Hoved

Liggeunderlag

- skumunderlag og liggevenlige feltsenge

Sov på selvoppustelig liggemadras, Z-lite, Ridgerest eller Evazote skumunderlag.

Skum til Liggeunderlag Skumunderlag er de traditionelle liggeunderlag der idag fås i mange former og kvaliteter. Der er betydelig forskel mellem de forskellige skumformer og liggekomforten varierer igså alt efter liggeunderlagets densitet og strukturering. Isoleringsmæssigt er de underlag med bedste skumkvalitet egnede til det hele og isolerer selv i is og sne - liggeunderlag i skum. Du kan læse mere om forskelle på selvoppusteligt liggeunderlag og luftmadras.

Evazote skumunderlag, Ridgerest liggeunderlag, Z-lite og alumater til kuldeisolering.Ridgerest liggeunderlag, Z-lite, Evazote og alumater

Modeller: Thermarest Ridgerest liggeunderlag, Thermarest Z-lite, Evazote, Nordpol mat og alumat.


Lune selvoppustelige liggeunderlagSelvoppustelige liggeunderlag Et selvoppusteligt liggeunderlag er en form for "underlagenes liggeklon" imellem det almindelige skumunderlag og en traditionel luftmadras med selvoppustelig evne - alså en slags selvoppustelig luftmadras. Det betyder, at man ved et liggeunderlag med luft får fordelene fra begge, nemlig luftmadrassens liggekomfort og liggeunderlagets isoleringsevne. Isolering og komfort øges også her med tykkelsen af valgte liggemadras, ligesom vægt og volumen gør det.
Kuldeisolering gør produktionen af et selvoppusteligt liggeunderlag mere teknisk krævende og dermed dyrere end almindelige skumunderlag. Til gengæld kan både de bedst isolerende selvoppustelige luftunderlag / madrasser holde dig varm - selv om vinteren. Det skal dog bemærkes at de nye typer af luftmadrasser med kuldeisolering både fylder og vejer mindre.

Selvoppustelige liggeunderlag i alle tykkelser fra Thermarest, Nordisk og Outwell.


Udfoldet selvoppusteligt liggeunderlag

Modeller: Thermarest: Prolite, Trail pro, Basecamp, Scout, Nordisk: Krafla, Midgard, Outwell Dreamcatcher, Grand Canyon Cruise selvoppustelige liggeunderlag


Feltsenge - foldbare og sammenklappelige.


Foldbar seng - sammenklappelig

Siddestol til liggeunderlagSe underlags brug En trekker chair er for mange den ideelle løsning for en siddestol til camping og telt tur. En Trekker Chair stol er et betræk, som et liggeunderlag med luft eller en tyndere luftmadras puttes i. Dermed kan man bruge den selvoppustelige liggemadras eller luftmadras til også at sidde forrygende godt udendørs. Overtrækket fylder og vejer minimalt og kan, i den rigtige bredde, bruges til næsten alle madrastyper.

Trekker chair siddestol, reparationskit til selvoppustelige underlag, couple kit mv.


Trekker Chair
Se Se andre former for tur- og feltstole

Siddeplader, siddepuder, oppustelige nakkepuder og rygpuder.


siddepuder
Se oppustelige puder Søger du oppustelige hovedpuder - se her.

 
 
"let rejseudstyr er vejen til gode oplevelser"
Fakta om butikken----------Links Google
Alle priser på hjemmesiden er angivet i DKK incl. moms.

*   Rejsequip - udstyr til globetrottere    *
Spættevej 2, 8600 Silkeborg. Telefon 8682 6644. CVR 20014989.

*
For bestilling: klik på bestil-linket i venstre kolonne. Derved åbner der sig en box, som ligger ovenpå varesiden.
Klik imellem de 2 vinduer, udfyld formularen og send den.

 
 
Bestil varer Bestil varer op-pil