Hoved

Vandtætte poser

- drikkeposer, drikkesystemer og vandflasker

Find drybag, vandtæt pakpose, drikkesystem, vandpose, vandafvisende telefonetui´er

Hvad er forskel på vandtæt pose med rullelukke - i vinyl, nylon- og polyester
Pak vandtæt i drybag poser Stærk vandtæt pose med rullelukke Drybags eller vandtætte poser bruges til camping, cykel, motorcykel, kajak og roaktiviteter. Typen af drybag vælges ud fra praktisk brug og holdbarhed. Skal en vandtæt pose tåle kraftigt slid og evt spændremme til f.eks. cykel/motorcykel ture, eller skal den bare opbevare bløde genstande og ligge uden belastning? En tynd vandtæt pose til kajak eller anden vandsport er som regel dejligt smidig i materialet, men holder ikke så godt som pakposen i kraftigt materiale. En vandtæt pose med tapede sømme ér vandtæt, men drybags med radiofrekvens svejsning holder bedre og længere. Vandtæthedens holdbarhed afhænger også af materialets tykkelse.
En vandtæt pakpose kan ligeledes bruges til at blæse op og indkapsle luft omkring sarte genstande, så disse ikke beskadiges af øvrig bagage. Se også drikkeposer - drikkesystemmer til vand.

Nemme vandtætte poser / drybags og pakposer.Vandtætte poser og drybags

Pakposer og vandtætte overtræk Se også overtræk og pakkeposer til rygsækken.

Drikkeflasker, vandblærer og flasker til opbevaring af vand.Drikkeposer og vandflasker
Se!   Se mange andre små flasker, dåser og beholdere.

Spar vægt og volumen med drikkesystem Stjerne Platypus drikkesystem Drikkeposer til vand og drikkesystemer som de antimicrobielle Deuter Streamer drikkeposer og Platypus poser er drikkesystemer i 3-lags smagsfrit PE laminat, hvilket betyder stor slidstyrke og stabilitet. Drikkeposerne har stærke svejsninger og, Platypus-poserne tåler både frost og kogning. Samtidig er vægt og volumen på en særligt drastisk facon i forhold til normale flasker, efterhånden som posen bliver tømt. Dejligt flexibelt!

Drikkesystemer med slange som Platypus Hoser, Deuter Streamer og MSR Drom bags.


Deuter drikkeposer og Platypus drikkesystemer
Sammenklappelige vandfade Et sammenklappeligt vandfad er en videreudvikling af de radiofrekvenssvejsede vandtætte poser. Vandfadet bruges således til mange forskellige formål, som sammenklappelig opvaskebalje, til transport af vand, til fodbad efter dagens dont eller drikketrug til hunde og heste. Vores vandfad har afstivet øvre kant, som sikrer formstabilitet.

Vanddunke, vandbærepose, Ortlieb vandfad, brusepose - Solar ShowerVanddunke og vandfade

Se sammenklappelige madskåle Se også Outwell´s sammenklappelige madskåle
Sammenklappelige vandfade Den opgave at holde ting vandtætte i etuier eller poser hjælper udviklerne os heldigvis med, så vandtætte kortlommer, telefonetuier og tabletlommer bliver tilpasset løbende i takt med at produkterne opstår. Husk at tænke kreativt selv, for eks. en vandtæt kortlomme kan selvfølgelig også bruges til mange andre typer af papirer og effekter, der skal holdes tørre.

Kortlommer, vandtætte telefon etuier og stødsikker box.Vandtætte lommer, kortlommer, stødsikker box.

 
 
"let rejseudstyr er vejen til gode oplevelser"
Fakta om butikken----------Links Google
Alle priser på hjemmesiden er angivet i DKK incl. moms.

*   Rejsequip - udstyr til globetrottere    *
Spættevej 2, 8600 Silkeborg. Telefon 8682 6644. CVR 20014989.

*
For bestilling: klik på bestil-linket i venstre kolonne. Derved åbner der sig en box, som ligger ovenpå varesiden.
Klik imellem de 2 vinduer, udfyld formularen og send den.

 
 
Bestil varer Bestil varer op-pil