Hoved

Friluftstøj

undertøj, fleece, jakker, hatte og handsker til regn og sol.

Solhatte, huer, svedundertøj / skiundertøj, regntøj / poncho´er, skihandsker og gaiters.

Trekking bukser og shorts.Trekking bukser og shorts

Regntøj, ponchoer og anden vind- og vandtæt beklædning.Regnslag og ponchoerVangard svedundertøj / skiundertøj

- holder dig tør og varm.

SvedundertrøjeElite MTS (Elite Moist Transport System) Vangard svedundertøj sidder helt kropsnært, og er lunt, blødt og behageligt, når man ønsker maksimal komfort og svedtransport. En yderst teknisk DuPont dacronfiber og en speciel væveteknik gør Vangard undertøjet egnet til både sommer og vinterbrug. Undertøjet har flatlock sømme, og trøjemodellerne er lange for at give uhindret bevægelsesfrihed uden blotlagte hudområder. Vores Vangard svedundertøj / skiundertøj kan bruges af både mænd og kvinder pga. den store elasticitet - op til 300%, og er velegnet som svedtransporterende hudlag til alle krævende fysiske aktiviteter. Vi har flere modeller svedundertrøjer, svedunderbukser og det ekstremt lækre uldundertøj med stor formstabilitet.

Svedundertøj og skiundertøjLette svedtransporterende inderhuer, inderhandsker, balaclava, neckgaiter og t-shirts.Svedtransporterende huer, handsker, balaclava, neckgaiter

Hatte og vindtætte huerDet lune hjørne byder på fleece, vindtætte hatte, balaclava, gaiters og varme tørklæder til halsen. En vindtæt hat - hue er i mange tilfælde god som backup på en tur i højderne, hvor vejret hurtigt kan skifte. Vores uld- og fleecehatte er i nogen tilfælde også både vind- og vandafvisende.

Vindtætte hatte / fleece huer, gaiters, balaclava, buff mv.Vindtætte hatte, fleece huer, gaiters, balaclava
Se vandresokker Se specialside for Vandresokker.

SolhatEn velvalgt solhat, regnhat eller kasket er for de fleste essentielt at have med på en længere rejse. Hvad den bedste type solhat eller regnhat vil være, er svært at sige, for man får i forhold til solbeskyttelse nok ikke bedre hat end en legionærhat, men man skal så acceptere, at den også "sluger" en den af lydbilledet i naturen. De forskellige typer som vandtæt regnhat, solhat, kasket, legionærhat eller myggehat har således hver deres force i forhold til beskyttelsesniveau, pakvolumen og vægt.

Rejsehatte til beskyttelse - solhatte, regnhatte, caps og kasketter.Solhatte, regnhatte, caps og kasketter
Find myggehatte og net her!
Se evt. kølepandebånd.

Skihandsker og lufferUdviklingen af fingervenlige handsker, skihandsker og luffer er gået stærkt de seneste år. Materialer og fyld i handskerne er blevet markant forbedret, så behagelighedsfaktoren er øget sammen med handskernes funktionalitet. Der er flere typer handsker - ex. skihandsker, cykelhandsker og rohandsker - som skal passe til aktivitet, og skal fingermotorik prioriteres er materialerne vigtige. Vi har valgt handsker og vinterluffer fra bla. engelske Montane og Mountain Equipment.

Lune vinterhandsker, lette cykel- løbehandsker og vandtætte luffer til mange formål.Vinterhandsker og luffer

Modeller af handsker og vanter og luffer:
Montane handsker og luffer: Prism glove, Extreme mitt, Pov Pro glove. Mountain Equipment: Guide glove, Convert mitten


 
 
"let rejseudstyr er vejen til gode oplevelser"
Fakta om butikken----------Links Google
Alle priser på hjemmesiden er angivet i DKK incl. moms.

*   Rejsequip - udstyr til globetrottere    *
Spættevej 2, 8600 Silkeborg. Telefon 8682 6644. CVR 20014989.

*
For bestilling: klik på bestil-linket i venstre kolonne. Derved åbner der sig en box, som ligger ovenpå varesiden.
Klik imellem de 2 vinduer, udfyld formularen og send den.

 
 
Bestil varer Bestil varer op-pil