Hoved

Børnesoveposer

- og lagenposer til friluftsglade naturbørn

Sovepose til pige eller dreng - du bestemmer.

Soveposer til børn adskiller sig fra voksenposer StjerneSøde friluftsbørn i soveposeEn sovepose til et barn kan det samme som en sovepose til voksne? Ja, og endda lidt ekstra, idet en børnesovepose både er kortere og smallere end en voksenpose. For hvis man er i nærheden af grænseområdet for soveposens brug, er det vigtigt, at der ikke er for meget uudnyttet rum at varme op for barnet. Soveposer til børn er dog et område, der stadig kan udvikles. Der er i mange tilfælde ikke angivet komfort-temperatur for soveposerne, hvilket selvfølgelig gør det meget svært at bedømme, under hvilke forhold soveposen er egnet.
Rejsequip har angivet vores børneposer med en brugs-vejledende temperatur grænse, som er ens for både drenge og piger. Angivelsen kan bruges som et udgangspunkt for egen vurdering i forhold til dit barn.

Skønne soveposer til friluftsbørn

Vango Nitestar Mini babysovepose


Vango Nitestar mini er en babysovepose på 100 cm. der giver barnet en tæt og tryg fornemmelse og alligevel levner den plads til at bevæge armene. Udvendigt er en vandafvisende polyester, og indvendig er brugt en blød og behagelig soft touch microfiber. Der er lange lynlåse i begge sider til fuld åbning. Nitestar posen er tyk og vamset, og uden farlige snore eller snørrer. Egnet op til ca. 80 cm. kropslængde. Ca. 900 g. Komforttemperatur +4°. Farver: kun blå.


Babysovepose


Jack Wolfskin Grow up.


Jack Wolfskin Grow up er en funktionel børnesovepose med Microguard fyld. Soveposen kan, pga. et snildt ekspansions system i bunden, forlænges ca. 40 cm. og passer således børn på ca. 120 - 160 cm længde. Indvendig er brugt en bomuld/polyester liner og udvendigt er Softtouch Nylon med HealthGuard insektbeskyttelse. Der er ekstra fyld i bunden, og udvendig lomme til et par børne-dingenoter.
Jack Wolfskin Grow up fås pt. i sort, rød. Vægt: ca. 1200 g. Komfort temp. 4°.Jack Wolfskin Grow up børnesovepose


Deuter Starlight Exp.


Deuter Starlight Exp er en skøn sovepose til børn, der skal campere i de tidlige år. Deuter Starlight Exp er en børnepose med variabel længde, der stort set kan strække sig over alle barneårene med en max personlængde op til ca. 170 cm. Deuter Starlight Exp. soveposen har i bunden et forlængerstykke, der kan trækkes ca 40 cm. ud, når barnet vokser. Indvendigt er brugt Soft micro polyester og udvendigt en smidig Soft nylon. Fyldet er High-loft hulfiber og der er 2-vejs lynlås med anticatch strip. Der er en dejlig blød hætte med snørelukke og indvendig lomme til hyggeting. Farver på Deuter Starlight Exp: rød og blå.


Deuter Starlight Exp børnesovepose


Deuter Starlight Pro Exp.


Deuter Starlight Pro Exp er en tyk, smidig og behagelig sovepose til et barn, der har brug for ekstra varme. I mange år kan Starlight Pro Exp dække dit barns behov, da soveposen kan ekspanderes op til en max. personlængde på ca. 170 cm. via en lynlås i bunden. Indvendigt har Starlight Pro Exp. soveposen Soft micro polyester og udvendigt en smidig Soft nylon. Fyldet er High-loft hulfiber og der er 2-vejs lynlås med anticatch strip. Der er en dejlig blød 3D hætte med snørelukke, en varmekrave der beskytter mod varmetab og indvendig "passe på" lomme. Komforttemperatur ca. +1°, 1500 g. Deuter Starlight Pro Exp kommer i en stærk, rummelig kompressionspose.


Deuter Starlight Pro Exp børnesovepose


Deuter Dreamland børnepose


Deuter Dreamland er en tæppesovepose i meget lækre materialer. Udvendigt er brugt Deuter-210T-Soft-Nylon Taffeta BS, der er inderstof i Deuter-Soft-Micro polyester og med Deuter Enviro Loft BS fyld, som samlet giver en dejlig følelse og let håndterbar sovepose for børn, og med Blue Design mærke opfyder materialerne de højeste standarder for produktion, miljø- og brugerhensyn. Tæppeposen er egnet til børn, der gerne vil have mere benplads end normalt - 70 cm., og som gerne vil bruge den som tæppe/dyne. Posen har i sin fulde længde omløbende 2-vejs lynlås og kan efter behov forlænges ca. 30 cm. Der er invendig lomme og hættefunktion. Komforttemperatur +8°. Sammenpakket mål: 44 cm, Ø20 cm. 1070g. Farve til drenge og piger: grøn.Deuter er en tysk specialist. Et mindre firma der satser på et sortiment, indenfor rygsække og soveposer, og som løbende arbejder med konstruktiv udvikling af kvalitet, design og materialer.
Deuter Dreamland børne-sovepose


Nordpol junior børnepose


Nordpool junior sovepose til børn med personlængde på max. 145 cm. Posen er med silikoniseret hulfiber og har ind- og udvendig soft-polyester. Nordpol junior er egnet til begrænsede skole- og lejr-aktiviteter. Komforttemp. ca +10°.


Nordpol Junior sovepose


Outwell Batboy


Outwell Kids Batboy er dejlig blød sovepose til børn med personlængde op til ca 130 cm. Soveposen er med microfiber både ud- og indvendigt og har 2-vejs 3/4 lang lynlås. Fyldet er Isofill polyester, og hætten er uden snoretræk men lavet med elastisk kant. Der er en stor udvendig lomme til hemmeligheder og pakposen er udformet i firkantet kuffertfacon. Vægt 1 kg., komforttemp. ca. +10°.


Outwell Batboy sovepose


Active Seasons Eagle


Børnesovepose der bestemt er varm og vamset. Posen er med 2-vejs lynlås, der stopper ½ m. fra bunden. Der er indvendig varmekrave og snøre til at lave hætte. Der er polyester udvendigt, og indvendigt er der et behageligt polyester/bomuldsstof. Isoleringslaget er polyesterfyld, der føles bastant og fast. Komfort temp. er angivet til +8°, hvilket vi vurderer er i underkanten - nærmere 3-6° lavere. Soveposen er særligt kompakt pakket i kompressionspose og kan kræve voksenhjælp at pakke. Egnet til skole- og spejderaktiviteter Realvægt: 1600 g.


Mountain Eagle sovepose


Vango - Nitestar juniorsovepose


Vango Nitestar junior er en godt konstrueret børnesovepose til børn op til ca. 155 cm. med komforttemperatur på +4° og vægt på 1300 g. Soveposen, som er angivet til 4°, er fint tilpasset en smal barnekrop, så den giver en tæt og tryg fornemmelse, og ikke kræver unødig energi fra børnene at opvarme. Der elastisk hovedsektion - uden snører og fodenden er anatomisk udformet, hvilket giver godt rum til fødderne. Posen er med Single Hole Siliconised Hollow fiberfyld i dobbelt lags-opbygning samt Polyester Hexagon Ripstop 210T indvendig, der er isolerende selv om det er fugtigt. Vango - Nitestar junior har 2-vejs antisnag lynlås og indvendig lomme til hyggeting. En pose der leveres i kompressionspose, og godt kan håndteres af halvstore børn.
Farver: kun blå.Vango er et 50 år gammelt firma fra Skotlandmed et stort telt- og soveposeprogram til både letvægts- og familiecamping.
Vango sovepose til børn

NB: Alle børnesoveposer leveres med pakpose.
Se tilbehør til børns soveposer.

 
 
"let rejseudstyr er vejen til gode oplevelser"
Fakta om butikken----------Links Google
Alle priser på hjemmesiden er angivet i DKK incl. moms.

*   Rejsequip - udstyr til globetrottere    *
Spættevej 2, 8600 Silkeborg. Telefon 8682 6644. CVR 20014989.

*
For bestilling: klik på bestil-linket i venstre kolonne. Derved åbner der sig en box, som ligger ovenpå varesiden.
Klik imellem de 2 vinduer, udfyld formularen og send den.

 
 
Bestil varer Bestil varer op-pil