Hoved

Deuter Kid Comfort 2 bærerygsæk

- til familetur.

En barnebærestol med komfort for både barn og voksen.

Bæresystem på barnebærestol
Bærerygsæk / barnebærestol der gør det behageligt at gå i terræn.

Stjerne En moderne bærerygsæk eller barnebærestol skal gøre det muligt at tage sit barn med ud i naturen på steder, hvor almindelige barnevogne og klapvogne ikke kan komme. Det er dermed en mulighed for at bevæge sig rundt i bakket og svært terræn som skovområder, og alligevel være tæt på sit barn. De fleste børn skal nok vænne sig til at sidde i barnebærestolen, men de fleste kommer hurtigt til at elske at sidde og kigge på tingene. Dermed er der oplevelser for begge, og en bærekomfort, der er til at holde ud for den voksne. Barnebærestole er egnede, så snart børnene har rimeligt styr på hovedet. De fleste er testet og angivet med en vægtgrænse på 15-25 kg, men i de fleste tilfælde definerer barnets vægt, hvor længe bærerygsækkene kan fungere i brug.

Deuter Kid Comfort 2 bærerygsæk

Deuter Kid Comfort barnebærestol
Deuter Kid Comfort 2 barnebærestol 1899,-

Barnebærestol med komfort for både barn og voksen.

NetrabatDu har mulighed for at få netrabat på denne vare. Klik på bestillingsboxen
- i venstre spalte -
for at se nærmere

Deuter Kid Comfort 2 barnebærestol er en gennemført og fuldt indstillelig bærerygsæk eller barnebærestol med et kraftigt, støttende Vari Flex bæresystem med justerbnar ryglængde, som kendes fra rygsække. Vari Flex systemet har alustivere, der på bedste vis forener stabilitet, effektiv vægtoverførsel og bærekontrol, samt et flexende hoftebælte, der kan følge kroppens bevægelser. Rygsiden er svedtransporterende, kraftigt polstret og med fuldt justerbare skulderstropper. Der er støttefod, der kan foldes ud til hjælp, når barnet skal i og af stolen, samt bærestrop både for og bag. Der er højdejustering i barnesædet og justerbare fodstøtter. Der er en aftagelig kindpude til barnets hovede og bundrum, sidelommer og frontlommer. I Kid Comfort 2 får du og dit barn således en bærestol i bærerygsækkenes formel 1 klasse.
Se video om Kid Comfort.

Til vejledning er Deuter Kid Comfort-stolen forsynet med en vægtangivelse op til 22 kg. Farve. Fås også i cranberry rød på bestilling. Vægt ca. 3250 g.
Ekstra udstyr til Kid Comfort:
Sol/regntop. 199,-
Regnovertræk til hele stolen. 179,-


 
 
"let rejseudstyr er vejen til gode oplevelser"
Fakta om butikken----------Links Google
Alle priser på hjemmesiden er angivet i DKK incl. moms.

*   Rejsequip - udstyr til globetrottere    *
Spættevej 2, 8600 Silkeborg. Telefon 8682 6644. CVR 20014989.

*
For bestilling: klik på bestil-linket i venstre kolonne. Derved åbner der sig en box, som ligger ovenpå varesiden.
Klik imellem de 2 vinduer, udfyld formularen og send den.

 
 
Bestil varer Bestil varer op-pil