Lite International Benzin, petrol., diesel 4 min. ca. 22 g. br.stof
MSR Pocket Rocket/Pocket Rocket 2 Gas, ventildåse 3,5 min. ca. 20 g. br.stof
MSR Whisper Lite Universal Combo Benzin, petrol., diesel, gas 3,5 - 4 min. ca. 20 g. br.stof
Coleman Unleathed Feather 442 Blyfri benzin, coleman fuel 3,55 min. ca. 20 g. br.stof
Jetboil Zip gas, ventil 2,5 min - 0,5 l. ca. 5 g. gas
Stjerne * Det skal bemærkes at effektangivelser skal sammenlignes med forbehold, da det er en
konkurrence-parameter som i flere tilfælde kan være angivet rigeligt optimistisk af firmaet.

 
 
"let rejseudstyr er vejen til gode oplevelser"
Fakta om butikken----------Links Google
Alle priser på hjemmesiden er angivet i DKK incl. moms.

*   Rejsequip - udstyr til globetrottere    *
Spættevej 2, 8600 Silkeborg. Telefon 8682 6644. CVR 20014989.

*
For bestilling: klik på bestil-linket i venstre kolonne. Derved åbner der sig en box, som ligger ovenpå varesiden.
Klik imellem de 2 vinduer, udfyld formularen og send den.

 
 
Bestil varer Bestil varer op-pil