Hoved

Lette telte til camping

- slå telt op i fri luft.

Find tunneltelte, kuppeltelte og lette campingtelte til rejse, cykel og motorcykel.

Teltliv ved lejrplads
Gruppering af telte efter størrelse.
Lette familietelte
Se vores
lave familietelte
Stjernestund i teltetVed valg af telt er det første man vælger størrelse og model som bivuaktelt, tunneltelt, kuppeltelt, tipitelt eller spidstelt.
De mindre telte her er grupperet i størrelser: én mands solotelte, med lav vægt og volumen beregnet til individuel camping, cykel- motorcykel ture og vandring. 2-3 personers telte, til mindre grupper, 4+ personers teltmodeller, der er til større grupper og familier. Vi har desuden familietelte med ståhøjde samt lavvu´er og tipitelte til større grupper. Mange telttyper er kategoriseret lige til øllet i antallet af mulige personer, og husk så at teltets bredde også skal harmonere med valg af soveunderlag.

Enmands telte


MSR Hubba telt
Teltskitse MSR Hubba
MSR Hubba solotelt
1 p.

MSR Hubba solotelt


MSR Hubba er et let og alligevel 1 m. højt telt med en unik stangkonstruktion i eet stykke, hvilket betyder at teltet har en formidabelt rummelighed i bredden. Opsætning er overstået på ca. 3 min. - kabinen er luftig med store arealer af myggenet, og kan bruges uden oversejl. Oversejlet på Hubba er lavet af 40D PU-belagt ripstop nylon med 1,5 m vandsøjletryk, og bunden er Durashield PU belagt polyester med 3 m. vandsøjletryk. Der er brugt 9 mm. DAC Neddle aluminiums stænger, og teltet vejer blot 1,5 kg med det hele. MSR Hubba er et forrygende telt der er godt egnet til cykelture sydover! Pakkestørrelse for MSR Hubba: 51x15 cm.
NetrabatDu har mulighed for at få netrabat på denne vare. Klik på bestillingsboxen
- i venstre spalte -
for at se nærmere

2199,-

MSR Hubba HP telt
Skitse MSR Hubba HP
MSR Hubba HP solo
1p.

MSR Hubba HP solo telt


Det selvstående MSR Hubba HP er et yderst stabilt telt til en person, der er konstrueret med optimal letvægt for øje. MSR Hubba HP teltet har fuld siddehøjde og er med tværstang, der giver en forrygende rummmelig fornemmelse indvendig. Der er indvendig gearloft, vandtætte lynlåse, svejsede forstækninger på bardunfæster, reflekspåsætninger og 2 apsis. Teltet kan bruges både med og uden oversejl, og er således et telt, der kan anvendes til mange forskellige forhold, og egner sig fortræffeligt til trekking og cykelaktiviteter. Oversejlet er åndbar 330T 6.6 PU og silikonecoated ripstop nylon med 1000 mm vandsøjle, og bund er ripstop nylon med 10 m vandsøjletryk. Inderteltet er lavet af vandafvisende ripstopnylon, og stangsystemet er sammenhængende, så det nærmest slår sig selv ud, og dermed er opsætning færdig på få minutter eller mindre..... Vægt kun 1,4 kg. Sammenpakket mål: 51x15 cm. MSR Hubba HP solo er et funtionelt telt, der er egnet til særligt krævende vægtvogtere.
NetrabatDu har mulighed for at få netrabat på denne vare. Klik på bestillingsboxen
- i venstre spalte -
for at se nærmere

2970,-

Nordisk Patch SI telt Nordisk Patch SI Teltskitse
Nordisk Patch SI solotelt
1 p.

Nordisk Patch SI silikonetelt


Nordisk Patch SI teltet er enkeltmandsteltet, der bare står fast selv i stormvejr. Det er testet til vind over 32 m/s, og kan således give dig sikkert tag over hovedet under næsten alle forhold. Patch er med løst oversejl, så det i varme og tørre omgivelser kan benyttes uden oversejlet. Det er sat op på ganske få minutter, og har fuld siddehøjde indvendigt. Den indvendige længde er på 2,7 m., så der er forbløffende god plads til bagage og kokkerier i apsis. Nordisk Patch fylder pakket ca. 15*48 cm. Nordisk Patch SI har et silikonebelagt Northtec nylon oversejl med 2 m vandsøjletryk og bund af 210t nylon med 10 m vandsøjletryk. Der er dobbeltdør med myggenet i kabinen. Vægt er 1,76 kg. Det kan regne og ruske, du vil intet huske!
NetrabatDu har mulighed for at få netrabat på denne vare. Klik på bestillingsboxen
- i venstre spalte -
for at se nærmere

1899,-

2 - 3 personer telte

Nordisk Vitus telt Teltskitse for Nordisk Vitus
Nordisk Vitus
2 p.

Nordisk Vitus telte


Som 1 eller 2 personers telt er Nordisk Vitus bare er lette at have med at gøre. Teltet slås let op af en person på ganske få minutter - med yder- og indertelt i eet. Kabinen er god og lang, ligesom der er en lang og ret bred endeindgang. Stænger er Alu-T6 med en lidt lavere bue i den ene ende, hvilket mindsker teltenes følsomhed for vind. Der er lommer indvendigt i kabinen, 2 lukbare ventilationskanaler og barduner med refleks. En lille konstruktionsmæssig perle, der i sin enkelthed giver maksimal pladsudnyttelse i forhold til vægt. Teltene fylder pakket ca. 19x56 cm.
Nordisk Vitus er i 2 versioner:
Vitus PU som har ydertelt i Northtec polyester med 3 m vandsøjletryk. Bunden er 210t nylon med 8 m. vandsøjletryk. Vægt er ca 2,8 kg.
Vitus SI, har et silikonebelagt Northtec nylon oversejl med 2 m vandsøjletryk og bund af 210t nylon med 10 m vandsøjletryk. Vægt på 2,35 kg.
NetrabatDu har mulighed for at få netrabat på denne vare. Klik på bestillingsboxen
- i venstre spalte -
for at se nærmere

Nordisk Vitus PU 1979,-
Vitus SI 2599,-

Nordisk faxe telt Teltskitse for Nordisk Faxe
Nordisk Faxe 2
2 p.

Nordisk Faxe 2 telt


Det gammeldags spidstelt er med Nordisk Faxe 2 peppet op til nutiden med øje for indeklima og komfort. Det er et virkelig fint og funktionelt telt med 2 indgange og en helt regulær kabineform. Nordisk Faxe er med 2 lodrette stænger særdeles let at slå op og ned, og så er det flexibelt, da det består af et indertelt, der kan bruges seperat under gunstige vejrforhold, et polyester oversejl med 3 m. vandsøjletryk, der kan bruges seperat ved krav om absolut letvægt, eller samlet med kabine og oversejl til alle forhold. Kabinen er delvist lavet i vandafvisende bomuld/polyester, der klimamæssigt er et hit, og bund er nylon med 10 m vandsøjletryk. Der er meshvinduer i begge indgange, og kabinens form er asymetrisk, så den siddemæssige komfort er i top.
Nordisk Faxe 2 er et usædvanlig åndbart polyester / bomuldstelt, der passer rigtig godt til cykling og motorcykel-camping. Vægt ca. 3 kg. Pakket mål 13x55 cm
NetrabatDu har mulighed for at få netrabat på denne vare. Klik på bestillingsboxen
- i venstre spalte -
for at se nærmere

3899,-

Nordpol Fagerfjell telt Fagerfjell teltskitse
Nordpol Fagerfjell 2
2 p.

Nordpol Fagerfjell 2 tunneltelt


Vores Fagerfjell 2 er et rigtig godt konstrueret tunneltelt til almindelig all round brug. Teltet har 3 indgange og har myggenet i kabineindgang. Oversejl på Nordpol Fagerfjell er lavet af PU belagt ripstop 75D polyester, bund af nylon taffeta og indertelt i 185T åndbart polyester. Stængerne er 8,5 mm. hård anodiseret aluminium 7001 T6. Nordpol teltet har 7 m. vandsøjletryk på bund og 5 m. på oversejl. Ydermål: 3,80x140 M. Kabinemål for Fagerfjell 2 er 2,20x1,20 m. med en højde på 1,05 cm. Apsis måler 1,60x1,40 m. Pakkestørrelse 45x24 cm. og vægt på 3,7 kg.
Let, kort og praktisk tunneltelt med gode detaljer!
Tilbehør til Nordpol Fagerfjell 2: Footprint i hele teltets længde - 249,-
Se også Nordpol Fagerfjell 4
NetrabatDu har mulighed for at få netrabat på denne vare. Klik på bestillingsboxen
- i venstre spalte -
for at se nærmere

1999,-

Jack Wolfskin Eclipse 2 kuppeltelt
Teltskitse Jack Wolfskin Eclipse 2
Jack Wolfskin Eclipse 2
2p.

Jack Wolfskin Eclipse 2


I denne model - Eclipse 2 fra Jack Wolfskin har du et selvstående telt med krydsende flexible Prowrap glasfiber stænger. Der er 2 indgange med apsis og vindue, og 2 ventilations åbninger i overseglet, samt en tværstiver på toppen, som giver højde ud i apsis. Der er selvfølgelig bardunliner, som kan sikre teltet i vind. Indvendig er der 4 lommer til opbevaring og line til ophængning af tøj. Teltet har løst polyester oversegl og bund med hhv. 4 m. og 10 m. vandsøjletryk. Vægt ca 4,2 kg. Pakkestørrelse 50x19 cm.
NetrabatDu har mulighed for at få netrabat på denne vare. Klik på bestillingsboxen
- i venstre spalte -
for at se nærmere

1699,-

Jack Wolfskin Grand Illusion 2 telt      Teltplan for Grand Illusion
Jack Wolfskin Grand Illusion 2
2 p.

Jack Wolfskin Grand Illusion 2 telt


Jack Wolfskin Grand Illusion 2 har en komfortabel højde på 130 cm. og en apsis på 170 cm. som gør at man føler sig som campist på luxusklasse. Grand Illusion teltet er bygget op af DAC combi 11,1 mm. alubuer med REAL DOME facon som giver ekstra højde ude i siderne. Der er 4 store vinduer, 4 interne paklommer, 2 ventilationskanaler + 1 i loftet. Jack Wolfskin Grand Illusion 2 teltet har 75D polyester oversejl med indvendig PU belægning og udvendig vandafvisende overflade behandling samt Hydrofilm 150D bund med vandsøjletryk på henholdsvis 4 og 10 m. Opsætningen er et FastPitch-system, der ikke tager mange minutter eller unødige hjernevindinger. Vægt ca 4,6 kg. Pakkestørrelse 58x19 cm.
Grand Illusion 2 byder på den teltkomfort, der gør, at man bare ikke vil hjem igen.
NetrabatDu har mulighed for at få netrabat på denne vare. Klik på bestillingsboxen
- i venstre spalte -
for at se nærmere

3480,-

Jack Wolfskin Dragon 2 kuppeltelt
Teltskitse Jack Wolfskin Dragon 2
Jack Wolfskin Dragon
2p.

Jack Wolfskin Dragon telt


Dette Jack Wolfskin Dragon er et godt konstrueret kuppeltelt med god indvendig plads og højde på 105 cm højde i indertelt og kabinestørrelse på 220x145 cm. Teltet har hærdede DAC alu stænger, som er samlet i ét centralt topanker, hvorpå resten af teltet smart hægtes op. Der er en tværstivere på toppen, som giver højde helt ud i apsis. Der er selvfølgelig bardunliner, som kan sikre teltet ekstra under stærk vind. Kabinen er rektangulær med fuld bredde 145 cm i begge ender. Teltet har indgang og apsis i begge sider med gode vinduer i indgangen, så man kan skue mod de blå horisonter. Jack Wolfskin Dragon teltet har ripstop polyester oversejl og Hydrofilm nylon bund med vandsøjletryk på henholdsvis 4 og 10 m. Vægt ca 3,9 kg. Pakkestørrelse 55x20 cm. Et rigtigt vindstabilt og dejligt funktionstelt.
NetrabatDu har mulighed for at få netrabat på denne vare. Klik på bestillingsboxen
- i venstre spalte -
for at se nærmere

1999,-

Vaude Hogan telt
Teltskitse Vaude Hogan
Vaude HOGAN
2 p.

Vaude Hogan telt


Vaude Hogan er et lidt specielt telt med elastisk snore ophæng, der både er let at håndtere og giver god vindstabilitet. Teltet er godt ventileret med store åbninger i apsis, der også er lys og behagelig. Der er polyester oversejl med 5000 mm. vandsøjletryk, et sammenhångende stangsystem med breddebuer både for og bag i 11 mm. anodiseret aluminium 7001-T6. Bunden på Vaude HOGAN er ripstop nylon med 10.000 mm vandsøjletryk. Vægt på 3,29 kg. Pakkevolumen: 59x19 cm.
NetrabatDu har mulighed for at få netrabat på denne vare. Klik på bestillingsboxen
- i venstre spalte -
for at se nærmere

2950,-

Vango Halo 200 krydsbuetelt
Teltskitse Vango Halo 200
Vango Halo 200
2p.

Vango Halo 200


Skønne Vango Halo 200 er en rigtig vindstabil størrelse, der nærmest også er selvstående med hjælp af et par apsisholdere. Teltet er i Protex polyester ydersejl med 5 m. vandsøjletryk, åndbar polyester indertelt og 70 D polyster bund med 6 m. vandsøjletryk - alle dele brandhæmmende stoffer. Der er 3 krydsende stænger i PowerLite 7001-T6 aluminium. Vango Halo 200 har desuden partielt underlag i begge apsis, multiple reflekspunkter, synlige orange barduner, dørventilation, og en god bred åbning med siddehøjde. Teltet slås op med inder- og ydertelt samtidig på ganske få minutter. Vægten er 3,65 kg, pakkestr. 46x18 cm.
NetrabatDu har mulighed for at få netrabat på denne vare. Klik på bestillingsboxen
- i venstre spalte -
for at se nærmere

2299,-

3 personers telte

Fjällräven Abisko 3 tunneltelt Teltskitse Fjällräven Abisko 3
Fjällräven Abisko 3 telte
3p.

Fjällräven Abisko 3 telte


Det lette Fjällräven Abisko telt er Fjällräven design, der bygger på erfaring fra tidligere modeller. Telteter lavet i højteknologiske og meget lette materialer med 10 m. vandsøjletryk på bunden (70 D nylon taffetta) og 4 m. på oversejl (30 d. silikonebelagt triple-ripstop polyester), og et vandafvisende indertelt. Teltstænger er farvekodede i UltraLite aluminium, der er godt beskyttede af flerpunktlige bardunhæfter. Der er 2 indgange med myggenet, og en stor frontapsis. Ventilationskanalerne er gjort særligt store, og indgangen er særligt bred med ubrudt, rundende lynlås. Konisk pakpose komprimerer og gør teltene let at pakke. Et vidunderligt praktisk stykke udstyr, der giver ekstra lyst til udeliv.
Fjällräven Abisko 3: Vægt - 2940 g., pakket - 20x48 cm
NetrabatDu har mulighed for at få netrabat på denne vare. Klik på bestillingsboxen
- i venstre spalte -
for at se nærmere

Abisko 3/
4480,-

Fjällräven Skule R/S 3 telt
Teltskitse Fjällräven for Skule 3
Fjällräven Skule 3 telt
3p.

Fjällräven Skule R/S 3


Dette Fjällräven Skule 3 er det klassiske tunneltelt i en forfinet version med en særligt bred endeåbning, der giver et rigtigt godt udsyn. Teltet er lavet i højteknologiske og ultralette materialer med 10 m. vandsøjletryk på bunden (70 D nylon taffetta) og 4 m. på oversejl (30 d. dobbelt silikonebelagt ripstop polyester), og en højde på 110 cm. Inderteltet i Skule 3 er i vandafvisende ripstop polyester, stænger er 8,5 cm alu 7075 T9 med en led-længde på blot 34 cm., så teltet pakkes meget kort (24x47 cm. ), og vægten holdes nede på 3,05 kg. Der er dobbeltdør med myggenet i indgangen, en frontapsis på 1 m. og gode, brede ventilationskanaler, samt konisk pakpose der komprimerer volumen. Fjällräven Skule 3 er et rigtigt aktivitetstelt til tryg camping året rundt.
NetrabatDu har mulighed for at få netrabat på denne vare. Klik på bestillingsboxen
- i venstre spalte -
for at se nærmere

3999,-

Fjällräven Akka Shape 3 telt
Teltskitse Fjällräven Akka Shape 3
Fjällräven Akka Shape 3
3 p.

Fjällräven Akka Shape 3 telt


Med Akka Shape 3 tilbyder Fjällräven et kvalitetstelt med stor brugervenlighed. Der er en bred sideindgang ind til en balsal af et opholdsrum på hele 2,4 m. Kabinen giver med en bredde på 180 cm. også yderst gode pladsforhold til selv fyldige soveposer. Alligevel vejer Akka Shape-teltet blot 3,4 kg, og der er kræset for brugeren med detaljer som lukbar ventilationskanal, reflektive bardunloops og stangindgange, samt V-formet pakpose. Der er 10 m. vandsøjletryk på bunden (70 D nylon taffetta) og 4 m. på oversejl (30 d. dobbelt silikonebelagt ripstop polyester) og en højde på 113 cm. Stænger er 8,5 cm alu 7075 T9 med en led-længde på blot 33 cm. Normal pakkestørrelse 20x52 cm. Fjällräven Akka Shape 3 er bare et telt, der egner sig til alt fra havecamping til bjergekspedition.
NetrabatDu har mulighed for at få netrabat på denne vare. Klik på bestillingsboxen
- i venstre spalte -
for at se nærmere

4459,-

Jack Wolfskin Tundra 3 telt Jack Wolfskin Tundra 3 grundrids
Jack Wolfskin Tundra 3
3 p.

Jack Wolfskin Tundra 3 telt


Det klassiske design i Tundra 3 teltet er en Jack Wolfskin konstruktion, der skiller sig nu ud som et brugsvenligt telt med 2 indgange (1 indgang direkte til kabinen), 2 vinduer, og god ventilation. Der er brugt energi på at skabe højde i enderne ved at integrere stænger, som bardunhæfterne fæster på, ligesom Jack Wolfskins Real Tunnel konstruktion giver øget højde på indvendige sider af Tundra teltet. Der er 10 m. vandsøjletryk på bund og 4 m. på oversejl, som begge er kraftig polyester. Der er myggenet i både sideindgang og kabineindgang. Vægten er 5,3 kg - floorsafer 680 g. Pakkestørrelse for Jack Wolfskin Tundra 3 58x25 cm. Et funklende telt som også funker i praktisk brug.
Tilbehør: floorsaver 200,-
NetrabatDu har mulighed for at få netrabat på denne vare. Klik på bestillingsboxen
- i venstre spalte -
for at se nærmere

2760,-

Tatonka Alaska 3 telt
Skitse Tatonka Alaska 3
Tatonka ALASKA 3
3 p.

Tatonka Alaska 3 telt


Populært i Danmark er Tatonka Alaska 3-teltet pga. solide materialer og gedigen konstruktion. Der er myggenet i både sideindgang og kabine, gode ventilationskanaler og ekstra indgange i enden. Det har 10 m vandsøjletryk på bund og 8 m. på oversejlet, ligesom det er forsynet med varmluftstapede sømme og 1. kvalitets 9½ mm. alu stænger. Vægt 4,8 kg. for Alaska 3, samt opholdrum på næsten 2 m. - meget plads i et beskedent telt.
Tatonka Alaska 3 telte er også i en Vent-version hvor siderne over kabineområdet kan rulles op. Det er særligt egnet til rejser i tropiske omgivelser, hvor varme i et telt kan være et stort problem. Vægt 4,95 kg.

Alaska telte fås også i 4 personers udgave - se Tatonka Alaska 4.
3/ 3999,- Udsalg 3399,-
3 vent/ 4099,- Udsalg 3499,-

Jack Wolfskin Dragon 3 telt
Skitse for Jack Wolfskin Dragon 3 teltet
Jack Wolfskin Dragon
3p.

Jack Wolfskin Dragon 3 telt


I Jack Wolfskin Dragon 3 får man et meget vindstabilt og selvstående telt til alle vejrforhold. Kuppelteltet er rummeligt med 115 cm højde i indertelt og kabinelængde på 220 cm, men er samtidig let for "enhver telttumpe" at håndtere, eftersom de hærdede DAC alu stænger, som er samlet i ét centralt topanker, blot fastgøres i hjørnerne, hvorpå resten af teltet smart hægtes op. Der er en tværbue på toppen, som giver højde helt ud i apsis. Kabinen er rektangulær med fuld bredde - 165 cm. - i begge ender. Jack Wolfskin Dragon 3 teltet har indgang og apsis i begge sider med gode vinduer i indgangen, så man kan skue mod de blå horisonter. Der er 10 m. vandsøjletryk på bunden, som er af Hydrofilm nylon, oversejl er ripstop polyester med 4 m. vandsøjletryk. Der er selvfølgelig bardunliner, som kan sikre teltet ekstra under stærk vind, så du får stabilitet, kvalitet og brugsvenlighed i eet!. Vægt ca 4,2 kg. Pakkestørrelse 58x20 cm.
2999,-
Udsalg: 2299,-

Jack Wolfskin Sitka 3 kuppeltelt
Teltskitse for Jack Wolfskin Sitka 3
Jack Wolfskin Sitka
3 p.

Jack Wolfskin Sitka 3 telt


Kuppelteltet Jack Wolfskin Sitka 3 giver med en kabinelængde på 2,4 m. plads til voksne mennesker. Teltet er samtidig helt regulært indvendigt, så det giver plads til selv brede underlag for 2 personer. Højden er fin på 220 cm. og alligevel er teltet meget vindstabilt pga. krydsbue konstruktion og intensiv bardunfæstning. Der er 10 m. vandsøjletryk på bunden, som er af Hydrofilm polyester, oversejl er PU belagt 75D polyester med 4 m. vandsøjletryk. Stænger i DAC 7001 T6 Aluminium 9,5-11,1 mm. med variabel tykkelse. Hele apsis kan udnyttes, da JW´s Real Dome konstruktion med små stænger i hjørnerne forbedrer højden ude langs kanten. Jack Wolfskin Sitka 3 har ventilation i top og ender samt gearlommer indvendig, så nyd blot campinglivet i fuld længde. Vægt ca 4,66 kg. Pakkestørrelse 62x19 cm.
NetrabatDu har mulighed for at få netrabat på denne vare. Klik på bestillingsboxen
- i venstre spalte -
for at se nærmere

2499,-

Rejka Dolphin telt Rejka Dolphin teltskitse
Rejka Dolphin
3 p.

Rejka Dolphin telt


Rejka Dolphin er et prima tunneltelt der virker såre enkelt i brug og opsætning. Af vores 3-personerstelte har Dolphin den længste kabine - på 2,35 m, der er 2 indgange, i både siden og den ene ende, som giver stor brugsvenlighed og flexibilitet i forhold til vejret. Der er dobbeltdør med myggenet i indgangen til kabinen, og der er god ventilation med store regulerbare luftventiler i enderne. Luftventiler kan lukkes med både myggenet og vindtæt polyester. Oversejl er lavet af PU-belagt 185T polyester med løbegange i Oxfordnylon og 4 m. vandsøjletryk. Bunden er 210T nylon med 10 m. vandsøjletryk. Stængerne er 9,5 mm 7075 T6 alubuer. Der er store ventilationskanaler med myggenet og polyester i enderne, og en rummelig apsis. Vægten er 4,2 kg og opsætningen er tra, la,la...la. Pakkestørrelse 45x24 cm.
NetrabatDu har mulighed for at få netrabat på denne vare. Klik på bestillingsboxen
- i venstre spalte -
for at se nærmere

2499,-

Robens X3ht teltTeltskitse Robens X3ht
Robens X3ht
3p.

Robens X3ht telt


Med et Robens X3ht får man et vindstabil telt med clip-on system, der kan tåle, når vejret viser tænder. Det har udvendigt løbende stænger, og er således ekstremt hurtigt og let at sætte op, idet teltet, efter montering af stængerne, bare klipses på via et snedigt krogsystem. Derved er både yder- og indertelt rejst i samme omgang, og du kan få en drink efter ca. 3 minutter. Robens X3-teltet har ventilationsventiler i siderne og i toppen med udgang fra kabinen, så varme kan lukkes ud en sommer-morgen. Apsis området foran kabinen er hyggeligt og rummeligt nok til lidt kogekunst i dårligt vejr. Der er brugt brandhæmmet Hydro-tex polyester oversejl og 210T nylon bund på Robens X3ht - begge dele med vandsøjletryk på 5 m. Vægt ca 4,2 kg. Pakkestørrelse 38x20 cm. Et dejligt all round telt der også står, når du har været igennem en efterårsvind.
NetrabatDu har mulighed for at få netrabat på denne vare. Klik på bestillingsboxen
- i venstre spalte -
for at se nærmere

2099,-

Vango Sigma 300+ krydsbuetelt
Teltskitse Vango sigma
Vango Sigma 300+ krydsbuetelt
3p.

Vango Sigma 300 krydsbuetelt


Sigma 300 er et telt der henvender sig til folk, der i mere begrænset udstrækning camperer, men som vil have at tingene virker, når det endelig sker. Teltet er et rummeligt og særdeles vindstabilt krydsbuetelt, der har et skelet af Fiberflex stænger. Oversegl er i Protex 2000 polyester med 2 m. vandsøjletryk og bund af vandtæt polyethylen. Inderteltet er vandafvisende åndbar polyester og alle materialer har fået en brandhæmmende behandling. Der er store vinyl vinduer og underlag i apsis samt ventilationskanaler i siderne, så Vango Sigma 300 er et telt der i brugsvenlighed ligger højt på rangstigen. Vægten er 6,9 kg, pakkestr. 62x18 cm.
1299,-

4-personers kuppeltelte

Rejka Vanua spejdertelt
Teltskitse for Rejka Vanua
Rejka VANUA spejdertelt
4 p.

Rejka Vanua spejdertelt.


Vil du have højde og alligevel vindstabilitet? Så har vi her at gøre med et letvægtstelt til 4-5 personer, der byder indenfor til rumhøjde på 140 cm. Der er indgange i begge sider med apsis på 120 cm, som giver rigeligt plads til bagage, mad o.a., så der kan godt provianteres til et par dage ekstra. Ydertelt er af Silikone og PU belagt 185 T ripstop polyester m. 3 m. vandsøjletryk, og bund er 210T nylon med 10 m. vandsøjletryk. Stængerne er 9,5/11 mm. 7075-T6 aluminium, og teltet leveres med en ekstra beskyttende floorsafer til teltbunden. Der er 6 barduner med 2 bardunhæfter på de krydsende stænger, samt i enderne, hvor en ekstra stang også giver højde i apsisområderne. Opsætning af Rejka Vanua teltet er "piece of cake" for både yder- og indertelt rejses samtidig. Vægt: 6 kg. Et herligt, let gruppetelt der også egner sig godt til spejder- og skolebrug.
2699,- Tilbud...2299,-

Easy Camp Phantom
Teltskitse for Easy Camp Phantom telt
Easy Camp Phantom
4p.

Easy Camp Phantom campingtelt


Dette Phantom er et kuppeltelt med dejligt og hyggeligt indgangsparti som har integreret bund. Teltet, som har oversejl og indertelt, slås op med 3 glasfiber buer - 8,5 / 9,5 mm - i een arbejdsgang. Oversejl er PU belagt 185 T polyester m. 3.000 mm. vandsøjletryk, indertelt er åndbar polyester. Der er store vinduespartier i indgangen og desuden ventilationskanaler i hjørnerne og bagerst. I kabinedøren har Easy Camp Phantom myggenet, og invendig er der et par lommer til mindre ting. Praktisk og hyggeligt telt til begrænset camping brug. Vægt 6,2 kg. Pakket mål: 60x22 cm.
1070,-

Nordpol Brisbane festivaltelt
Nordpol Brisbane festivaltelt
4p.

Nordpol Brisbane festivaltelt


Brisbane er meget lig de traditionelle Nordpol iglo-telte med krydsende glasfiberbuer på 9,5 mm tykkelse. Der er mulighed for at danne et lille frontudhæng med to medfølgende stænger, så indgangen i Nordpol Brisbane er beskyttet mod vind og vejr. Oversejl i PU belagt polyester med 1000 mm. vandsøjletryk og bund af polyethylen med 1000 mm. vandsøjletryk. Indertelt er i åndbar nylon med myggenet. Måler 240x210x130 cm. Vægt: 4,2 kg.
549,-

Se  Se også tilbud på telte
          Se vores større telte til familie og spejder.
Lette familietelte
Se vores
lave familietelte

 
 
"let rejseudstyr er vejen til gode oplevelser"
Fakta om butikken----------Links Google
Alle priser på hjemmesiden er angivet i DKK incl. moms.

*   Rejsequip - udstyr til globetrottere    *
Spættevej 2, 8600 Silkeborg. Telefon 8682 6644. CVR 20014989.

*
For bestilling: klik på bestil-linket i venstre kolonne. Derved åbner der sig en box, som ligger ovenpå varesiden.
Klik imellem de 2 vinduer, udfyld formularen og send den.

 
 
Bestil varer Bestil varer op-pil