Hoved

Toilettasker og rejsehåndklæder

- let toiletgrej til hygiejnisk rejseliv

Pak rejseklar toilettaske med hurtigt tørrende microfiber rejsehåndklæde, vabelplaster...og måske p-mate

Enkel toilettaske Ta´ toilettaske med på tur En funktionel toilettaske og et rejsehåndklæde er essentielle ting til en hygiejnisk god tur. Ret fikst kan toilettasker til rejsebrug som oftest hænges op i en krog, og er sammen med et hurtigt tørrende rejsehåndklæde en god kombiløsning for vægten, idet et rejsevenligt håndklæde fylder og vejer ned til 1/5 af et almindeligt håndklæde. Det kan f.eks. også være en rigtig god ide at hælde shampo, creme mm. over i praktiske mindre flasker til håndbagage, og i øvrigt tænke rationelt. For der er skrappe regler for, hvad der må medbringes af mængde på en flyrejse. Det skal også planlægges om en førstehjælpstaske skal medbringes, vurderes om essentielle ting som overlevelsestæppe/redningstæppe, p-mate og vabelplaster (nederst på siden) skal have plads i din toilettaske. Men det er jo det sjove ved forberedelsen.

Hold god rejsehygiejne med toiletgrej som koncentreret sæbe, sammenklappelig børsteRejseklar med håndklæde og toilettasketing

Tag rejsehåndklæde i hurtigt-tørrende microfiber eller viskose med på tur.Rejsehåndklæde til sport og backpacking

NB Dåser og beholdere til rejse.

Pak toilettasken med smart toiletgrej til turen.
Ta´ toilettaske med på tur En nem rejsetoilettaske skal være ret lille, handy og alligevel praktisk. Hvis du skal spare plads og vægt på toiletgrejet, kan du pakke rejsetoilettasken med omhu og måske med specialudstyr koncentreret sæbe, små tuber, omhældte flasker og f.eks et let microfiber håndklæde.

Brug hængende toilettaske med krog til rejseliv

- udformet til børn, damer og herrer.Deuter Washcenter toilettaske
Deuter Washcenter 1

Deuter Washcenter 1


Deuter Washcenter 1 er en hurtig og nem toilettaske lavet i Pocket minirip nylon med lynlåsgang hele vejen rundt. Der er 2 lynede lommer og aftageligt lommeafsnit, med egen ophængskrog, til at hænge i loop i bunden af tasken. Aftageligt spejl er integreret og der er drejelig ophængskrog. Udvendig har Deuter Washcenter 1 et fikst bærehåndtag.
Mål: 22x19x8 cm., 205 g. Farver: sort, fire-rød, mørkblå

249,-

Deuter Washcenter toilettaske - åben
Deuter Washcenter toilettaske

Deuter Washcenter 2


Deuter Washcenter 2 er en hurtig, nem og formstabil toilettaske lavet i Pocket rip nylon med lynlåsgang hele vejen rundt. Der er 3 lynede lommer og aftageligt lommeafsnit, med egen ophængskrog, til at hænge i loop i bunden af toilettasken. Aftageligt spejl er integreret og der er drejelig ophængskrog. Udvendig har Deuter Washcenter 2 et fikst bærehåndtag. Vægt ca.280 g. Farve: aubergine rødbrun, sort, mørkblå.
Mål: 25x24x9 cm. Se også Deuter Washcenter 2 lite

279,-

Tatonka Shaver kit toilettaske
Tatonka Shaver Kit lukket

Tatonka Shaverkit toilettaske


Tatonka Shaverkit er en boksformet, middelstor toilettaske. Nærmest designet med enkelthed for øje og bare eet stort overskueligt hovedrum. Tasken er dog også med flere lommer, bærehåndtag og aftageligt spejl. Tatonka Shaverkit toilettasken har bærekrog med snild støttende strop, så den ikke falder bagud ved berøring. En herretaske der kan proppes i en fart - og så afsted.
Mål: 17x25 cm.

190,-


Jack Wolfskin Culture toilettaske
Jack Wolfskin Culture duffle åben

Jack Wolfskin Culture duffle


Denne Jack Wolfskin Culture toilettaske er enkelthed og praktiske egenskaber hånd i hånd. Tasken har 1 stort hovedrum med mindre indvendige lommer, i åben og lynet form, hele vejen rundt. På siderne yderst er der lynede lommer, ligesom der er større lomme bagerst til krog og andet, og der er desuden bærestrop i den ene ende. Indvendigt er aftageligt spejl. Toilettasken er i rengøringsvenlig Armatech 600D Plus polyester og med 5 l. angivelse en mellemstor taske til både mænd og kvinder. Mål 30 x 17 x 17 cm.
249,-


Eagle Creek Hopper toilettaske
Eagle Creek Hopper toilettaske

Eagle Creek Hopper


Eagle Creek Hopper er en enkel rejsetoilettaske med et flot, praktisk design med drejelig ophængskrog i egen opbevaringslomme bagerst. Den middelstore taske tilgodeser hurtig brug og har aftageligt spejl, og en indvendig indretning med lynet lomme i frontklap samt 3 åbne lommer til flasker og spray. Den har bred lynet åbning og åbner meget dybt for nem adgang. Rengøringsvenlig og flot taske til damer og herrer.
Farve som på det venstre billede, mønstret afviger en anelse. Mål 25½ x 21½ x 8 cm.

219,-
Toilettaske på tilbud: 169,-

Eagle Creek OnBoard toilettaske

Eagle Creek OnBoard


Eagle Creek OnBoard er en rejsetoilettaske med et flot, praktisk design og gennemtænkte detaljer. Denne middelstore taske tilgodeser manges behov for en alsidig toilettaske med aftageligt spejl, drejelig ophængskrog med egen opbevaringslomme og en god indvendig indretning til dit toiletgrej.
Mål 25x20x8 cm. Farver: sort og cherry rød.

230-

Vaude Wrapper toilettaske

Vaude Wrapper 2


Vaude Wrapper 2 er en lille, yderst kompakt toilettaske i 3 afsnit til de, der kan klare sig uden de store flasker og dåser. Tasken har ophængskrog og et luftigt hovedrum med mesh-kant.
Pakket mål: 16x22 cm.

239,-

Jack Wolfskin Harbourfield toilettaske
Harbourfield toilettaske

Jack Wolfskin Harbourfield


er en ny mellemstor rejsetoilettaske, der er lidt asymetrisk i sit design. Men tag ikke fejl, tasken er enkel men med alle detaljer på plads. Indvendigt er der stort lynet rum og 3 meshlommer til flasker. Der er ophængskrog med egen holder og aftageligt spejl. Udvendigt har tasken rundt om bunden et elastisk bånd til håndklæde, og bagerst er der en praktisk og smart bærefold. Toilettaskebrugeren kan desuden glæde sig over en god tilpas polstring, elastisk tandbørsteholder, hurtige lynlåse og et dejligt blødt 300D Full Dull polyester ydre. Jack Wolfskin Harbourfield tasken måler: 19x27x10 cm. Ca. 200 g.
269,-

Jack Wolfskin Waschsalon toilettaske
Jack Wolfskin Waschsalon toilettaske

Jack Wolfskin Waschsalon


Jack Wolfskin Waschsalon er en større foldetoilettaske i 3 afsnit med detaljeret ruminddeling. Aftageligt spejl, ophængskrog og mange lommer giver masser af muligheder for alsidig brug. Fås også i sort, ternet violet og ensfarvet vinrød.
Jack Wolfskin Waschsalon måler pakket 18x32 cm.

170,-

Jack Wolfskin Mini børne-toilettaske
Jack Wolfskin Mini Waschsalon lukket

Jack Wolfskin Mini Waschsalon børnetoilettaske


Denne Jack Wolfskin Mini Waschsalon er en velfungerende toilettaske til børn, der ikke har så store krav til rummelighed. Tasken er kompakt i sin udformning og har gode indvendige rumafsnit. Børnetoilettasken er 3-delt med ophængskrog og loop til krog.
Måler pakket 15x26 cm. Ca. 150 g. Farver: sort/blå mønster, brun/gulligt mønster (vist her).

129,-

Jack Wolfskin Kids børnetoilettaske

Jack Wolfskin Kids Washroom børnetaske


Jack Wolfskin Kids Washroom er vores absolut mindste børnetoilettaske, der både er sød og brugbar. Tasken er udviklet til mindre børn, der gerne vil have deres egen overkommelige taske, men den kan også bruges af voksne minimalister. Kids toilettasken har hovedrum med lynet meshlomme indvendig og flere flaskeinddelinger. Tasken er fint høj, så ting ikke falder ud, og kan godt gøre toiletbesøget liiiidt sjovt for en 5 årig. Jack Wolfskin Kids Washroom er med ophængskrog, bærestrop samt udvendig lynet lomme bagerst. En toilettaske til børn, der blot måler 12x18x3,5 cm. Ca. 90 g.
129,-

Jack Wolfskin Washboard toilettaske
Jack Wolfskin Washboard - lukket

Jack Wolfskin Washboard


Jack Wolfskin Washboard er en større 3-delt foldetaske med ophængskrog og spejl. Tasken har stort hovedrum med udvendig lomme. Og der er mange andre mindre og større lommer til det nødvendige toiletgrej. Tasken folder smart i en mindre øvre del, der samtidig lukker de øverste lommer, og så en større nedre del, der giver Jack Wolfskin Washboard tasken sin kompakte udformning.
Måler pakket 19x31 cm. Ca. 280 g.

230,-

Tatonka Travelkit toilettaske
Tatonka Travelkit

Tatonka Travelkit


Tatonka Travelkit er en 3-delt toilettaske med 2 store rum øverst og nederst, og 4 mindre lommer på midten. Den er forsynet med aftageligt acrylspejl, ophængskrog og bærehåndtag.
Åbent mål: 32x53 cm. Pakket: 32x17 cm.

170,-

Tatonka Wash bag toilettaske
Tatonka Wash bag

Tatonka Wash bag


er en kraftig toilettaske i meget rengøringsvenligt Tarpulin stof. Materialet er formstabilt og ikke gennemtrængeligt for vand, så snavs tørres let af. Der er 3 stiklommer invendig og meshlomme i klappen. Der er integreret spejl, bærehåndtag og bagerst er flad lynet lomme udvendig på Tatonka Wash bag tasken. Mål: 17x25x6 cm.
190,-

Åben Washcenter Lite
Deuter Washcenter 2 lite

Deuter Washcenter Lite toiletbag


Deuter Washcenter 2 Lite er vel nok den ultimativt lette rejsetoilettaske, der vægtmæssigt ikke behøver at forhindre din færden og følelse af frihed. Med en egenvægt på 75 g. er denne bløde nylontaske absolut overkommelig. Der er hovedrum med 3 større stiklommer samt 2 lynede lommer i klappen. Rejsetoilet-tasken har omløbende 2 vejs lynlås og bærehåndtag med SR-spænde der kan åbnes og spændes op omkring noget passende. Farver: turkis blågrøn, sort.
Mål: 15x22x6 cm. Se evt. Deuter Washcenter 2

199,-

Større rejsetoilettasker til ophængning

Deuter Big Washroom - åben
Deuter Big Washroom

Deuter Big Washroom


er den store og særligt formstabile toilettaske med en overordentlig god dybde, der bør kunne rumme det meste af dit badeværelse. Der er flere indvendige stiklommer i siderne og ryg samt lynede lommer i frontklap og ryg. Tasken har ophængskrog i egen lomme på bagsiden, så den kan stå eller hænge efter dit valg. Lommen er gennemgående, så tasken kan placeres over trolley håndtag. Deuter Big Washroom tasken har aftageligt spejl og kraftigt, velafbalanceret bærehåndtag.
Måler pakket 27x26x13 cm. Vægt ca. 380 g.

270,-

Eagle Creek Jumbo kit toilettaske
Eagle Creek Caddy - lukket

Eagle Creek Jumbo kit


Eagle Creek Jumbo kit er en nykonstrueret taske i meget enkelt design, men med god plads og højde til diverse toiletting flasker og sprays. Toilettasken har ophængskrog med egen lomme, aftageligt spejl, vand- og pletafvisende inderstof samt bærehåndtag. Hovedrummet er opdelt med 3 flaskelommer og større multirum, og der er gennemsigtig lomme i klappen. Eagle Creek Jumbo kit er bare en super taske med diskret stil og elegance.
Mål 26x27x11 cm.

249,-

Vaude Black Beauty toilettaske

Vaude Black Beauty foldetaske


Vaude Black Beauty er toilettasken med masser af mindre rum og fuld lynlåsåbning til dem, der vil have fuldt overblik over indholdet her og nu. Tasken har mange detaljer som ophængskrog med egen loop, foldelomme, smart ophængsklemme til håndklæde og spejl. Mål 31x17 cm.
210,-Vabelplaster, p-mate tissetragt, kølepandebånd, overlevelsestæppe/redningstæppe og andre toilette-tingP-mate, kølepandebånd, alu-redningstæppe/overlevelsestæppe
Se førstehjælpstaske Se andre personlige hygiejne ting, og ting som førstehjælpstasker.

 
 
"let rejseudstyr er vejen til gode oplevelser"
Fakta om butikken----------Links Google
Alle priser på hjemmesiden er angivet i DKK incl. moms.

*   Rejsequip - udstyr til globetrottere    *
Spættevej 2, 8600 Silkeborg. Telefon 8682 6644. CVR 20014989.

*
For bestilling: klik på bestil-linket i venstre kolonne. Derved åbner der sig en box, som ligger ovenpå varesiden.
Klik imellem de 2 vinduer, udfyld formularen og send den.

 
 
Bestil varer Bestil varer op-pil