Hoved

Cykeltasker

- til udfordrende cykelvejr.

Ortlieb og Vaude cykeltasker, vandtætte sidetasker, cykelrygsække, steltasker og gaiters.

Sæt cykeltaske på én eller begge sider
Sæt front- eller bagtasker på cyklen til lokalt brug eller langtur Stjernetasker til cykeltur Et sæt rummelige cykeltasker til siderne gør livet lettere på landevejene. En specialtaske til cykelbrug kan i enkelte tilfælde bruges som rygsæk eller håndtaske, men ellers udelukkende bruges til cykelrelaterede formål. De paktasker, styr- og sadeltasker som Rejsequip har valgt, er vandtætte på forskellige måder. Der er stærke radio-frekvens-svejsede og vandtætte tasketyper i molekyle sammensat materiale, og andre syede polyester cykeltasker med regnovertræk. Begge dele kan være fint til forskellige lejligheder, men i forhold til slid og holdbarhed har en kraftig svejset cykeltaske til forhjulet og de store rummelige cykeltaskesæt til bagagebærer en fordel til intensiv turcykling og udfordrende cykelterræn.

En lille accessory-taske som sadeltaske og styrtaske giver dig et begrænset ekstra taskerum, men de kan være hurtigere lige at tage af styr eller cykelsadel i stedet for at skulle åbne cykeltaskerne for og bag. For en mindre styrtaske / sadeltaske der ikke er udsat for større slid, tæller brugsvenlighed som regel mest sammenlignet med materialet. En arbejdstaske eller computertaske til cyklen er vandtætte tasker særligt udviklet til jobcyklister.

Fronttasker - mindre sidetasker til cyklen.

Ortlieb Frontroller sidetaske til cyklenFrontroller cykeltaskens monteringssystem

Ortlieb Frontroller fronttasker
Sæt: 749,-
Plus sæt: 799,-

Ortlieb Frontroller, 2x12,5 l. fronttasker


Disse Ortlieb Frontroller er cykeltasker med QL1 monterings system, der let klikker på bagagebæreren. Taskerne har indvendig lomme og skulderrem foruden bærehåndtag. Der er reflektive felter på siderne. Ortlieb Frontroller cykeltaskerne, som er i PD620 vinylcoated polyester har vandtætte svejsninger, kan bruges til både for- og bagbagagebærer. Farver: sort og rød.

Ortlieb Frontroller Plus, 2x12,5 l.

Samme tasker men i let og smidigt PS36C Cordura nylon. Ortlieb Frontroller plus cykeltaskerne har desuden QL2 moteringssystem, som kan justeres uden brug af værktøj.
Se video om montering af Frontroller fronttasker

Store cykeltasker til bagagebærer

Ortlieb Bikepacker cykeltaske med toplukke Ortlieb Bikepacker cykeltaskens montering
Ortlieb Bikepacker
cykeltaske-sæt:
1099,-

Ortlieb Bike-packer classic cykeltasker, 40 l.


Et sæt Bikepacker classic cykeltasker fra Ortlieb er populære pga. topåbning. De 2x20 l. tasker er lette at montere på cyklen med Ortlieb´s QL1 monteringssystem og en tynd bagplade indsat bagest for stabilitet. Taskernes regntætte topåbning giver hurtig adgang til indholdet. De er udført i slidstærkt coated polyestermateriale med radiofrekvens samlinger. Der er bærehåndtag og store reflekser på Ortlieb Bikepacker cykeltaskerne, så du behøver ikke at være cykelrytter for at påskønne kvalitet. Farver: sort og blå.
Se video om montering af Bikepacker tasker


Ortlieb Backroller classic cykeltasker Cykeltaskens montering
Ortlieb Backroller sæt:
999,-
- - -
Ortlieb Backroller Plus sæt 1099,-

Ortlieb Backroller cykeltasker, 40 l.


Med cykeltasker som Ortlieb Backroller har du tasker, der har tjent mange roser igennem årene. De har QL1- click montering og er med helt vandtætte samlinger og rullelukke. Der er en tynd bagplade indsat bagest for stabilitet, skulderstrop og refleksafsnit. Volumen på Ortlieb Backroller er 2x20 l., så det meste bagagen kan ligge beskyttet fra vejr og vind. Farver: sort, blå og rød.
Backroller Plus taske

Ortlieb Backroller Plus cykeltaske-sæt, 40 l.


Rullelukke-taskerne Backroller Plus er de samme cykeltasker som Classic modellen, men i let og mere smidigt PS36C Cordura nylon. Ortlieb Backroller plus har desuden QL2 moteringssystem, som kan justeres uden brug af værktøj.
Se video om montering af Backroller tasker. Farver: blå og rød.


Vaude Roadmaster cykeltaske

Vaude RoadMaster
999,-

Vaude RoadMaster cykeltasker, 50 l.


Polyestertasker som Vaude RoadMaster er cykeltasker er 42 l. dejlig bagageplads i klassisk udformning. Taskerne er konstrueret med en stabiliserende og sikker hardback plade bagerst, og et hurtigt QMR-monteringssystem, der let klikkes af og på bagagebærere i næsten alle tykkelser. Der er lommer på fronten, i toppen og indvendigt, og der er selvfølgelig flere refleksafsnit samt integreret regntæt cykeltaskeovertræk. Vaude Road Master taskerne er lavet i PU belagt 600D polyester som er bygetæt uden overtræk. Bagsiden er som Aqua Back Plus.
Se video om montering af Roadmaster


Vaude Aqua Back cykeltasker


Vaude Aqua Back sæt - uden yderlomme. Rød, blå eller sort.
1089,-

Vaude Aqua Back cykeltasker, 48 l.


Når slidstyrke og vandtæthed skal vægtes, er Vaude Aqua Back cykeltaskerne i radiofrekvens svejset Aqualine-nylon med rullelukke det ultimative. Taskerne er konstrueret med en stabiliserende og sikker hardback plade bagerst, og et hurtigt QMR-monteringssystem, der let klikkes af og på bagagebærere i næsten alle tykkelser. En 100% vandtæt konstruktion med indvendig papirlomme. Bagside på Vaude Aqua Back taskerne er som Aqua Back Plus nedenfor.
Se video om montering af Vaude Aqua back sæt mv.


Vaude Aqua Back Plus cykeltaske


Vaude Aqua Back Plus cykeltasker
sæt med yderlomme.
sort, rød
1299,-

Vaude Aqua Back Plus; 51 l. cykeltasker


Med et par Vaude Aqua Back Plus er du sikret brølstærke og 100% vandtætte cykeltasker i radiofrekvens-svejset Aqualine-nylon med en hurtig afdækket 1½ l. lynlås-lomme udvendig. Taskerne er konstrueret med en stiv og sikker hardback plade bagerst. En 100% vandtæt konstruktion med rullelukke og et fuldt justerbart QMR-monteringssystem, der med et klik monteres sikkert på bagagebæreren. På Vaude Aqua Back Plus er der desuden reflekser, indvendig lomme samt mulig regulering for forskellige rørtykkelser. Tasker der gør enhver cykeltur fornøjelig.


Vaude Silkroad Plus            Vaude Silkroad med sidelommer
Vaude Silkroad bagagetaske
549,-

Vaude Silkroad 15 l.


Vaude Silkroad Plus er en cykeltaske, der kan fungere ligesom en styrtaske - blot siddende på bagagebærer. Tasken er kompakt i sin udformning med 8 l. volumen, men med god udvidelsesmulighed af hovedrum og sider op til 15 l. Et par store udvidelige sidelommer kan lynes frem på siderne, eller bruges sammenpakkede som små sidelommer. Montering af tasken foregår let med 4 velcrostropper, og kan i de fleste tilfælde fungere sammen med en sadeltaske og sidetasker - dog bedst uden sidelommer slået ud. Vaude Silkroad tasken er kraftigt polstret og således godt egnet til kamera og fotoudstyr. Der er elastikkordel på toppen, skulderrem, integreret regnovertræk og reflekser.
Mindre cykeltasker til forhjul: Ortlieb Frontroller fronttasker
Store cykeltasker og rygsække, Ortlieb Bikepacker classic, Ortlieb Backroller Classic, Vaude Silkroad multitaske.
Ortlieb Backroller Plus, Vaude RoadMaster, Vaude Aqua Back, Vaude Aqua Back Plus, Vaude Karakorum kombitaske

Montering af cykeltasker kan besværliggøres af rørtykkelse og cyklens øvrige udformning.

Større arbejds-cykeltasker til computer, kontor, skole og job.


Ortlieb Office bag computertaske
Ortlieb Office bag computertaske 899,-

Ortlieb Office bag, L., 21 l.


I en Ortlieb Office bag har vi en god, rummelig og formstabil arbejdstaske til kontor, skole eller business. Tasken har opdeling til computer - dog uden insert - skulderrem, masser af lommer og et vandtæt rullelukke, der sikrer 100% mod vind og vejr. Ortlieb Office bag monteres med et QL2 ophængssystem, der sikrer tasken på bagagebæreren og kan finjusteres så tasken kan sidde optimalt i højre eller venstre side af cyklen. Der er refleksafsnit i enderne. 30x17x40 cm.
Ortlieb Office bag fås i sølv - PVC coated 620D polyester, og sort - PVC fri PU coated Cordura.


Ortlieb Downtown cykeltaskeDowntown bagside
Ortlieb Downtown, arbejdstaske 999,-

Ortlieb Downtown, 18 l. arbejdstaske


Computertasken til det arbejdende cykelkontor - Ortlieb Downtown er til alt slags vejr i et aktivt liv. Tasken er med justerbar QL2 ophæng til bagagebærer og har desuden både bærehåndtag og polstret skulderstrop, når den skal bæres. Den øverste del er afstivet med en god stabil bøjle, der letter formstabiliteten og hurtig adgang. Sideværs er der i sider og bund formstabiliseret med acrylplade, og tasken er konstrueret så den stort set er lukket, blot klappen er slået ned. Tasken har opdeling til 15,4" computer, og et større indvendigt rum til mapper, bøger mv. Der er en praktisk indvendig organizer med både lynede og åbne stiklomme. Ortlieb Downtown er således en komplet hybrid imellem en cykeltaske og en vandtæt computertaske. Montering er skråtstillet, for at lette pedalafviklingen, og tasken kan sidde optimalt i både højre eller venstre side. Materiale: PD620/PS620C. Mål: 36x36x14 cm.

Computertasker til cyklen Ortlieb Office bag computer-cykeltaske, Ortlieb Downtown computertaske.

Stjerne De vandtætte cykelrygsække med rullelukke har svejsede samlinger, og er som regel er fremstillet i kraftigere polyester eller nylonvæv end en syet cykelrygsæk med regnovertræk.

Ventilerende cykelrygsække.

Vaude Cluster cykelrygsæk
Cluster rygside 599,-

Vaude Cluster 10+3 l.


Vaude Cluster er en trekking- og cykelrygsæk der, uden at virke omklamrende, vil være en god makker på lange udflugter. Rygsiden på Vaude Cluster 10 er et Aeroflex system af groft netvæv, der sikrer at rygsiden er ventileret. Skulderstropperne er i permeabelt skum med svedtranporterende meshstof og er længde justerbare via et FLASH system. Forrest er en stor lynet lomme med mindre rum og nøglehænger og på siderne er der strækbare lommer til småting. Der er integreret regnovertræk, hjelmholder, lysreflekser og mulighed for ekspansion af hovedrummet med lynlås. Vaude Cluster rygsækken er forberedt til drikkesystem med indvendig lomme. 41x23x13 cm. Vægt ca. 830 g.


Vaude Aquarious rygsæk
Vaude Aquarious ryg 699,-
rygsæk
tilbud
nu
569,-

Vaude Aquarious 7+3 l.


Vaude Aquarious er en fabelagtig cykel- løberygsæk der er som skabt til at færdes rundt i varme omgivelser. Rygsiden er et Aeroflex system af groft netvæv, der sikrer at rygsækken ikke ligger sig op ad kroppen. Skulderstropperne er med svedtranporterende meshstof og er justerbare med et FLASH system. Yderst er lynet lomme og på siderne er smalle netlommer. Vaude Aquarious rygsækken har et integreret 3 l. Source drikkesystem med bideventil samt fuld rengøringsvenlig åbning, så systemet skal blot en tur under vandhanen, og du er klar til en god gang motion. Der er integreret regnovertræk, hjelmholder, lysreflekser og udvidelsesmulighed i bundsektionen på Vaude Aquarious. Vægt ca. 880 g.

Cykelrygsække: Vaude Aquarious cykelrygsæk, Vaude Cluster 10 cykelrygsæk
Se Se andre cykelrygsække,
Ortlieb vandtæt rygsæk,
Ortlieb Velocity vandtæt cykelrygsæk.

 
 
"let rejseudstyr er vejen til gode oplevelser"
Fakta om butikken----------Links Google
Alle priser på hjemmesiden er angivet i DKK incl. moms.

*   Rejsequip - udstyr til globetrottere    *
Spættevej 2, 8600 Silkeborg. Telefon 8682 6644. CVR 20014989.

*
For bestilling: klik på bestil-linket i venstre kolonne. Derved åbner der sig en box, som ligger ovenpå varesiden.
Klik imellem de 2 vinduer, udfyld formularen og send den.

 
 
Bestil varer Bestil varer op-pil