Hoved

Lavvu og tipitelte

- gør teltlivet sjovere.

Skønne lavvuer til nutidens samerliv i moderne tipi-agtige telte.

StjerneDen traditionelle lavvu har nogle indlysende fordele, idet den vejer relativt lidt, og er let at slå op og ned. En lavvu kan samtidig opvarmes med bål eller en lavvu-ovn, Lavvu i brugog man har på denne måde muligheden for at have det varmt og godt,tørre tøj og lave mad indendørs. Det siger sig selv at dette ikke kan lade sig gøre i modeller med fast bund, men de har så nogle fordele i forhold til bekvemmighed, kulde og kryb.

Lavvuer og tipitelte i bomuldsstof er noget tungere i det, men giver til gengæld et forrygende indeklima med stor åndbarhed igennem stoffet. En letvægts polyester lavvu giver omvendt mere plads/kg. end et traditionelt telt. Se om lavvu´ens vandtæthed. Nogle lavvu´er er bestillingsvare - ca. 3-5 dages leveringstid.

Polyester lavvu´er og tipitelte.
Husk ligeBemærk: Der kan blive et voldsomt vindpres på alle store lavvuer og tipitelte. Det er altid brugerens ansvar at teltet er fæstnet efter forholdene, og ikke river sig løs med efterfølgende overbelastninger til følge. Sørg for i alle situationer med f.eks. kraftig vind, blød jordbund o.lgn. at have pløkker med i tilpas længde, der kan sikre tipiens fæste stabilt. Alle barduner og pløkke skal benyttes, så lavvuen kan tåle pludseligt hårdt vejr og vind. Dette gælder for samtlige typer af lavvuer. Overbelastningsskader er selvfølgelig ikke dækket af garanti.

Bomulds tipi- lavvutelt.


Grand Canyon Tepee Grand Canyon Tepee plan

Grand Canyon Tepee

Grand Canyon Tepee tipitelt
Pris: 1999,-

- tipitelt soveplads til ca. 8 personer
- 300 cm høj med 8 kantet grundflade
- Lavvu med en midterstang som er nem at montere
- Der er 2 bardunrækker og vinylvinduer
- Polyesterdug med vandtæt PU bund
- 3000mm vandsøjletryk og tapede sømme.
- Leveres komplet med stang, tophat, pløkke, barduner og med bunddug.
- Pakket mål: 27x72 cm.

Vægt: 9,4 kg

Produkt beskrivelse:
Grand Canyon Tepee er et moderne tipiagtigt telt, der kan være en mulighed for alle med lyst til LET og UBESVÆRET campingliv med overnatninger i normal dansk sommerperiode. Der er integreret en god kraftig pu-bund og man kan åbne og lukke flere myggeafdækkede ventilations felter efter behov. Tipiteltet er dejligt lyst, rigtigt hurtigt at sætte op og tage ned igen, og har samtidig god plads at rumstere på.

Nordisk Kokomo
Skitse Nordisk Kokomo

Nordisk Kokomo

Nordisk Kokomo
6-10 p.

Ydertelt: 100 % bomuld - imprægneret. 350 mm. vandsøjletryk.
Bund: Vandtæt kraftig tarpulin.
Stænger: Stål.
Vægt: 30 kg.
Teltets mål: 4,4x3,0x2,35 m.
Pakket mål:110x29 cm

Pris:
5999,- TILBUD: 4989,-

Produkt beskrivelse:
I Nordisk Kokomo teltet er det lidt lige som, det var at sove i telt i gamle dage - bomuld og et tipiagtigt telt design i god kombination. Brugshøjden er forbedret med lige sektioner i siderne, og højden i midtersektionen er med enkle midler (et par stænger) blevet super i det væsentlige brugsområde. Kokomo har brede lynede indgange i begge ender. Der er store sektioner af afdækkeligt myggenet til lysindfald, samt mindre tilsvarende sluser i siderne. Bunden er i kraftigt og slidstærk 100% vandtæt tarpulin stof, som er let at rengøre, og stænger samt pløkke er i stål. Et virkelig brugsvenligt telt med et perfekt indeklima.
Se Se også telt i traditionel udformning.

 
 
"let rejseudstyr er vejen til gode oplevelser"
Fakta om butikken----------Links Google
Alle priser på hjemmesiden er angivet i DKK incl. moms.

*   Rejsequip - udstyr til globetrottere    *
Spættevej 2, 8600 Silkeborg. Telefon 8682 6644. CVR 20014989.

*
For bestilling: klik på bestil-linket i venstre kolonne. Derved åbner der sig en box, som ligger ovenpå varesiden.
Klik imellem de 2 vinduer, udfyld formularen og send den.

 
 
Bestil varer Bestil varer op-pil