Hoved

Flotte rejsebøger med fotograf perspektiv.


Arkiv med foredragsholdere. Gavekort til Rejsequip.

Se bøgerStjerne Naturfotograf og forfatter Mogens G. Stryhns bøger er enestående smukke og lærerige for både børn og voksne. I 20 år har denne idealistiske globetrotter henrykket med sine bøger, billeder og foredrag, der grundlæggende skal beskrive u-landene og deres mennesker med værdighed, stolthed og karisma - og det til priser, der hører hjemme i Kina. Vi støtter ham, for det støtter en god sag.

Flotte holdningsprægede bøger og kogebog til naturenBøger

Giv et gavekort til butikkenStjerne Et gavekort til Rejsequip er en god gave, hvis du ikke lige ved, hvad du skal købe. Du bestiller simpelthen et gavekort på bestillings-boksen og angiver hvilket beløb det skal lyde på, samt navn det skal udstedes til. Efter betaling sender vi derpå gavekortet i kuvert til dig (eller anden ønsket adresse), hvorpå modtageren kan bruge gavekortet i butikken eller til netkøb. Gavekortet måler 15x10,5 cm., forsendelse koster 8 kr., hvis det ikke sendes sammen med andre varer. Det er let og bekvemt!
               Gavekort

Rejseforedrag - arkiv med danske foredrag fra rejser i den vide verdenStjerne Spændende foredrag af globetrottereSe vores store samling af danske foredrag fra den smukke vide verden i vores arkiv med rejseforedrag.
Den store interesse for en god fortælling, et gyldent rejsemoment eller den personlige oplevelse er ikke druknet i den store strøm af information på internettet - og kommer sikkert heller ikke til det. Derfor vil vi gerne hjælpe rejseglade danskere til, at komme ud med deres foredrag, og alle andre til at få mulighed for at dele deres oplevelser. Så kig forbi arkivet :-)

              

 
 
"let rejseudstyr er vejen til gode oplevelser"
Fakta om butikken----------Links Google
Alle priser på hjemmesiden er angivet i DKK incl. moms.

*   Rejsequip - udstyr til globetrottere    *
Spættevej 2, 8600 Silkeborg. Telefon 8682 6644. CVR 20014989.

*
For bestilling: klik på bestil-linket i venstre kolonne. Derved åbner der sig en box, som ligger ovenpå varesiden.
Klik imellem de 2 vinduer, udfyld formularen og send den.

 
 
Bestil varer Bestil varer op-pil