Hoved

Praktiske løbe- cykelrygsække og lette vandrerygsække


Snup en praktisk vandrerygsæk, cykeltaske eller løberygsæk med til de sjove steder

Trekking med rygsæk

Løbe- cykelrygsække, rygsække til vandring

Stjernegod rygsækEn rygsæk skiller sig altid ud igennem opbygning, størrelse, bæresystem og design i forhold til nogle andre modeller. Cykelrygsække og løberygsække kan være mere eller mindre specialiseret. Det er meningen, at der skal være en turrygsæk til enhver, så både almindelige og mere målrettede behov kan dækkes med en model fra vores rygsækprogram. Det er således ikke noget mål at nogen af rygsækkene skal kunne dække alle behov, for det er nok "det umuliges ambition". Rygsække til cykel og løberygsække er som regel skabt med vægt på ventilation og minimal vægt, hvor en let vandrerygsæk til trekking og tur som f.eks. pilgrimsvandring også ofte har stivhed og bærekomfort som parameter. De mere all-round formede by- og dagtursrygsække dækker over en større gruppe rygtasker, hvor specialhensyn ikke fremstår så tydeligt. Så velkommen ombord...

Find vandtæt cykelrygsæk, behageligt luftig løberygsæk

Camelbak Octane LR løberygsæk
Camelbak Octane LR rygside 689,-

Camelbak Octane LR.


Camelbak Octane LR på 5½ l. er nok den ultimative tætsiddende løberygsæk med en fantastisk løbe-balance. Der er integreret et smagsfrit og rengøringsvenligt 2 l. drikkesystem med clickventil til slangen. Drikkesystemet ligger i hoftevingerne på denne rygsæk, og dermed så lavt som muligt, hvilket giver ekstra god løbekomfort. Der er svedtransporterende mesh på både rygsækkens bælte, rygside og skulderstropper for god luftgennemstrømning, mens frontside i ripstop nylon er med DWR vandafvisning. Indretningen ser komplex ud, men i praktisk brug er den bare god, med 2 større lommer øverst, en åben stiklomme i midten og meshlommer i bæltet. Camelbak Octane LR har brystrem, refleksafsnit, fløjte og lille snacklomme i den ene skulderstrop, når der skal tankes energi til at løbe. Vægt ca. 400 g. + drikkesystem.

Active Leisure Cross løberygsæk
Active Leisure Cross ryg 330,-

Active Leisure Cross, 8 l.


Active Leisure Cross er en fin cykel- og løberygsæk i ripstop polyester med integreret 2 l. drikkesystem. Rygsiden er polstret og lavet med luftige meshovertrukne lameller. Skulderstropperne er brede og lavet i netagtigt webbing og passer godt til brede skuldre. De har mindre lommer til gel eller bar. Rygsækken har netlomme forrest og lynet frontlomme med nøglehænger og organizer. Active Leisure Cross har bælte og brystrem samt refleksafsnit på fronten, så andre kan få øje på dig på løbeturen. Vægt ca. 600 g. - 48x25 cm. Farver: blå, orange

Deuter Cross Bike cykelrygsæk
Deuter Cross Bike 499,-

Deuter Cross Bike 18 l.


Deuter Cross Bike er en dejlig let cykelrygsæk med Deuter Airstripes rygside, der både er behageligt og ventilerer ryggen, når der arbejdes. Rygsækken, der er forberedt til drikkesystem, er med integreret regnovertræk, holder til cykelhjelm og netlommer på siderne. Den vejer blot 660 g., så Deuter Cross Bike rygsækken kan sagtens bruges til mange andre formål end cykelturen. Farve: rød, ocean blå


Vaude Aquarious rygsæk
Vaude Aquarious ryg rygsæk
tilbud

699,-
nu 569,-

Vaude Aquarious 7+3 l.


Vaude Aquarious er en fabelagtig cykel- løberygsæk der er som skabt til at færdes rundt i varme omgivelser. Rygsiden er et Aeroflex system af groft netvæv, der sikrer at rygsækken ikke ligger sig op ad kroppen. Skulderstropperne er med svedtranporterende meshstof og er justerbare med et FLASH system. Yderst er lynet lomme og på siderne er smalle netlommer. Vaude Aquarious rygsækken har et integreret 3 l. Source drikkesystem med bideventil samt fuld rengøringsvenlig åbning, så systemet skal blot en tur under vandhanen, og du er klar til en god gang motion. Der er integreret regnovertræk, hjelmholder, lysreflekser og udvidelsesmulighed i bundsektionen på Vaude Aquarious. Vægt ca. 880 g.


Deuter Speed Lite 10 rygsæk
399,-

Deuter Speed Lite 10 l.


Deuter Speed Lite er en lille og meget velsiddende rygsæk i letvægts ripstop polyester med en indvendig stiver, der giver fin stabilitet. Rygsiden og skulderstropper er lavet i gennemhullet skum og mesh, så ventilationen er god. Rygsækken er hurtig i brug med store fingervenlige lynlåsloops, samt quicklomme til telefon, nøgler mv. med adgang fra toppen. På siderne har Deuter Speed Lite 10 netlommer, der er brystrem, aftageligt mavebælte, refleks og mulighed for at integrere drikkesystem. Vægt blot 350 g.
Se video om Speed lite rygsækken


Camelbak Hawg cykelrygsæk
Camelbak Hawg ryg 999,-
nu 599,-

Camelbak H.A.W.G cykelrygsæk, 23 l.


Med Camelbak H.A.W.G. 23 l. har Camelbak haft en meget heldig og dygtig hånd i udviklingen af en ægte allrounder blandt aktivitets-rygsække. H.A.W.G rygsækken er egentlig en cykelrygsæk, som også bare vil være et kæmpe hit hos vandrere, skiløbere, klatrere mv. Der er god stabilitet i rygsækken og der er integreret et 3 l. drikkesystem med aftagelig slange og rengøringsvenlig åbning, som bagerst har fået sit eget rum. Ellers er Camelbak H.A.W.G rygsækken delt op i et hovedrum, en stor frontlomme og yderst en elastisk lomme til hjelm eller andet. Der er iøvrigt lommer til alt fra telefon og solbriller, til energidrik og kikkert. Alt i fineste udførelse med svedtransporterende materialer på skulderstroppper og rygside. Regnovertræk er integreret. Vægt ca. 980 g.


Lette rygække til vandring

Jack Wolfskin Velocity cykelrygsæk
Jack Wolfskin Velocity ryg 449,-

Jack Wolfskin Velocity, 12 l.


Jack Wolfskin Velocity er en dagtursrygsæk til de, der vil have masser af finesse og samtidig letvægt. Ryggen er afstivet med en plade og polstret med behagelige luftventilerende puder - "Air Comfort System", hvilket giver en dejligt stabil fornemmelse, når den skal bæres over længere tid. og samtidig god komfort. Der er større hovedrum, stor frontlomme og åben "gear flap" yderst. Der er flere mindre lommer, nøglehænger, integreret regnovertræk, lygtehæfte og udtag til drikkesystem. Jack Wolfskin Velocity er særdeles godt komprimeret og relativt flad i sin udformning, så balancen altid er i orden. Lidt af et hit - på 44x24x13 cm. Vægt kun 680 g. Fås i vist rød, limegrøn og støvet blå.


Deuter Race X vandre-cykelrygsæk
Deuter Race X ryg Race X 629,-

Deuter Race X, 12 l.


Deuter Race X er en fjerlet og rigtig velsiddende rygsæk med Airstribes på rygsiden. Rygsækken åbner bredt - indefra og ud - og har meshlommer på siderne, lynet toplomme og lynet lomme til værdier samt stor stiklomme indvendigt. Deuter Race X er forberedt til drikkesystem indvendigt, og hjelmholder (ekstraudstyr) udvendigt. Den er forsynet med brystrem, regnovertræk, lynlåssamler, refleksafsnit samt lygtefæste. Materiale: Hexlite 100 og Ripstop 210 polyester. Deuter Race X fremtræder som en god letvægts rygsæk til både aktivitet og bytur. Race X fås i rød og arctic blå. 44x25x16 cm. Vægt kun 550 g.


Deuter Race Exp air Deuter Race Exp ryg Deuter Race Exp
799,-

Deuter Race Exp, 12 +3 l.


Rygsækken Deuter Race Exp er skabt med ventilation som prioritet. Rygsiden er med Aircomfort meshvæv, der er luftgennemtrængeligt og har afstand til selve indholdet. Samtidig er både skulderstropper og hoftevinger i samme luftige men stabile mesh, så varmen kan ledes bort. Modellen er egnet til cykling, vandring og løb og kan behændigt udvides en smule i dybden via lynlås rundt toppen. Ellers er der åbne strækbare sidelommer, lynet frontlomme med organizer og nøglehænger, samt indvendig lomme til drikkeblære. Udvendig kan sættes cykelhjelm med tilkøb af hjelmholder, og der er medfølgende regnovertræk integreret. Deuter Race Exp er således en stabil og velafbalanceret rygsæk til mange varme aktivitetsdage. 47x24x22 cm. Vægt kun 870 g.


Deuter Compact Exp aktivrygsæk
Deuter Comp. Expedition ryg rygsæk
tilbud

799,-
nu 449,-

Deuter Compact Exp.


Deuter Compact Exp. er en dejlig aktivitetsrygsæk, der også har plads til cykelhjelm. Rygsækken er smal i sin udformning, men har omløbende lynlås, så den kan ekspanderes i hovedrummet. Der er et smidigt og godt konstrueret bæresysten lavet i åbne, luftige og svedtransportrende materialer, så den føles behagelig selv ved hårdt brug. Foran har Deuter Compact Exp stor lynet lomme, samt netlommer på siderne. Indvendig er der lomme til drikkesystem og flere andre praktiske lommer til cykel- og løbeture.
2 størrelser:
Comp. Exp. SL 10+2 l./sort, vægt 940 g. - 46x22x19 cm.
Comp. Exp. 12+2 l./blå-orange, vægt 960 g. - 48x24x18 cm.


Deuter Futura air 25
Deuter Futura Air 28
Deuter Futura Air ryg 659,-/799,-

Deuter Futura Aircomfort 22 SL/28 l.


Deuter Futura Aircomfort er en stærk 2-rums nylon/polyester rygsæk med mulighed for at slå øvre og nedre rum sammen til eet stort rum. Rygsiden er med stabilt stativ, der giver fortræffelig ventilation - selv ved lang tids brug. Den har frontlomme og netlommer i siderne og er velegnet til aktiviteter som cykling og lange vandreture, hvor varme er et tema. Er med integreret regnovertræk og velegnet til drikkesystem.
Vægt for Deuter Futura Aircomfort 22/28 l. ca. 1,2/1,3 kg.
Farver: 22 l. - sort-stone, lava/orange (vist her)
28 l. - sort-titan, sort-granit, firerød-titan.Mindre vandrerygsække og trekkingagtige turrygsække.


Jack Wolfskin Highland Trail trekkingrygsæk
Jack Wolfskin Highland Trail 36 ryg H.Trail /1
799,-
- - -
H.Trail /2
1199,-
Tilbud
989,-

Jack Wolfskin Highland Trail 36 l.


Jack Wolfskin Highland Trail er en stabil trekking- vandrerygsæk beregnet til lange ture med en mellemtung byrde på ryggen for kvinder og mænd. Rygsækken er med ACS light bæresystem, der både giver rygsækken god stivhed, og bæreren en god bærekomfort og ventilation. Rygsækken er 2 delt med mulighed for eet stort hovedrum. Der er lynede lommer på top, front og bund samt åbne meshlommer på siderne. Rygsækken har indvendig stor lomme til drikkesystem og integreret regnovertræk. Der er et lysstærkt indre i polyester på Jack Wolfskin Highland Trail, og et ydre i stærk Cross Rip/Armatech nylon og polyester. Mål ca. 51x26x17,5 cm. ca. 1580 g. Rygsækken er i 2 versioner:
Jack Wolfskin Highland Trail 1 - mistel green/grøn. Denne version har som ekstra: 2 stk lynede lommer i bæltet, til småting som kamera, nøgler, penge mv.
Jack Wolfskin Highland Trail 2 - sort. Denne version har som ekstra: fuld lynet frontadgang til hovedrum, samt lynede bælgformede sidelommer. Og gemt væk i bunden i den ene side en udfoldelig flaskeholster, som man efter behov kan benytte. Virker en anelse større end 1-versionen.

Se også Jack Wolfskin Highland Trail XT woman som rejserygsæk.Jack Wolfskin Arosa kvinderygsæk
Jack Wolfskin Arosa rygside 699,-

Jack Wolfskin Arosa 26 l. woman


Jack Wolfskin Arosa 26 l. er en stabil kvinderygsæk velegnet til lange ture på ryggen for relativt korte kvinder. Vandrerygsækken er en balancemæssig perle med ACS light bæresystem, der både giver rygsækken god stivhed, og bæreren en god bærekomfort og ventilation. Rygsækken har eet stor hovedrum med stor lynet frontlomme, 2 lommer i toppen, bæltelommer til telefon o.lgn. og store elastiske meshlommer på siderne. Rygsækken har indvendig lomme til drikkesystem og integreret regnovertræk. Der er et rimeligt lysstærkt indre i Cross Rip/Armatech nylon og polyester. Jack Wolfskin Arosa har brystrem med fløjte og mulighed for påsætning af vandrestave. Mål 50x29x17,5 cm. ca. 1300 g. Farve: kun den viste moroccan blå.


Lowe Alpine Strike 12 vandrerygsæk
Lowe Alpine Strike 12 rygside 399,-

Lowe Alpine Strike 12 l. vandrerygsæk


Lowe Alpine Strike 12 er en virkelig let vandrerygsæk med god ventilation på både skulderstropper og rygside. Der er skjult toplomme til værditing, åbne strækbare sidelommer, lynet frontlomme, brystrem og aftageligt bælte. Rygsækken er desuden forberedt til brug af drikkesystem. Kan påspændes vandrestave. Vægt 530 g.


Fjällräven Campus Ace vandrerygsæk
799,-

Fjällräven Campus Ace, 40 l.


Fjällräven Campus Ace er en rummelig vandre- og traverygsæk med fuld lynlås-åbning til trekkingture, når du vil have godt med plads og minimal vægt. Vatteret ryg i netfor, vatterede skulderremme med brystrem samt et bredt polstret hoftebælte holder rygsækken på plads. Aluminiumsskinne stabiliserer rygsækken vertikalt. Regnslag med reflekser, lynede lommer på top, sider og front samt elastikkordel på fronten er ekstra benefits på Fjällräven Campus Ace. 1050 g. 55x37 cm.


Lowe Alpine Eclipse turrygsæk
Lowe Alpine Eclipse ryg 899,-

Lowe Alpine Eclipse, 35 l.turrygsæk


Lowe Alpine Eclipse er som turrygsæk et eminent forsøg på at fjerne vægt og stadig opnå brugsvenlighed. Lowe Alpine Eclipse er med en skumplade i ryggen, der er føjelig men alligevel beskyttende i forhold til indholdet. Detaljerne er mangeartede men især et stort hovedrum med fuld kuffertåbning gør een-rums løsningen uproblematisk. Der er desuden toplomme, åbne stiklommer på sider og front. Regnovertræk er integreret, der er mulighed for påspænding af f.eks. vandrestave, lommer i bærebæltet, indvendig lomme til drikkesystem og telefonlomme. Lowe Alpine Eclipse trekking rygsækken er med 35 l. og vægt 810 g. som skab til letvægts vandreture.


Lowe Alpine Airzone Z rygsæk
Lowe Alpine Airzone Z rygside 799,-

Lowe Alpine Airzone Z 20 l.


Lowe Alpine Z på 20 l. giver dig super bærekomfort - med rygventilation og god afstivning - samt stor brugsvenlighed i alle detaljer, hurtige lynlåse, integreret regnovertræk, sidelommer i stretch mesh, toplomme til nøgler og telefon, brystrem og kompressionsremme øverst. Airzone Z er en moderne udviklet dagtursrygsæk men samtidig en fremragende partner i det daglige. Der er mulighed for at integrere drikkesystem med vandslange. Airzone Z har egenvægt på ca. 1 kg. Farve: sort.

Tatonka Vert skirygsæk
Tatonka Vert ryg 1099,-

Tatonka Vert, 35 l.


Tatonka Vert gør om nogen vand til et ubetydeligt tema. Rygsækken er nemlig udformet med en aftagelig vandtæt pose med rullelukke i hele sin længde, så man altid har tørt grej. Tatonka Vert er egentlig designet i kraftig Cordura som snowboard- og skirygsæk, men vi synes bare, den kan så meget mere, så enhver regnskovsfreak kan godt vende hovedet også. Der er iøvrigt usædvanligt meget plads på litermålet, 3 frontlommer med rumdeling, mulig integration af drikkesystem og en masse gode påspændings-muligheder. Rygside, bælte og skulderstropper er lavet med skum og mesh, som giver god ventilation, og hoftebæltet på Tatonka Vert er desuden aftageligt. Mål 56x32x17 cm. 1450 g.


Se rygsække Se også rygsæk til vandring og rejse eller computerrygsække og rejsetasker

 
 
"let rejseudstyr er vejen til gode oplevelser"
Fakta om butikken----------Links Google
Alle priser på hjemmesiden er angivet i DKK incl. moms.

*   Rejsequip - udstyr til globetrottere    *
Spættevej 2, 8600 Silkeborg. Telefon 8682 6644. CVR 20014989.

*
For bestilling: klik på bestil-linket i venstre kolonne. Derved åbner der sig en box, som ligger ovenpå varesiden.
Klik imellem de 2 vinduer, udfyld formularen og send den.

 
 
Bestil varer Bestil varer op-pil