Hoved

Soveposer

- find en sovepose til rejse eller camping.

Fiberpose, lagenpose, dunsovepose, fleecepose og sovepose-overtræk

Dejlig hygge-sovepose
Sov i sovepose under stjernerne Sådan opdeler vi voksensoveposerne.
Vores soveposer til voksne kan i hovedtræk defineres efter mærke og typer. Typer som fibersovepose, lagenpose, dunsovepose og fleecepose er forskellige udtryk for en pose at sove i. Hvis du skal vælge soveposen efter specielle ting som vægt, komforttemperatur eller længde, skal du se på oversigts-skemaet. Ellers kan du her sammenligne udseende og detaljer for vores udbud af fiber- og dunsoveposer, for mange af producenterne har både fibersoveposer og dunposer. Nederst har vi spejder- og lejrposer samt fleeceposer og bivuak-overtræk. Du kan selvfølgelig også finde soveposetilbehør som lagenposer, puder og myggenet til let camping.

Skønne fiberposer og dunsoveposer

- til koldt og varmt

Jack Wolfskin Beautiful South sovepose


Jack Wolfskin Beautiful South er en smidig, blød og dejlig tæppesovepose med omløbende 2-vejs lynlås, der er afdækket. Denne sovepose er med silkeblød udvendig MicroRip polyester og indvendigt tætvævet bomuldsmix. Der er mulighed for at lave hætte, og i denne stor lomme til hovedpude. Indvendig har soveposen netlomme til nattens hemmligheder og posen er Healthguard-behandlet så insekter og bakterier holdes væk. Mål 220x80 cm, pakket: 30x22 cm. Vægt: 1600 g. Komfort temp. 7° /2°.


Jack Wolfskin Ultralite


Jack Wolfskin Ultralite er en sommersovepose med 2-vejs lynlås og med snørebar hætte. Der er indvendig meshlomme, og bagerst er der indsats til pude i hovedenden. Udvendigt er Diamantripstop polyamid og indvendigt dejlig Moisture Control 40D polyamid. Jack Wolfskin Ultralite er polstret med Micro Guard Soft Silver fyld, der har varmereflekterende egenskaber. Mål 225x78 cm, pakket: 30x17 cm. Vægt: 1050 g. Komfort temp. 10° /6°.
Sovepose på tilbud!Jack Wolfskin Purple Haze


Jack Wolfskin Purple Haze er en kompakt pakket sovepose, der er fremstillet med et løst yderstof i behageligt åndbart Moisture Control polyamid og med en Micro Guard Soft Silver fyld, der har varmereflekterende egenskaber. Posen har 2-vejs lynlås, ekstra varm torso-område og er med snørebar hætte. Der er indvendig Softtouch polyester med meshlomme, og bagerst er der indsats til pude i hovedenden. Jack Wolfskin Purple Haze posen er angivet til personlængde 180 cm, men kan let bruges af af folk op til 190 cm. Mål 215x80 cm, pakket: 28x21 cm. Vægt: 1250 g. Komfort temp. 8° /3°.


Jack Wolfskin soveposer

kommer fra en tysk kæmpe, der kører et relativt smalt soveposeprogram. Vi har koncentreret fokus omkring Jack Wolfskins lettere fiberposer, der i størrelser og materialer giver god mening for mange brugere.
Jack Wolfskin Beautiful South

Jack Wolfskin Ultralite sovepose

Jack Wolfskin Purple Haze sovepose

Deuter soveposer - Exosphere, Orbit, Twoface

Deuter Twoface


Deuter Twoface er katten blandt soveposer, nemlig smidig, stille elegant og helt sin egen. Posen har en tynd microfleece indvendigt samt et åndbart nylon Tactelstof yderst. Der er fuld omløbende lynlås i bunden og snøre ved hals og hoved. Soveposen vejer med pakpose blot 750 g. og har et pakvolumen på kun 15x30 cm. Med en komfort- temperatur på ca. 11°-12° er den således særdeles godt egnet til hytteture o.lgn. eller til rejse i lune omgivelser, hvor en lagenpose dog er for kold. Personlængde for Deuter Twoface er op til 195 cm.Deuter Orbit 5 Reg/L


Deuter Orbit 5 er både en nem og rigtig dejlig fiber sovepose med Thermo Pro loft fyld og indvendig blød og lækkert Soft micro microfiber. Udvendigt er brugt vandafvisende Dura Lite ripstop nylon, og soveposen har 2-vejs lynlås, der går helt til bunden. Personlængde op til 185 cm. for Reg-versionen og 200 cm for L-versionen Deuter Orbit soveposen kommer i kompakt kompressionspose.
Sovepose på tilbud!Deuter Orbit 0 SL/Reg/L


Deuter Orbit 0 er en kongepose med kompakt Thermo Pro loft fiberfyld og indvendig åndbar, blød og lækkert Soft micro microfiber. Udvendigt er brugt vandafvisende Dura Lite ripstop nylon, og soveposen har 2-vejs lynlås, der går helt til bunden. Deuter Orbit 0 soveposen kommer i 3 længder: SL-versionen er med fleece-indsats i fod- og armsektionen til kvinder op til 170 cm, Reg-versionen til mennesker op til 185 cm. og L-versionen er til personlængde op til 200 cm. En sovepose der med et minimalt volumen er særdeles egnet til allround rejsebrug og fungerer holder varmen næsten året rundt. Leveres i kompakt kompressionspose.


Deuter Exosphere

er en Thermo Pro loft tegllagt fiberpose med elastisk form, der kan stækkes op til 25% i bredden. Dette gør soveposen særligt smidig at ligge i og mindsker den klaustrofobiske fornemmelse, nogle føler i en sovepose. Deuter Exosphere er fra -4° modellen og under med varmekrave, snørebar hætte og velformet rummelig og varm fodende. Udvendigt er brugt vandafvisende Diamant ripstop nylon og Tactel med Poly Lite Soft polyester indvendig, og soveposen har 2-vejs lynlås, der går helt til bunden. SL-versionen af Deuter Exosphere er til kvinder op til 170 cm, og L-versionen er til personlængde op til 200 cm. Kommer i kompressionspose.

Deuter Exosphere +2


Exosphere +2 er beregnet til lidt varmere omgivelser med komfort temperatur på +2° og er derfor uden varmekrave. Personlængde 185 og 200 cm. Farve: Cobalt-steel blå.

Deuter Exosphere -4


Exosphere -4 er med komfort temperatur på -4°. Personlængde 185 cm. Farve: Fire - cranberry / rødlig lilla

Deuter Exosphere -6


Exosphere -6 er med komfort temperatur på -6°. Personlængde 185/200 cm. Farve: Fire - cranberry / rødlig lilla

Deuter Exosphere -8, SL/L


Personlængde SL 170 og 200 cm. Exosphere -8 er i SL kvinde-versionen med fleece-indsats i fod- og nyresektionen. Farve: Cobalt-steel blåDeuter er et større tysk firma, der er relativt nye på soveposefronten. De har dog allerede klart vist, at de tænker brugervenligt i både materialer og udformning. Vi har Deuter soveposer til både børn og voksne
Deuter Twoface sovepose
Deuter Orbit 5

Deuter Orbit 0 sovepose
Deuter Exosphere 2


Deuter Exosphere -4 sovepose

Deuter Exosphere -8

Robens fiber- og dunsoveposer

Robens ProLite 900


Robens ProLite 900 er rejseposen med lille pakvolumen og begrænset vægt. Indvendigt er en blød microfiber og udvendigt er brugt ripstop polyester. Fyldet er af Isofill Polar polyester og posen har lang 2-vejs lynlås, der er afdækket. Der er desuden varmekrave og lille indvendig lomme. Komforttemp på +13°/+9°. Vægt på ca 900 g. - pakket mål 25x14 cm


Robens Far away


Robens Far away er en skøn sovepose i en god og overkommelig størrelse til brug under varmere himmelstrøg. Posen har Microfiber både ind- og udvendigt og fyldet er den bløde og smidige Micro thermo fiber. Lynlåsen er 2-vejs, afdækket og iøvrigt omløbende langs fodenden. Der er mulighed for at lave hætte og indvendigt er lille lomme. Komforttemp på 9°/5°. Vægt på ca. 900g. - pakket mål 30x15 cm


Robens DownLite 500


Robens DownLite 500 er en mellemvarm dunpose med 500 cuin andedun og strækbar knæsektion. Posen har indvendigt Micro Polyester og udvendigt 40 d. Diamond ripstop nylon. Der er en dejlig varmekrave og snøre til hættelukning. Soveposen er bredere end den ser ud, da det elastiske afsnit i midtersektionen kan udvides efter behov. Soveposen har lang lynlås og udvendig telefonlomme. Komforttemp på 7°/3°. Vægt på ca 1110 g. - pakket mål 39x19 cm.
Bemærk: modellen har tendens til at lække en lille smule flere dun end normalt. Dette dog ikke i omfang, der har nogen betydning for posens levetid eller varmeegenskaber.

Sovepose på tilbud!


Robens

er et dansk firma, der selv står for produktion og udvikling af soveposerne. De laver soveposer i både fiber og dun, hvor ikke mindst Robens pris-billige soveposer med andedun fanger opmærksomheden.
Robens - ProLite 900 soveposeRobens - Faraway soveposeRobens - DownLite 500 dunsoveposeSoveposer fra Mountain Equipment

Mountain Equipment Helium 400


Mountain Equipment Helium 400 er dunsoveposen til elskere af minimal vægt og volumen. Posen er med 725 cu/in bæredygtig andedun (under ME´s eget Down Project program), der sammen med et silkeblødt, åndbart og uhyre fintvævet ripstop HE30 heliumstof, føles extremt let og smidigt.
Dunposen er ret smal i sin udformning med trapez-formede kamre, der modvirker forskydning af dunene. Der er ekstra fyldig 5-sektioners fodsektion med hajfinne facon. Posen har hætte, varmekrave og 2-vejs "Snag free" lynlås i 3/4 længde, der kan lynes sammen med anden sovepose. Leveres med både lille pakpose og en opbevaringspose. Posen er til personlængde: 185/200 cm. Pakket: ca. 17x26 cm., vægt 780/820 g. En ideel dunsovepose til eks. en pilgrimstur med komfort temperatur på +4°/÷2°.
RestordreMountain Equipment Starlight 2 / 3


De fyldige Mountain Equipment Starlight 2/3 er fiber-soveposer med Mountain Equipment´s eget tegllagte Polarloft-Micro fyld og et hudvenligt silkeagtigt inderstof af Polarsilk RS. Yderstoffet er Diamond Ripstop Nylon med vandafvisende DWR behandling. Starlight posen har varmekrave, 2-vejs "Snag free" lynlås, hajfinne fodsektion og leveres i kompressionspose.
Farver:
Starlight 2 - blå - 24x35 cm.
Starlight 2 woman - magenta - 23x35 cm.
Starlight 3 - rød - 26x38cm.
Starlight 3 woman - laguneblå - 24x36cm.Mountain Equipment Everest


Hvis Mylius Eriksen kunne vælge sovepose idag, ville han nok vælge denne fantastiske dunpose til at holde sig varm. Posen er fyldt med de ypperste 750cuin gåsedun med komforttmperatur på ÷32°, pakket ind i en teknisk Drilite-skal af Ultrasoft inderfoer og DWR vandafvisende EXL ydre. Special syede V-formede kanaler forhindrer dunene i at vandre rundt. Der er iøvrigt en mild elastisk effekt i posen, som holder den brede pose mere kropsnær, 3-dimentionel varmekrave, ektra isoleret hajfinneformet fodsektion og 2-vejs lynlås. Kommer i vandtæt pakpose og med mesh opbevaringssæk. Mountain Equipment Everest posen er i 2 længder, pakket mål ca. 37x26 cm.
Soveposen er bestillingsvare.Mountain Equipment

er en engelsk producent, der har et bredt sortiment og lang erfaring - +40 år - indenfor outdoor-udstyr. Serien med Mountain Equipment soveposer revideres og forbedres løbende. Tegllagt shingle konstruktion er et særkende ved deres fiberposer, ligesom stækbare sektioner i deres dunposer er det. Mountain Equipment står bag Down Codex, og garanterer at der kun anvendes dun fra slagtede fugle uden brug af tvangsfodring.
Mountain Equipment - Helium 400 dunpose


Mountain Equipment - Starlight 2 sovepose

Mountain Equipment - Starlight 3 sovepose
Mountain Equipment - EverestCarinthia soveposer

Carinthia Lite 1000/1300


Carinthia Lite 1000/1300 er soveposer i de bedste materialer, hvor du har brug for mest mulig varme for mindst mulig volumen. Fyldet er G-loft hulfiber, udvendigt er brugt Shelltex polyamid ripstop med Thermoflect varmereflektion, og indvendig åndbar ShellTrans polyamid. Posen har antisnag 2 vejs lynlås(højre og venstre), varmekrave og hætte. Både Carinthia Lite 1000 og Carinthia Lite 1300 er nogle perfekte soveposer til all round og udvidet brug. Farverne varierer for hver model.


Carinthia Lite 1800


Carinthia Lite 1800 er en varm og vamset fibersovepose til vinter brug. Posen har varmekrave og hovedformet hætte, for at undgå varmetab fra hovedet. Den er konstrueret lagvis med den utroligt bestandige G-Loft fiber, der samtidig er særdeles smidig, blød og komprimerbar. Der er desuden brugt et lag af Thermoflect, som er en alu-varmereflekterende belægning, der øger isoleringsevnen uden vægtforøgelse. et godt valg til næsten alle udendørs aktiviteter. Carinthia Lite 1800 soveposen har anatomisk formet fodende og lang lynlås. Og med komfort temperatur på -7°/ -14° er der rigtig go´ varme for 1900 g. Fylder pakket 24x50 cm. Pose der giver et strejf af solskin, når du vågner.
Carinthia

er et Østrigsk firma der har udviklet soveposer i over 40 år. og selv producerer poserne.  Deres G-loft fyld er i klassen af de letteste og mest komprimerbare kunstfibre, der eksisterer. Carinthia soveposerne har god bredde og længde.
Carinthia Lite 1000 sovepose

 

Carinthia Lite 1300 sovepose


 
 
 
 
 

Carinthia Lite 1800 sovepose


 
 
 

 

Nordisk fiber- og dunposer
Nordisk MiniPuk


Vores mindste sovepose, der kan være i sidelommen på din rygsæk, er Nordisk MiniPuk. Posen har omløbende lynlås i bunden, så den er god til varme sommernætter, indendørs brug og kan bruges som tæppe. Sovposen er med Northguard Micro fiberfyld, udvendig Diamantripstop og indvendig SoftNylon. Hoveddelen kan samles i hætte. Komfort temp. +13°/+16°. Pers. længde op til 190 cm. Vægt 630 g. Incl. kompressionspose. Kom igen!
MiniPuk sovepose

Nordisk Pecco


Nordisk Pecco er en rummelig sovepose i æggefacon. Soveposen har indvendigt foer af særdeles åndbart polybomuld og udvendigt det smidige LiteCell40 nylon. Der er brugt Northguard Pro fiberfyld og posen har omløbende lynlås, indvendig lomme og hættefacon i hovedenden. Komfort temp. +8°/+4°. God pose til de, der ikke kan li´ de moderne polyester og nylon stoffer mod huden. Incl. kompressionspose - pakvolumen 18 x 42 cm.
Sovepose på tilbud!

Nordisk Pecco sovepose

Nordisk Puk, L


Nordisk Puk ÷2° er en nydesignet smidig og særdeles behagelig sovepose i mumiefacon til personer op til max. ca. 195 cm. Posen er med Northguard fiberfyld og et indvendigt børstet microfiber polyester-stof, der er blødt og stille. Udvendigt er brugt Pongee polyester, og den sidelange 2-vejs lynlås er med antisnag kant. Hoveddelen kan formes til hætte med snoretræk, og der er 3D varmekrave samt lille indvendig lomme. Nordisk Puk soveposens pakkemål er 22x35 cm, ca. 1600 g. og den leveres i kompressionspose.
Nordisk Puk ÷2°

Nordisk Abel 10 XL


Nordisk Abel XL er en sommer-sovepose (komfort temp. 10°) med rummelighed som overskrift. Posen er æggeformet og samtidig rigeligt lang til de fleste - op til 205 cm personlængde og skulderbredde på 88 cm. Den er med Northguard fiberfyld og et indvendigt børstet microfiber polyester-stof, der er blødt og stille. Udvendigt er brugt Pongee polyester, og den lange omløbende 2-vejs lynlås har antisnag kant. Hoveddelen kan formes til hætte med snoretræk og der er 3D varmekrave indvendigt. Nordisk Abel XL har 22x32 cm som pakkemål, vejer ca. 1100 g., og den leveres i kompressionspose.
Nordisk Abel

Nordisk Abel -2 XL


Nordisk Abel -2 en en lang særligt bred og rummelig fibersovepose i mumiefacon til store mennesker, der kan føle sig klemt - personlængde op til 205 cm. Posen har Northguard fiberfyld, og et indvendigt blødt, børstet microfiber polyester-stof. Udvendigt er brugt Pongee polyester. Skulderbredde er 88 cm. og fodvidde er på 50 cm., vægt ca. 1580 g. Posen har en komfort temperatur på 4°/÷2°.
Hoveddelen kan formes til hætte med snoretræk og der er en 3D termokrave. Lynlåsen er afdækket, og der er indvendig lomme til opbevaring af mindre værditing. Pakkemål er 40x25 cm og posen leveres i kompressionspose.
Nordisk Abel ÷2 sovepose

Nordisk Bering ÷3°/÷13°


Nordisk Bering er Nordisk´s topscorer blandt fiberposer. Bering stoffet er lavet med noget, de kalder Black Yarn, som indeholder kulstof partikler, der skaber et ekstra dejligt indeklima i posen. Fugt ledes effektivt bort og varmen opnås hurtigere end i andet polyesterstof. Fyldet er tilsvarende fugtafledende Thermo Dry Soft, der er lavet af genbrugsplast, og samtidig er silkeblødt, smidigt og let at vaske uden varmetab. Der er 3D varmekrave, lille brystlomme og refleksbånd langs lynlåsen. Og som kagetopping er den reelt vandtætte pakpose som soveposen leveres i. Pakposen er med ventil og rullelukke, så den pakker særdeles kompakt og kan samtidig holde soveposen tør under alle forhold. Nordisk Bering fås i 2 versioner med komforttemperatur på ÷3° og ÷13°.
Nordisk Bering -13° sovepose

Nordisk Oscar ÷2°


Soveposen Nordisk Oscar ÷2° sætter barren ned for vægt på fiberposer. Med ca 750 g. og en komforttemperatur på +4°/÷2° er du godt dækket ind på en alm. gennemsnitsrejse i både lavland og højder. Den lette vægt skyldes et ultratyndt 7 denier nylon materiale, kort lynlås og en smal udformning, og måske vigtigst: fyldet af genanvendt polyester. Soveposen har en trapezformet fodsektion for ekstra fodplads, og er udformet med 60/40 fordeling af fyld på over- og undersiden. Nordisk Oscar ÷2° er det fiber-luxuriøse alternativ til en dunpose. Personlængde på op til 195 cm.
Nordisk Oscar ÷2°

Nordisk Big Hjalmar


Nordisk Big Hjalmar HP er en bred firkantet sovepose med afdækket 2-vejs lynlås hele vejen rundt, så den kan bruges som et tæppe. Modellen er med Northguard Extreme fiberfyld LiteCell-nylon udvendig og blødt LiteTex polyester indvendig. Hoveddelen på Hjalmar HP kan formes til hætte med snoretræk og der er indvendig lomme til opbevaring af mindre værditing. Størrelse: 230x85 cm. Pakkemål er 42x29 cm. Vægt 2,07 g.


Nordisk

er et dansk firma der selv står for kvalitet og udvikling af soveposer. Der bliver løbende arbejdet med udvikling og materialer, og Nordisk sovepose-serien indeholder flere utraditionelle typer og modeller.
Nordisk Big Hjalmar sovepose

JR Gear Prism 133


JR Gear Prism 133 er en rigtig rejsevenlig sovepose, der også er overkommelig i størrelse og vægt. Soveposens fyld er en blød, smidig og behagelig Primaloft, og posen er skabt til også at klare troperne qua en omløbende lynlås i fodenden, så den kan bruges som tæppe - komforttemperatur er på 11°/7°. Der er desuden en indsats bagerst til fixering af et liggeunderlag og lomme til pude i hætten. JR Gear Prism 133 er blød som en dunsovepose og leveres i kompakt transportpose. Pakkevolumen er 22*14 cm. Vægt kun: 650 g.

JR Gear Prism 133

Lejr- og spejderagtige soveposer

Vango Nitestar 250


Vango Nitestar 250 kan betegnes som en dejlig lejrpose til allround behov. Den er med 2 lags polyester hulfiberfyld, ripstop polyester yderstof og hudvenlig svedtransporterende polyester inderfoer, der virker meget bomuldagtigt. Vango Nitestar 250 har 2-vejs lynlås og naturligt formet fodsektion. Ca. 1650 g. Komforttemperatur +2/÷3°.


Vango Nitestar 250

Nordpol Basic


Nordpol Basic er soveposen til lejr- og spejderbrug i begrænset omfang. Fyldet består af to lag hollowfiber på hver 125 gr. pr. kvm. Inderfoer i Nordpol Basic er en blød 190T polyester og udvendig en smudsafvisende 190T polyester.

Begynder sovepose

Fleeceposer og bivuakovertræk

Millet Bivy bivuakovertræk


Bivuakovertræk / soveposeovertræk i vandtæt og åndbar 3-lags Dryedge nylon med tapede sømme, som har 10 m. vandsøjletryk og en åndbarhed på 6000 g/m2. Bivuakovertrækket er let at komme i og af med halvlang lynlåsåbning og velcro luk på hætten. Mulighed for udluftning ved benene med velcrolukket åbning. Mål: 215 x 85 cm. Bivuakovertrækkets egenvægt: 450g.

Bivy bivuakovertræk

Cocoon Fleece bag


Blød og smidig Microfleece sovepose med fuld lynlås-åbning og snørelukke for oven. Fleece soveposen, som har en glat yderside og ulden inderside, kan bruges alene eller til at opgradere anden sovepose med. Fleeceposen er dejlig bred i både top og bund, og har snørelukke øverst, så man kan lukke tæt om hovedet. Komfort temperatur +10° til +14°, mål: 220 x 80 x 60 cm. H - V lynlås. Realvægt 638 g.

Fleece sovepose

NB: Alle soveposer leveres med pakpose.
Se tilbehør til din sovepose.

 
 
"let rejseudstyr er vejen til gode oplevelser"
Fakta om butikken----------Links Google
Alle priser på hjemmesiden er angivet i DKK incl. moms.

*   Rejsequip - udstyr til globetrottere    *
Spættevej 2, 8600 Silkeborg. Telefon 8682 6644. CVR 20014989.

*
For bestilling: klik på bestil-linket i venstre kolonne. Derved åbner der sig en box, som ligger ovenpå varesiden.
Klik imellem de 2 vinduer, udfyld formularen og send den.

 
 
Bestil varer Bestil varer op-pil