Hoved

BÅLUDSTYR til frisk friluftsmad

- vær bålmand for din egen bålmad.

Bålpande, grillrist, redskaber, bålgryde, bålstativ og andet til udekøkkenet.

Udendørs madlavning på bålet.
StjerneEksotisk bålmadGod bålmad er en specialitet, som ofte gør et stort indtryk på mennesker. Der er faktisk langt mere mad i naturens eget spisekammer, end vi normalt går og tror, men heldigvis er mange skoler, institutioner og spejdergrupper ved at få øjnene op for disse resourcer, og for hvor lækker også medbragt mad lavet over bål egentlig kan smage. Båludstyr er generelt lavet i kraftigere materialer end almindeligt kogegrej, for at kunne tåle de høje varmegrader i et udekøkken bål.

Bålgryder.

Cook King Gullasch gryde

Gullasch gryde, 10 l./14 l.


Praktisk og superflot rustfri 2 mm. Inox stålgryde i den traditionelle ungarnske facon til gullasch. Cook-King gullasch-gryden er med låg og formet håndtag til ophæng i bålstativ. Gryden er egnet til alle former for bålmad og er i sin højpolerede finish meget rengørings-venlig.
10l. / Ø 36,5 - 14l. / Ø 41cm. Ca. 1,7 kg.

10 l. gullasch gryden 389,-

14 l. gullasch gryden 410,-

Primus Gourmet bålgryde

Primus Gourmet Pot, 3 l.


Primus Gourmet Pot er en flot rustfri stålgryde på 3 l. med låg beregnet til al mad udendørs. Gryden er rengøringsvenligt afrundet i bunden, og har et bredt håndtag samt en varmeisoleret hank på låget. Der er desuden medfølgende netpose til opbevaring. Primus Gourmet Pot gryden passer ned i Family pot, så vil du have en enkeltgryde eller et velfungerende stålsæt, er dette en god mulighed. Mål: H12,2 cm. Ø19,8 cm , 800 g.
299,-

Tatonka Family pot bålgryde

Tatonka Family pot, 6 l.


Denne Tatonka Family pot er en poleret rustfri 18/8 stålgryde på 6 l. med låg. Gryden er rengøringsvenligt afrundet i bunden, og har et bredt håndtag samt en varmeisoleret hank på låget. Gryden er egnet til ophængning i bålstativ og anden bålbrug. Tatonka Family pot kan pakkes sammen med Primus Gourmet Pot gryden som et sæt. Mål: 26x15 cm, 855 g.
429,-

Tatonka Family Cok set bålgryde-sæt

Tatonka Family Cook sæt


Family Cook set er et nemt, sundt og rensgøringsvenligt sæt af bålgryder til familiebrug. Grydesættet består af 3 højpolerede stålgryder på hhv. 3,1 , 4,5 og 6 l. samt en 4,5 cm høj pande, Ø26 cm. med en varmeisoleret hank - alt pakket sammen i medfølgende pakpose med snørelukke. Med Tatonka Family Cook set er familien klar til hyggespisning ved bålet. Vægt. 2,72 kg.
1099,-


Wok og bålpander

Stjerne Ligesom en stærk bålgryde er en god bålpande med til at gøre madlavningen udendørs nemmere. Bålpander er normalt lavet stærkere, større og nemmere at håndtere end pander til komfuret. For med kraftigere materialer stiger vægten også, og dermed kravene til hvordan bålpanden skal håndteres.

Paellapander, bålpander og bålwok.

Paellapander

Paellapander.

BemærkInformation:
Se link nedenfor om indbrænding og vedligeholdelse

Paellapander er bålpander med 2 greb fremstillet i poleret stål. Paellapanderne fås i 3 størrelser: Ø38 cm - 1,2 kg./Ø55 cm - 3,2 kg./Ø65 cm. - 4,3 kg.
Kan ved ophængning stabiliseres med ophængskroge.


Ø38/55/65 .....
279,-/469,-/649,-

Ø55 og Ø65 bålpanderne skal sendes som seperat pakke, da de ikke kan pakkes med andet udstyr.

Bålwok

Bålwok.

En bålwok er en virkelig sofistikeret måde at tilberede bålmad for 1 til 4 personer. Wokken er af rustfri stål med en god varmefordelende kobberbund og en diameter på 26,5 cm. God til alt hvad der kan steges, svitses og braisseres. Wokken er som skabt til bålmad, men kan også bruges på gas-primus, på kul eller stormkøkken. Bålwokken er sikker i brug - vælter aldrig - er let at betjene, håndtaget kan klappes sammen ved transport og der er medfølgende pakpose. Vægt blot 560 g.
279,-

Bål wokpande

Bål wokpande.

BemærkInformation:
Se link nedenfor om indbrænding og vedligeholdelse

Wokpande i rengøringsvenligt olieret stål, der er god til at holde maden varm. Wokpanden kan bruges direkte i bål, men kan også bruges til ophængning i bålstativ, gren elller lgn. Wokpanden er i 2 størrelser: 60cm. og 70 cm diameter og en dybde på ca. 15cm. Vægt 6,25 kg, 8,65 kg.

60 cm wok639,-

70 cm. wok699,-


NB:Wokpanderne skal muligvis sendes som seperat pakke, da de evt. ikke kan pakkes med andet udstyr.

Baalpande

Bålpande 33 cm m. ben.

BemærkInformation:
Se link nedenfor om indbrænding og vedligeholdelse

Her er en universal bålpande med både 3 aftagelige ben og greb i træ. Panden er fremstillet i slebet olieret jern, der er brændt på ydersiden. Bålpandens mål: Ø33 cm. - 3,5 kg.

469,-

Se pande Se om indbrænding og vedligeholdelse af bålpande

Bålredskaber.


Balancekroge  Ophængskroge

Ophængskroge.


Kraftige stålkroge med fjedervirkning til ophæng af bålpander, wokgryder mv. Krogene giver en 4-punkts støtte, der sikrer at f.eks. panden hænger stabilt - og at maden ikke ender i bålet. Kan stort set tilpasses alle størrelse hanke og ører. Vist her til wok- og bålpandeophæng.
120,-

Grillpalet

Grillpalet.


Foldbar palet i rustfri stål. Håndtaget kan vippes og skydes ind ved transport.
59,-
Tilbud 35,-

Kaffe-kedel og grillrist til bålet skruer op for hyggeblusset.


Kaffekedel

Bålkedel.


Let kaffekedel til bål i aluminium på 3,1 l. Kedlen er 20 cm. i diameter og har håndtag af isolerende bakellit. Bålkedlen kan bruges direkte i bålet eller hænge på stativ.
210,-
Pt. restordre

Baalstativ

Grillstativ.


Let og alligevel anvendelig bålgrill, der med sine sammenklappelige ben er overkommelig at have med på tur. Grillen er i forkromet stål og måler 60x31 cm. med en ståhøjde på 20 cm.
185,-

60 cm grillrist

Grillrist


God tæt grillrist til brug med bålstativ eller på sten. Grillristen, der er i mellemkraftig godstykkelse, 2,5 kg - og dermed overkommelig at slæbe rundt, er i forkromet stål og har 3 øjer til ophængning. Ø 60 cm. Grillristen passer til kæder på vores kraftige bålstativer.
Skal måske sendes som seperat pakke - 3 kg - da den kun kan pakkes med andet udstyr af flad karakter.
289,-


Maden starter ved bålstativet. StjerneMed et sikkert bålstativ / trefod er man godt igang med at skabe hygge omkring den udendørs madlavning. Man kan faktsik godt lave sin egen opsats at hænge gryde eller bålpande på, men det essentielle er, at det skal være stabilt og sikkert, så maden ikke ender i asken. Også vores bålstativer er forskellige i forhold til styrke og stabilitet, så skal der laves mad til mange er kravet til kæder og stativet større pga. større vægt.

Et bålstativ gør mad i haven eller naturen let nok.


Baalstativ

Let bålstativ.


Let 3-benet bålstativ med tynd forkromet grillristmed Ø 44,5 cm. Stativet er egnet til at grille med og egnet til lettere hængende bålgryder. Højde 157 cm. Der er trinløs højdejustering og stativet klappes, med 3-delte stænger, sammen i en 4-kantet æske. 2,6 kg.
330,-
123 cm bålstativ

Kraftigt bålstativ - 123 cm.


Flot og kraftigt bålstativ der er samlet i tophat med drejefunktion, så grillmad kan flyttes til og fra varme områder. Længde er ca 140 cm., 123 cm opslået. totalvægt ca. 3,4 kg. Stængerne er firkantede pulverlakerede stålrør, som tåler helt op til 350°. Benene kan deles på midten, og via kæderne justeres grillhøjden ledvist. Leveres med 4 kæder (1x78 cm, 3x60 cm). Dette bålstativ er kompatibelt med Ø60 grillrist.
Skal sendes som seperat pakke - 4,4 kg - da den ikke kan pakkes med andet udstyr.
549,-
166 cm bålstativ

Kraftigt Barbecook bålstativ, 166 cm.


Kraftigt og meget velfungerende bålstativ med stænger i pulverlakerede stålrør, som tåler helt op til 350°. Benene kan deles på midten ved transport. Bålstativet er samlet i tophat med let højdejustering via stålwire, og er egnet til alle former for udendørsmad, hvor der skal kombineres grill og grydemad. Grillhøjden justeres via ledlængde på kroge i benene eller med central samling op til stålwiren. Leveres med 6 kæder (42 cm.) og 6 kroge. Bålstativet er kompatibelt med Ø60 grillrist. Højde 166 cm., totalvægt ca. 5,5 kg. Her vist med rist og 6 l. gullasch gryde.
Skal sendes som seperat pakke - 6 kg - da den ikke kan pakkes med andet udstyr.
829,-

Bålplads

Fyrpande / bålfad


Let emaljeret fyrpande/bålfad til at holde styr på mindre bål, så det kan flyttes efter behag. Ved passende brædestykker laves der minimalt svineri. Fyrpanden har 20 cm aftagelige fødder og en kant på 7 cm. Ø 46 cm. 1,9 kg.
190,-

 
 
"let rejseudstyr er vejen til gode oplevelser"
Fakta om butikken----------Links Google
Alle priser på hjemmesiden er angivet i DKK incl. moms.

*   Rejsequip - udstyr til globetrottere    *
Spættevej 2, 8600 Silkeborg. Telefon 8682 6644. CVR 20014989.

*
For bestilling: klik på bestil-linket i venstre kolonne. Derved åbner der sig en box, som ligger ovenpå varesiden.
Klik imellem de 2 vinduer, udfyld formularen og send den.

 
 
Bestil varer Bestil varer op-pil