Hoved

Sadeltasker og styrtasker

- sæt små nemme tasker på cyklen

Tasker til styr og sadel, vandtætte paktasker til go´ cykeltur

Stjerne-styr på cykeltaskerneMed pakket sadeltaske Hvorfor sætte taske på styret, på stellet eller bag sadlen?
Både en handy styrtaske forrest og en god pladsbesparende sadeltaske bagpå fremstår som praktiske cykeltaske-typer, en type af specialudviklede cykeltasker, som ofte er en rigtig god måde at udnytte det "tomme cykelrum" på. Til bagageplads er styr og sadel jo et begrænset rum, men mange cyklister ønsker frem for alt følelsen af frihed på cyklen, så cykeltasker, der unødigt fylder og hæmmer bevægelsesfriheden, er ikke i høj kurs. Derfor er sadeltaskerne og fixe styrtaskemonteringer opfundet for at udnytte cyklistens muligheder fuldt ud - evt. sammen med store cykeltasker til front og bag.
En praktisk styrtaske med quickfix giver cyklisten gode muligheder for hurtig adgang til essentielle ting på cykelstyret, mens en vandtæt bagudvendt sadeltaske giver sikker og tør opbevaringsplads uden mærkbar vindmodstand bag sadlen.....dejligt!

Brug styrtaske som cyklens håndtaske

Ortlieb Ultimate 6M styrtaske
649,-

Ortlieb Ultimate 6M.


Denne funktionelle Ortlieb 6M styrtaske er i polyester/vinylmaterialet PD620/PS490 med svejsede samlinger. Ultimate 6 M har aftagelig skulderstrop, indvendig lomme, og er velformet med en formstabiliserende indsats, der udnytter rummet maximalt og minimerer vindfølsomheden. Den er forsynet med låsbar magnetlukket top, der gør brugen hurtig, nem og uproblematisk, og samtidig sikrer en god tæt lukning. Ortlieb Ultimate 6M har R-K Klickfix monteringssystem og kan monteres på næsten alle styr, da den fæstes med stålwire. Der er desuden lås på monteringssystemet, så tasken ikke kan stjæles. Mål: 21x23,5x17 cm.
Kortlomme til udvendig montering kan fås som tilbehør / 170,-


Styrtasken Ortlieb Ultimate 6M plus
Se video om Ortlieb Ultimate 6M styrtaske
749,-

Ortlieb Ultimate 6M plus


En udvikling af de bedre! Ortliebs Ultimate 6M plus styrtaske er en vandtæt 7 l. version i Ortliebs styrtaskeserie af PS36 C Cordura med svejsede samlinger. Ultimate 6 M plus har aftagelig skulderstrop, indvendig lomme til penge, pas eller andet, og er velformet med en formstabiliserende indsats, der udnytter rummet maximalt og minimerer vindfølsomheden. Men den bedste nyskabelse er nok, den låsbare magnetlukkede top, der gør brugen hurtig, nem og uproblematisk, og samtidig sikrer en god tæt lukning. Enhver cykelentusiast vil elske den naturlige måde magneterne får styrtasketoppen til at falde på plads.
Ortlieb Ultimate 6M plus tasken med R-K Klickfix monteringssystem kan monteres på næsten alle styr, da den fæstes med stålwire. Der er desuden lås på monteringssystemet, så tasken ikke kan stjæles. Mål: 21x23,5x14 cm. Farver: neon gul, sort
Kortlomme til udvendig montering kan fås som tilbehør / 170,-


Vaude Road2 styrtaske
699,-

Vaude Road 2.


Denne Vaude Road 2 styrtaske på 8 l. er med et sikkert Clickfix monterings system, der også er let at montere. Cykeltasken er bygget om en fast formet akryl boks, som sikrer den fuld formstabilitet og stivhed. Der er en aftagelig kortlomme øverst, frontlomme, indvendig lomme med lynlås, integreret regnovertræk og skulderrem, så styrtasken er let at have med i f.eks. butikker. Vaude Road 2 styrtasken har beslag til forskellige rørtykkelser op til 31,8 mm. til styrmontering. 15x20x15 cm. Farver: rød, sort/grå.

Montering af styrtasker kan besværliggøres af cyklens øvrige udformning.


En fix sadeltaske

til cykeldele, madpakke mv. er ret praktisk.
Deuter Bike Bag sadeltaske
100,- 169,-

Deuter Bike Bag.


Denne Deuter Bike Bag sadeltaske på 0,8 l. monteres på sadelstiverne og sadelpind med rem med velcrobånd. Bike Bag sadeltasken har en bred lynlåsåbning for let adgang og har rengøringsvenligt materiale på top og bund. Beslag til Deuter Bike Bag kan nærmest monteres på alle sadler med sadelstivere. 7 x 13 cm.

Deuter Bikebag 3 sadeltaske


Skøn sadeltaske - Deuter Bikebag 3 - på 1 l. med klick´n go monterings-system, der gør denne taske let at af- og påmontere sadelen. Deuter Bikebag 3har bred åbning med vinklet lyslåslukke. Sadeltasken måler: 11x10x17 cm.


Bike Race2 sadeltaske
200,- 150,-

Vaude QMR Race.


Mindre sadeltaske med clickmontering, så den med et drej på/afmonteres. Vaude QMR Race sadeltasken har bred lynlåsåbning for let adgang. Sadelbeslag monteres permanet på stivere. 8x16 cm.

Vaude Stick.


Rummelig sadeltaske som let fastgøres med SR-spænder på cykelsadelens stivere. Sadeltasken har mindre lommer i siderne og i klappen. Vaude Stich sadeltasken måler: 7x9x19 cm.

Montering af sadeltasker kan besværliggøres af sadlens og cyklens øvrige udformning.
Vaude steltaske
 200,-

Vaude steltaske.


Vinkelformet steltaske med afstivende skelet i rørfacon. Har hovedrum med netlomme samt sidelomme. Steltasken udnytter smart "det tomme rum" på cykelstellet - uden at give ekstra vindmodstand. Den lidt asymetriske Vaude steltaske kan udnyttes til f.eks. lappegrej, energibarer, kikkert mv.

Vandtæt Rack pack og dufflebag paktaske til cykelbrug.


Widemouth dufflebag paktaske

599,-
Ortlieb Rack-pack paktaske

549,-

Sealline widemouth duffle / cykeltaske, 40 l.


Cykeltasken Widemouth Dufflebag fra Sealline er en stærk og stabil paktaske i vandtæt armeret vinyl med svejsede samlinger, og bunden er lavet i ekstra kraftigt væv. Dufflebag-tasken har meget bred, oval åbning, så den er rigtig nem at pakke og finde ting i.. Udvendig er lille lomme med lynlås, og der er store D-ringe til fastspænding og kraftige bærehåndtag.
Mål: 30,3x56x30,5 cm. 794 g. Sealline widemouth dufflebag er en rigtig god og slidstærk taske til f.eks. cykel- og motorcykelture.

Ortlieb Rack-pack, L. dufflebag


Denne bomstærke Ortlieb Rack-pack paktaske på 49 l. er både vandtæt og praktisk i brug. Med fuld åbning der rullelukkes, er der hurtigt og nemt overblik over den pakkede bagage. Der er D-ringe til påspændings stropper, der er bærehåndtag og skulderstrop til transport, og der er mulighed for at komprimere tasken i enderne. Rack-pack tasken er både god og praktisk alene, men er designet til samspil med Ortlieb Backroller, der har formonteret strop til fastspænding på cyklen. Ortlieb Rack-pack har derudover flere refleks-afsnit til hjælp for sikker kørsel.
Mål: 34 x 61 x 32 cm. 910 g.
Se vandtæt paktaske.

Cykel-gaiters, regnovertræk til cykeltaske og andet tilbehør til rullende aktiviteter.Tilbehør til cykeltasker
Se Søger du lange cykel-gaiters . . .?

Drikkesystemer til rygsæk eller cykeltaske.

Drikkesystem til cykeltaskerne eller ryggen

Vandtætte poser til den gode cykeltur Vandtæt pose
StjerneTil cyklen skal en vandtæt pose vælges ud fra praktisk brug og holdbarhed.... skal den tåle kraftigt slid og evt spændremme, eller skal den bare opbevare bløde genstande i en cykeltaske og ligge uden belastning? En tynd vandtæt pose / drybag er som regel dejligt smidig i materialet, men holder ikke så godt som en stivere pose i kraftigt materiale. Drybags med tapede sømme er vandtætte, men drybags med radiofrekvens svejsning ligesom visse sadeltasker og styrtasker holder bedre og længere.


Drybags og vandtætte poser til camping, cykel, motorcykel.

Drybags og pakposer

Taske til cyklen Se cykelrygsække med drikkesystem
Se Ortlieb Packman Pro vandtæt rygsæk

 
 
"let rejseudstyr er vejen til gode oplevelser"
Fakta om butikken----------Links Facebook
Alle priser på hjemmesiden er angivet i DKK incl. moms.

*   Rejsequip - udstyr til globetrottere    *
Spættevej 2, 8600 Silkeborg. Telefon 8682 6644. CVR 20014989.

*
For bestilling: klik på bestil-linket i venstre kolonne. Derved åbner der sig en box, som ligger ovenpå varesiden.
Klik imellem de 2 vinduer, udfyld formularen og send den.

 
 
Bestil varer Bestil varer op-pil